- 26 Eylül 2009
- 4.246
- 1
kızlar herkese günyadın... iyi pazarlar... dün dr a gittim... herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sonra testlere başlayalım dedi dr um....inşallah onlar da sorunsuz çıkarsa artık hamileliğin tadını cıkarmaya başlıcam... ayy kolları bacakları herşeyi belli artık insana benziyor resmen... o kadar güzelki Rabbim size de göstersin inşallah... dünden beri cd yi kaç kez izledim bilmiyorum....malum hafta sonu olduğundan giremiyorum inşallah herkes iyidir... kendinize dikkat edin...tabii meleklerinize de....
kızlar herkese günyadın... iyi pazarlar... dün dr a gittim... herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sonra testlere başlayalım dedi dr um....inşallah onlar da sorunsuz çıkarsa artık hamileliğin tadını cıkarmaya başlıcam... ayy kolları bacakları herşeyi belli artık insana benziyor resmen... o kadar güzelki Rabbim size de göstersin inşallah... dünden beri cd yi kaç kez izledim bilmiyorum....malum hafta sonu olduğundan giremiyorum inşallah herkes iyidir... kendinize dikkat edin...tabii meleklerinize de....
herkese günaydın fıstıklar
nachtingal kolay gelsin tatlım
evet balperisi bulantılar öyle baslıyor:26:
tugcal masallah gelişimi önden gidiyor demekki senin bebişin büyük ihtimalle oglun olacak diye tahmin ediyorum :)
ben de 9 30 da kalktım dün 8:30 da kalkmıstım
bugün esim kpds ye gircek o giti sonra kalktım defnemin karnını doyurdum ben de bir dilim kepek ekmek
1 bardak da süt içtim...
günde 2 bardak süt içiyorum zaten tek yaptıgım sey demir ilacı ve sütü ihmal etmemek zaten:86::86:
günaydıın,iyi pazarlar. Allah bize de nasip etsin o haftalara ulaşmayı.
neden böyle oldu ki kuzu dikkat et cnm bende çok uyuyanlardanım özellikle sabahları gözümü bile açamıyorum
bi temizlikde ben yapsam züüpeerr olcek ama nerde
saol güzelim ne olsun eltimde misafir vardı bugün ordaydım akşamda komşuma davetliyim geziyorum anlıcağınn
ilk hamileliğimde bende öyleydim şimdi tadını çıkarıyorum canımmm hemde sonuna kadar
bende öyleyim ama allah o zamana verir kolaylığını inş cnm
cnm hayırlısı olsun rabbim böyle istemiş en kısa zamanda rabbim üzüntünü sevince dönüştürsün inş
başka dicek bişey bulamıyorum inan ki cnm
rahatlatıcı bitki çayları içsen cnm faydası olma mı acaba
:44:
Canım, inan çok üzüldüm. Allah sabır versin. Bir gün mutlaka anne olacağın konusunda inancını asla kaybetme.
Sağlık ve sevgiyle kal :)
Canım, dikkat et kendine. İyi dinlen. Zaten dinleniyorsun tabi :)
biraz gec kalinmis bi cevap olacak ama iyiyim canim
çok tesekürler canlar bugün eşim göreve giderken sabah 7 de beni öpüyodu uyandımm yineee ve ask olsun tekrar uyuyabilene 7 den beri ayaktayım cıldırıcam yaa uyku haram banaa napsam bilmiom yarın bi doktoruma sölicem bakalım ne dicek.....