2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar
hayırlı cumalar

sabah bişe sormak için bakkalımıza uğradım ordakı abla
ayy mıden inmiş senın doğum yakın dedi
dedım teemuz 15 e daha var temmuz başı bile olsa daha erken
yok yok sn doğurursun göbeğin düşmüş

sabah sabah sinirimi bozdu :KK20::KK47:

de gett:KK20:benım karnım hep aşağıda hıcc cıkamadıı yukarı oglum senle gunlerımız yakın ben temmuz başında sezeryan olucam gıbıı,korkma bişiciikk olmaz bebeısıne gelse de,ama mıllete bakma dedım ya benımm hep asagıdaa:KK52:

Kızlar biz acıkdık paşamla..gidip kahvaltımızı yapalım...bugün bebek kuranı var oraya gideceğim..ancak toparlanırım...inşallah bizlerde bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp..onlar için kuran okuturuz....kırklarımız çıkınca...rabbime emanet olun..hepimiz için dua edeceğim...

herkese gunaydın hayırlı cumalar kızlaaar
ay bugun hava kapalı ne guzeeeel:KK66:
Dısarı cıkıcam yaaa süpeer

günaydın canım :KK64:

günaydın kıslar
hayırlı cumalar

sabah bişe sormak için bakkalımıza uğradım ordakı abla
ayy mıden inmiş senın doğum yakın dedi
dedım teemuz 15 e daha var temmuz başı bile olsa daha erken
yok yok sn doğurursun göbeğin düşmüş

sabah sabah sinirimi bozdu :KK20::KK47:

aman boşver canım sen onları banada kız karnı aşağıda durur seninki yukarda gibi erkek olacak sanki doktor yanılıyor gibi sen yinede herşeyini kırmızı pembe alma erkeğede kızada giden reng al bilmem ne herkes bilmiş :KK51:

Kızlar biz acıkdık paşamla..gidip kahvaltımızı yapalım...bugün bebek kuranı var oraya gideceğim..ancak toparlanırım...inşallah bizlerde bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp..onlar için kuran okuturuz....kırklarımız çıkınca...rabbime emanet olun..hepimiz için dua edeceğim...

afiyet olsun canım allah kabul etsin
bizi de unutma dua ederken..

ben de kahvaltımı onume alayım
kahvaltıdan sonra bi yürüyüş yapayım
sonra banyo yapayım ojemi sureyim
pelin kacaaar:KK4:

afiyet olsun canım allah kabul etsin
bizi de unutma dua ederken..

Ben de kahvaltımı onume alayım
kahvaltıdan sonra bi yürüyüş yapayım
sonra banyo yapayım ojemi sureyim
pelin kacaaar:KK4:

afiyet olsun canım anneye güne gidion heralde :80:

kızlar biz acıkdık paşamla..gidip kahvaltımızı yapalım...bugün bebek kuranı var oraya gideceğim..ancak toparlanırım...inşallah bizlerde bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp..onlar için kuran okuturuz....kırklarımız çıkınca...rabbime emanet olun..hepimiz için dua edeceğim...

sanada afiyet olsun allah kabul etsin canım :KK16:

günaydın kızlar nasılsız bugün? gece iki kez uyandım o yüzden çoook iyi hissediyorum :) anneme gitcem kahvaltıya babam gelcek almaya çokkk acıktım kurt gibiyim ama babam daha çıkmadı işten sanırım :26:

gök gürültüsü oldu fena kızım çok korktu, yavrum kıpır kıpır hala, gök gürleyince karnımın bi tarafına birikti ayaklarını çırpıpı durdu... sarmalayamadım onu ama içimde güvende kelebeğim:KK49: insan bi an önce kavuşmak istiyor böyle zamanlarda...

günaydın canım :KK64:

aman boşver canım sen onları banada kız karnı aşağıda durur seninki yukarda gibi erkek olacak sanki doktor yanılıyor gibi sen yinede herşeyini kırmızı pembe alma erkeğede kızada giden reng al bilmem ne herkes bilmiş :KK51:

aynısını diyolar banada diyorum bende kızım açmış bacaklarını yatıyo kimseden saklamıyo kendini :KK1:
etraf bilmiş dolu sinir ediyolar insanı...

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsız bugün? Gece iki kez uyandım o yüzden çoook iyi hissediyorum :) anneme gitcem kahvaltıya babam gelcek almaya çokkk acıktım kurt gibiyim ama babam daha çıkmadı işten sanırım :26:

Gök gürültüsü oldu fena kızım çok korktu, yavrum kıpır kıpır hala, gök gürleyince karnımın bi tarafına birikti ayaklarını çırpıpı durdu... Sarmalayamadım onu ama içimde güvende kelebeğim:KK49: Insan bi an önce kavuşmak istiyor böyle zamanlarda...

