2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy canım benim, zaten calısmasam da ben de en gec 8 deyince uyanıyorum da yine de evde olmak güzel diye dediydim, pot mu kırdım ayol, enseye tokatı yemişim:KK1::KK1:

ivet :85: ossun erken kalksanda evde olmak benim yerimede keyif yaparsın :13::KK24::98::103::122::124::119::116::129:

günaydinnn cici anneler ve cici bebislerrrr
bakin bende bugün erkenciyim :))) hayret dimi öglen 12 e kadar uyuyan ben simdi ayaktayim pehh

canım görüşelim inş ben iki hafta daha calışcam tabi kızım gelmek istemesse :KK3:yok benimki nurten hanım bayan olsun istedim aslında bir ark. 10 aylık oğlu var doktoru oydu gecen hafta bir ark daha ışıl hanımda sezeryanı oldu oda çok memnun hastaneden bülent bey çok iiyiyimiş gercekten methini bi sürü kişiden duydum dr um sezeryan demedi bende demedim akışına bıraktım son ana kadar normal bekleriz uygunsuz bir durum olursa sezeryan tabi gerekli dedi bakalım sat 1 ekim benim 8 temmuz görünüyo herkes memnun hastaneden inş. bizde oluruz :KK49:sen sezeryanmı istiyosun[/QU

sınava gırıcem canım 9 temmuzda normalde benım 20temmuz gıbı gozukuyor normal ama sınav dan dolayı 5 temmuzda sezeryan olucam tabı sadece sınav ıcın degıl kalca kemıgımde de duzlesme vardı ortopedıst demıstı 2yıl once zorlanabılırım dıye,bakalım carsamba kontrolum benım bebısın kılosu sıhhatı yerındeyse 5 temmuz

canım salı günü rapor anlamında son ama haziran snuna kadar gel diyo kökten çıkacağım için ama çalışamayacağım güvenemiyorum kendime:KK59:

yani o zaman zorlama kendini boşuna sonrada çalışmayacakmışın bu iş yerinde madem raporunu alırsın rapor paranı alır keyfine bakarsın :KK1: sonrası allah kerim

canım görüşelim inş ben iki hafta daha calışcam tabi kızım gelmek istemesse :KK3:yok benimki nurten hanım bayan olsun istedim aslında bir ark. 10 aylık oğlu var doktoru oydu gecen hafta bir ark daha ışıl hanımda sezeryanı oldu oda çok memnun hastaneden bülent bey çok iiyiyimiş gercekten methini bi sürü kişiden duydum dr um sezeryan demedi bende demedim akışına bıraktım son ana kadar normal bekleriz uygunsuz bir durum olursa sezeryan tabi gerekli dedi bakalım sat 1 ekim benim 8 temmuz görünüyo herkes memnun hastaneden inş. bizde oluruz :KK49:sen sezeryanmı istiyosun[/QU

sınava gırıcem canım 9 temmuzda normalde benım 20temmuz gıbı gozukuyor normal ama sınav dan dolayı 5 temmuzda sezeryan olucam tabı sadece sınav ıcın degıl kalca kemıgımde de duzlesme vardı ortopedıst demıstı 2yıl once zorlanabılırım dıye,bakalım carsamba kontrolum benım bebısın kılosu sıhhatı yerındeyse 5 temmuz

o zamana 36 haftalık mı oluyon canım :44:

GÜNAYDIN KIZLAR...:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
VEEEEEEEEE BEBİŞLERRRRRRRRR:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...RABBİM KİMSELERİ DARDA KOYMASIN....HERKESİN İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR VERSİN....RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...

