2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam alıntı yaptım bi sürü ama birazdan yaziym onlara
ondan önce bişey sorcam
yarın hastaneye gidip nst'ye gircem
Aç tok farkediyo mu?

sanki tok girmek gerekiyo diye hatırlıyorum ama emin değilim
siz ne yaptınız?

Herkese slm kızlar dün açlıktan pek aklım başımda değildi...Ben eşimle ayrılmaya karar verdim...Artık yanlız doğuma gideceğim ve yalnız buyuteceğim bebeğimi en doğru karar bu çok düşündüm...

Ya iki gündür her açışımda senin yazın oluyor son yazı nasıl iştir anlamadım. Canım sen bana bi telefon numaranı atsana özelden hadi.

canım nts ye tok karnına gideceksin hemşire birde bana şey demişti tatlı bişeyler ye meyve suyu falan iç demişti

canım hamilelik dönemi hepimizin en hassas olduğu dönem seni anlıyorum eşin seni baya bi bunaltmış çok üstüne gelmiş ama boşanmak için karar vereceğin bir zamanda değilsin şuanhemen karar verme derim ben tabi ama en son karar herzaman senin

Kesinlikle tok git bebeğin iyilik halini anlayamıyorlar açken. tok gelin diyolar. bana yarın için aç gel dediler çünkü sancıya bakacaklar. açlık tokluk farketmiyormuş sancı için. acil ameliyat falan gerekirse diye bana aç gel dedi.

şuan bu durumunla doğru karar veremezsin bence,evet mücadele vermen içinde uygun bir dönem değil o yüzden bence şu an net bir karar verme,biraz akışına bırak ,kendini biraz toparladığında da bence bir uzmandan yardım alın.boşanınca rahatlayıp daha mutlu olacağını sanmam,belki bebişle beraber eşinde de farklılıklar olur bilemezsin,denemeden bilemezsin canım

merhaba arkadaşlar.ben forumu en başından itibaren gece gündüz takip ediyorum ve dolayısıyla herkesi tanıyorum.ama ilk kez yazıyorum.çok şey öğretti bana kk ve siz.umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız heyecanla beklediğimiz miniklerimizi...ben 36+1 im.doğum yapanları da kutluyorum.Allah analı babalı büyütsün inşallah...facebooka eklenmemde bana yardımcı olabilir misiniz?galiba oraya daha güncel katılıyo herkes.görüşmek üzere.

Hormonlar falan diyeceğim ama değil...Ben şu halimde hala çalışıyorum elimden geldiğince herşeye pozitif yaklaşıyorum neşeliyim keyifliyim bu geliyor 3 gunde beni altüst edip gidiyor üstüme yürümek ne ya benim babam bana şiddet göstermedi küfür duymadım haketmediğim halde neler yapıyor bana dırdır yapsam huysuzluk yapsam neyse...Bana çok haksızlık yapıyor artık eve gelme dedim...Bu psikolojiyle doğuma gitmek istemiyorum o yokken ben toplarım psikolojimi...Lohusalıkta sütüm kesilir ben bebek mi besleyeceğim buna nefes mi tüketeceğim...Sorumluluk ağır geldi belki de...Yolu açık olsun...Ben 40 ımı çıkarana kadar artık hiç bir şey takmayacağım sonra düşüneceğim herşeyi...

canım benim haklısın zor yaşadıkların dediğin gibi hiç bir şeyi kafana takma şuan kendini ve bebeğini düşün sadece inşallah eşinde en kısa zamanda yaptığı hatanın farkına varır.boşanma kararı için biraz zaman tanı oda eminim bebeğiniz olunca değişecektir düzelecektir bol bol dua et canım kendinide sakın ama sakın heç bir şey için üzme

nasıl ya sacmalama suan dogum gibi
bebegini kucagına almak gibi guzel
duyguların var onunde boyle seyler
dusunup bebegini ve kendini üzme
evinde neler yaşıyorsun bilemem ama
bence bunları miniginizi kucagınıza aldıkdan
sonra dusunun zaman herseyin ilacıdır bi
cocugun gelecegi var artık onunuzde