Aynısını diyolar banada diyorum bende kızım açmış bacaklarını yatıyo kimseden saklamıyo kendini :KK1:
Etraf bilmiş dolu sinir ediyolar insanı...

ay yerim ben onu köşeye toplanıp pır pır yapışına:KK8: Bide artık hareketleri daha sert ayırt edebiliyoruz ya insan daha çok heyecanlanıyor :KK66:

evet canım ablamında izin gunu bi tanıdık da gun
annemle ablam benide alacaklar:KK49:
Eşimde sinir oluyor gun ne dio ya delimisin sen:KK1:

ben günleri çok severim pasta börek çörekk :KK9:

valla pelincim iş yerine gelince oluyo evde bişeym yok dinlenince ayrıl diyo kızım artık..

canım sende yorma artık kızını cık gitsin
zaten donmeyeceksin bi daha konus onlarda
sana hak verirler yada git bi sağlık ocagından
rapor yazdır ver onlerine:KK49:

canım sende yorma artık kızını cık gitsin
zaten donmeyeceksin bi daha konus onlarda
sana hak verirler yada git bi sağlık ocagından
rapor yazdır ver onlerine:KK49:

salı günü raporumu alıcam canım artık karın ağrısımı büyüdü kemiklerimi batıyo bilmiyorum ama otururken fena bi ağrım oluyo..evde olmak güzel valla dün evdeydm

ay yerim ben onu köşeye toplanıp pır pır yapışına:KK8: Bide artık hareketleri daha sert ayırt edebiliyoruz ya insan daha çok heyecanlanıyor :KK66:

ben günleri çok severim pasta börek çörekk :KK9:

valla insan calısınca boyle seylere cok
uzak kalıyor dun üst komsumla tanıstım:KK1:
bi karsı komsumu tanıyordum:KK49:

salı günü raporumu alıcam canım artık karın ağrısımı büyüdü kemiklerimi batıyo bilmiyorum ama otururken fena bi ağrım oluyo..evde olmak güzel valla dün evdeydm

olmaz mı canım benim bu hafta olmam
nasıl farketti yuzume renk geldi valla:KK49:
aman ii az kalmıs cok sukur zor oturuluyor
evet ya:KK50:

kızlar bana bir fikir verir misiniz, gürün gökpınar var sivasta, merkeze 3 sat, eşimin okulu geziye gidiyor, bizi de davet ettiler cumartesi günü için, 3 saat gidş dönüş, bir de orada dolaşma falan...değişiklik istiyorum ama gözüm de kesmiyor, bir de ögrenciler de var ve lise ögrencisi, üstelik hepsi güzel sanatlar lisesi, sürekli şarkı türküyle gider geliriz...kafam kaldırır mı ki, gitsek mi sizce:26:

bana mı sordunn canımm sezeryan ıcın mı?38haftalık olucam

sorma valla,bakalımm dıkıslerımde bızde bı sorun olmazsa gırcem sınava bebısımm ıyı olsunn da,10gune bır mı maşallah bulent bey cok yogun 20gune bır gel dıoo bu düşmüşş halı daha once 6 hafta sonra randevu alabıldıkk,gercı sen hafta olarak ılerıdesın ondan mı 10gune dustu acaba hıc nst ye aldı mı

evet gecen hafta aldı 35 te tam. doktoruna göre değişiyo bazıları son hafta yapıyo evet bulent beyin hastası çok ama benimde öyleydi en son aya girince senide mecbur sıklaştırır bugunde yapılır nst belki pazartesiydi aslında 10. gunujm erken gidiyom bu sefer

kızlar bana bir fikir verir misiniz, gürün gökpınar var sivasta, merkeze 3 sat, eşimin okulu geziye gidiyor, bizi de davet ettiler cumartesi günü için, 3 saat gidş dönüş, bir de orada dolaşma falan...değişiklik istiyorum ama gözüm de kesmiyor, bir de ögrenciler de var ve lise ögrencisi, üstelik hepsi güzel sanatlar lisesi, sürekli şarkı türküyle gider geliriz...kafam kaldırır mı ki, gitsek mi sizce:26:

canım ben geden sene sivasa gelmiştim divriğiye gectik iş için yollar çok zordu gürün yollarını bilmiyorum ama aynı sartlarsa sakın gitme çok yorucu olur doğurursun falan yorulmak tetikliyo bu aylarda ama yolları guzelse sen bilirsin

bana mı sordunn canımm sezeryan ıcın mı?38haftalık olucam

evet gecen hafta aldı 35 te tam. doktoruna göre değişiyo bazıları son hafta yapıyo evet bulent beyin hastası çok ama benimde öyleydi en son aya girince senide mecbur sıklaştırır bugunde yapılır nst belki pazartesiydi aslında 10. gunujm erken gidiyom bu sefer
eevt benımde 35de nst yanı haftaya bakalım,bişi çıkmadı dımı senın nst de kac dakka tutuyorlar kı

bence kıpraşma,benımde son 1haftamda kuzenın dugunu var ama gıdemeyecegım :KK5::KK5::KK5:3gun kala dugune mı gıdılılır dıyorlar bızımde 3 saat falan uzaklıkta,kaldıkı ben sımdı bıle gözük kesmıyorr hele de yerde falan oturamıyorumm hıc

X