2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bulantılarım sabahları çok oluyor bugün biraz kesilir gibi oldu korktum bebişe bi şey mi oldu diye ama sonra yine başladı.seviyorum bulantılarımı:)bulandıkça ekmek yiyorum kilo alıyorum. muhallebi yaptım da ondan karşıladım süt ihtiyacımı. içemiyorum. kimisi meyve çaylarının hepsi zararlı diyor kimi de adaçayı zararlı diyor ben de kuşburnu falan severim ama korkudan imiyorum.
İnşallah duyarsın pıt pıtları hazırlıklı ol çok heyecanlanacaksın, çok heyecan verici.

Canım, dediğin gibi bitki çaylarının çoğunu tavsiye etmiyorlar ama nane (özellikle bulantılarda etkili olduğu için hatta hamile çayı denirmiş), ıhlamur ve kuşburnuna güvenli diyorlar. Okuduğum birçok site öyle yazıyordu. Doktorum hergün ve günde 1 bardak herhangi bir bitki çayı içebilirsin dedi.
Çok heyecanlıyım, gün sayıyorum.3 günüm kaldı :))) Günler geçmiyor.. Muhallebi de çok iyi fikir olmuş :))

Şekerim ben ingilizceciyim ama uyumuyorum :))) Bugün öğle uykkumun sebebi sabahın köründe çok lazım işim varmış gibi uyanmamdı :)))
Sen KPSS sıkıntısı içinde misin? Umut ediyorum edin ya :))

hayır cnm daha kpss aşamasınada gelemedim:) okuyorum ben hala,çocukta yaparım kariyerde dedim bu yola baş koydum:):)

hayır cnm daha kpss aşamasınada gelemedim:) okuyorum ben hala,çocukta yaparım kariyerde dedim bu yola baş koydum:):)

ben birincisini çok planladım atanayım,ev alalım araba alalım falan hatta ayını da ayarladım 2. dönemi kapatayım diye oldu da olmadı değil bütün planlar işledi ama 9. haftada kalbi durdu.şimdi de iznim yaz tatiline geliyor ve kullanamıyorumn.boşver canım erteleme yaparsın,kısmetiyle gelir. kızlar yer fıstığı ve çilek de zeka gelişiminde çok etkiliymiş. Çilek zamanına son aylarımız rastlıyor Allah erdirirse,bol bol yeriz

yok canım estağfurullah acımı deşmek ne demek..evet canım bakarla bakmaz anladı zaten dedi keseyle günün uyuşmuyo dedi yaşlı ve cok tecrübeli bir dr..

çok gecmiş olsun canım yaaa inanki çok üzüldüm insallah rabbim hayırlıyla tekrar hayırlı bir evlat nasip etsinn

gamzelikiz Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda aramiza katilirsin
malikem hayirli aksamlar nasilsin belin agrisi gectimi

Canım çok üzüldüm, Allah sabır ve güç versin. Umudunu kaybetme canım bir gün mutlaka çok tatlı bir anne olacaksın.

cnm hayırlısı olsun rabbim böyle istemiş en kısa zamanda rabbim üzüntünü sevince dönüştürsün inş

başka dicek bişey bulamıyorum inan ki cnm

Canım, inan çok üzüldüm. Allah sabır versin. Bir gün mutlaka anne olacağın konusunda inancını asla kaybetme.
Sağlık ve sevgiyle kal :)
cok sağolun kızlarr allah razı olsun..demekki benimde kaderimde bunları yaşamak varmışş allahım daha beter acılar vermesin..inşallah ilerleyen günlerde yeniden hamileyim diyerek ve sağlıklı bir şekilde hamileyim demek nasip olur...
kürtajdan sonra en kısa zamanda tüp bebeğe başlıcaz hayırlısı...

Doğrusun semenyacım.
Kızlar, ben ufaktan kaçayım. Yarının hazırlığını falan yapayım. İyi geceler, tatlı rüyalar :))

Hayata çok güzel bakıyorsun canım. Umudunu yitirmiyosun. Bence tüp bebek denemenle en kısa zamanda hayallerine kavuşacaksın :)

Canım, ben kalp atışlarını görmeyi bekliyorum :)) Salı günü gideceğiz. 7. haftamız olmuş olacak. Göreyim, akşam gönül rahatlığı ile yapacağım :))) Çok sağol canım, sordun :))

ayyyy ben de partsi duyacĞIM inşallah.
çooookkk meraktAY:18::18::18::18::18::
....

inş cnım sağlıkla kucağıma alırsam bi gerisini çok büyütmüyorum gözümde aslında..45 yaşında annem war çıtır ben okuldayken baksın torununa dimi ama:):)

GAMZELikız
geçmiş olsun canım.
inşallah en kısa zamanda hayırlı birşekilde gebe kalırsın.
Rabbim yar ve yardımcın olsun....

Gamzeli acılar insanı olgunlaştırırmış, geleceğe umutla bakmana sevindim. Tüp bebek olur hatta ikiz olur inşallah, Allah yardımcın olsun.

ayyyy ben de partsi duyacĞIM inşallah.
çooookkk meraktAY:18::18::18::18::18::
....
merakını anlıyorum canım, bana da dr son görüşmemizde bir ay sonra gel dedi" ne!! bir ay mı nasıl dayanayım dedim.O zaman 2 hafta sonra gel dedi:)"İnşallah duyarsın canım
inş cnım sağlıkla kucağıma alırsam bi gerisini çok büyütmüyorum gözümde aslında..45 yaşında annem war çıtır ben okuldayken baksın torununa dimi ama:):)

annenin bakma imkanı varsa en güzelini yapıyorsun canım,okulunu etkiler etkilemesine de özellikle KPSS zamanında olsun bakarsınız birlikte.Benim de 44 yaşında anneciğim ama uzaktayız, gelip bakma imkanı da yok,çok şanslısın

benim de kese ile günüm uyuşmuyor. dr. geç döllenme olabilir dedi. ama birde kistim çıktığı için içim rahat değil.
10 gün fark var adet günüm ve bebekle ilgili.. 19 ekim son adet tarihim. ama şuan bebeğim 6+5 olması gerekirken 5+1...
geçen hafta 4+3tü öğrendiğimizde işte..
bende bu yüzden endişeliyim...
sizin de bu şekilde miydi bu yüzden merak ediyorum. kusura bakmayın. :26:

umarım tüp bebek sonrası hayallerinize kavuşursunuz.

kızlar ilk sayfada ki listemizin bozuk çıkmasınını sebebi, sağ tarafta bulunan reklam,bunun için yönetime haber verdim bakalım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…