Oyle ama ben ağladığım da karnımı hissetmiyorum minik mink pıt pıtlar korkuyor ya da üzülüyor belki de ne hakkım varki onu da üzmeye sebep ne başımdaki koca musveddesi...Olmasın daha iyi benim için artık tek şey bebeğim onun için yaşayacağım...Kimse de ses yukseltemez çocuğumun yanında babası dahi olsa silerim...Az önce aradı bakalım ne diyecek diye açtım gene küfür gene hakaret sıcaklardan beyni sulandı iyice sanki o hamile bana bu kadar vicdansız yaklaşan adam bebeği de takmaz bağırır çocuğum sonra panik atak olur

ay canım benim ya varmıydı hamile kalmadan once
sorunları senin içinde bi can daha var kufur ne demek
ya allah kolaylık versin canım suan aynı evdesiniz sanırım
takmamaya calıs arkadasım her evde tartısmalar olur
hamile olsakda burda ki herkes eminim hamileykende evde
tarstısma yasamıstır o yuzden sen sadece minigini dusun
olmadı son zamanlarını ailenin yanında gecir bi bahane bulup

canim yaaa lütfen saglikli düsünmeye calis.. dünden beri takip ediyorum zor seyler yasiyorsun.... Rabbim yar ve yardimcin olsun....
bendede birkac haftadir görümcemlerle bi sikinti var seziyordm. yani bize karsi bi mesafelerinin oldugunu seziyordum hatta esim bunu ilk farketti... bende acaba bizden kaynaklanan bir durummu var yoksa onlardanmi diye düsünürken... bugün görümcemle konustum tlf da biraz uzun konusunca o bana, artik seninle rahat konusamiyorum dedi, bana karsi mesafelsiin sie gelmeyede korkuyorum dedi... ben problemin ondan kaynaklandigini düsünürken o benden kaynaklandigini söyledi.... yüzyüze gelip konusucaz bakalim... ama ilginc olan ne biliyormusun ben onun bize karsi bir mesafesi oldugunu seziyordumkii oda ayni seyle benim karsima cikti... hamilelikten dolayi hormonlarimdan desem hadi bana karsi öyle, ama esime karsida ayni sekilde artik en ufak bir sözüne kriilir oldu.... önceden hic öyle degildi, ve bana tlf da sanki bizim varligimizdan rahatsin oluyorsunuz dedi... cokk sasirdim
bunu niye anlattim bilyiormusun... belki gercekten biz farkinda degiliz hormonlar bizi etkiliyor olabilir istemeden cevremizdeki insanlarin yakinligindan rahatsiz olabilyioruz ben onlardan kaynaklanan bir sorun oldugunu düsünürken oda ayni sekilde benden kaynaklandigini söyledi cok ilginc gerci yzyüze konusucaz bu konuyu....
biz hamisler mantikli bir karar veremeyecegimiz bir dönem yasiyoruz.. benim birde gebelik zehirlenmesi oldugu icin acaba diye diye kendimi iyice strese sokuyorum... o yüzden simdilik bence sende ayrilacam felan diye düsünme... sadece bebegini düsün suanda oda herseyden etkileniyordur... bence fevri kararlar verme canim insan biranlik hirsla daha cok hata yapabiiyor-..... saglikli kararlar vermen dilegiyle...

Ailem olsa zor yapar bunları zaten vefat ettiler...Şimdi şehir dışına gitti kıyafetlerini bavula koydum tutuşturdum eline öğlen de çilingir çağırdım anahtarları değiştirdim...

Ailem olsa zor yapar bunları zaten vefat ettiler...Şimdi şehir dışına gitti kıyafetlerini bavula koydum tutuşturdum eline öğlen de çilingir çağırdım anahtarları değiştirdim...

cok ozur dilerim canım bilmiyordum
durum o kadar ciddi yani ii bari seni
yalnız bırakmasıda ii gitmem deyip
basının etini yemesi daha kotu olurdu
allah yardımcın olsun canım

cok ozur dilerim canım bilmiyordum
durum o kadar ciddi yani ii bari seni
yalnız bırakmasıda ii gitmem deyip
basının etini yemesi daha kotu olurdu
allah yardımcın olsun canım

işi vardı gitmek zorundaydı...Bebişimi sağlıkla kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum...

işi vardı gitmek zorundaydı...Bebişimi sağlıkla kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum...

inşallah canım tek derdin o olsun
bak onu gorunce ikinizde nasıl
kendinize geleceksiniz ne yapıyoruz
biz olacaksınız utanacaksınız bakınca
yavrunuza biz bunları bosuna yasadık
die sağlıkla alda bebegini kucagına
inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…