canım iki sınavın birden var desene :KK1:hastanenin sezeryanını herkes çok beğeniyor bende bugun gitcem bakalım 10 gune bir gel demişti ama normalde pazertesiydi bugunde annemin yanına g,tcektik boluya bakalım inş gitme demez dr. :KK55:

herkese gunaydın hayırlı cumalar kızlaaar
ay bugun hava kapalı ne guzeeeel:KK66:
dısarı cıkıcam yaaa süpeer

günaydın kıslar
hayırlı cumalar

sabah bişe sormak için bakkalımıza uğradım ordakı abla
ayy mıden inmiş senın doğum yakın dedi
dedım teemuz 15 e daha var temmuz başı bile olsa daha erken
yok yok sn doğurursun göbeğin düşmüş

sabah sabah sinirimi bozdu :KK20::KK47:

o zamana 36 haftalık mı oluyon canım :44:
bana mı sordunn canımm sezeryan ıcın mı?38haftalık olucam

canım iki sınavın birden var desene :KK1:hastanenin sezeryanını herkes çok beğeniyor bende bugun gitcem bakalım 10 gune bir gel demişti ama normalde pazertesiydi bugunde annemin yanına g,tcektik boluya bakalım inş gitme demez dr. :KK55:

sorma valla,bakalımm dıkıslerımde bızde bı sorun olmazsa gırcem sınava bebısımm ıyı olsunn da,10gune bır mı maşallah bulent bey cok yogun 20gune bır gel dıoo bu düşmüşş halı daha once 6 hafta sonra randevu alabıldıkk,gercı sen hafta olarak ılerıdesın ondan mı 10gune dustu acaba hıc nst ye aldı mı

GÜNAYDIN KIZLAR...:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
VEEEEEEEEE BEBİŞLERRRRRRRRR:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...RABBİM KİMSELERİ DARDA KOYMASIN....HERKESİN İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR VERSİN....RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...

günaydinnn cici anneler ve cici bebislerrrr
bakin bende bugün erkenciyim :))) hayret dimi öglen 12 e kadar uyuyan ben simdi ayaktayim pehh

günaydınnnn :97::97::97::KK31::KK31::KK31:

günaydın kızlar, hayırlı cumalar, haftanın son günü ohhhhhh yarın yatcez:KK62::KK62:

Herkese Günaydın :KK71:

günaydın tatlı bebişlerin güzel anneleri hepinize hayırlı cumalar

günaydın kızlar:)

birçoğunuz sıcaktan şikayetçi olmuşsunuz valla bazen özeniyorum size çünkü buraya hala yaz gelmedi çünkü siz klima falan dedikçe tatil aklıma geliyor içim içime sığmıyor inşallah bebeğim akıllı olurda 1 haftacık bile olsa eşim beni tatile götürür.

gece bel ağrımdan rahat uyuyamadım heryerim ağrımış ama ben bu ağrılarla aslında mutlu oluyorum çünkü bebişim gelecek:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bugün kontrolü olan arkadaşlar varmış inşallah hepiniz hayırlı mutlu güzel haberlerle dönersiniz kendinize iyi bakın bebişleri çok seviyorum:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

gunaydınn kıslarr,dun akşam benımde kasılmam cok oldu hanı boyle bı sertlesıyor toplanıyor ona dıyoruz dımı kasılma:KK1:

mırabelle sen hangı sehırdeydınn canımm

GÜNAYDIN MİNNOŞLAAARRR !!!
erkenciyiz her zamanki gibiii :86::86:

bu arada günaydın herkese :KK31:

Herkese günaydıın kızlar....

Kızlar ben şimdi wc ye girdim oramdan sarı ama akıntı gibi değil su gibi bi şey sızıyor amnıyon sıvısı bumu yoksa

gunaydın dunyanın en guzel anneleri:KK64::KK64::KK64:
umarım kuş gibi rahat bi gun geciririz agrısız kasılmasız
serin rahat daha ne diyeyim:KK66::KK66::KK66:

sedacım nasıl olduuuunnn:KK49:

Herkes herşeyi söylüyor..karşıdaki insanın psikolojisini düşünen yok..onun için boş ver takma kafana ..banada söylediler...karnın aşağıda duruyor...birsürü boş laf....sen bebeğinle keyfine bak.....

birtutambaharat EVET CANIM SANA SORMUŞTUMDA ALINTIDA FARKLI ÇIKIYOR BENİMKİDE NASIL Bİ MATEMATİKSE 36 DİE HESAPLIYOM :KK1:

X