2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,
İyi pazarlar. Tatil gününüzün tadını çıkarmayın, kendinizi fazla yormayın :))
Ben birazdan veli toplantısına gideceğim, artık akşamüstü eve gelirim.
Sevgiler..

herkese gunaydin:76:
Bugun tartildim hemencecik 1 kilo almisim (6+6)
Bulantim henuz yok diyordum ama birkac gundur agzimin tadi bi degisik, ayrica bir saat birsey yemesem o tadi hissediyorum, birseyler yedigimde geciyor.Bulantilar bu sekilde mi basliyor?

Canim inanilmaz sekilde eksi ve tuzlu seyler istiyor, gecen gun oturdum limon yedim, salata, tursu gibi seylere hic dayanamaz oldum.Sizlerde de oluyor mu ayni seyler?

hepiminizi cok opuyorum:KK54:

kızlar herkese günyadın... iyi pazarlar... dün dr a gittim... herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sonra testlere başlayalım dedi dr um....inşallah onlar da sorunsuz çıkarsa artık hamileliğin tadını cıkarmaya başlıcam... ayy kolları bacakları herşeyi belli artık insana benziyor resmen... o kadar güzelki Rabbim size de göstersin inşallah... dünden beri cd yi kaç kez izledim bilmiyorum....malum hafta sonu olduğundan giremiyorum inşallah herkes iyidir... kendinize dikkat edin... :KK54:tabii meleklerinize de....:emir_bebek::nazar:

kızlar herkese günyadın... iyi pazarlar... dün dr a gittim... herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sonra testlere başlayalım dedi dr um....inşallah onlar da sorunsuz çıkarsa artık hamileliğin tadını cıkarmaya başlıcam... ayy kolları bacakları herşeyi belli artık insana benziyor resmen... o kadar güzelki Rabbim size de göstersin inşallah... dünden beri cd yi kaç kez izledim bilmiyorum....malum hafta sonu olduğundan giremiyorum inşallah herkes iyidir... kendinize dikkat edin... :KK54:tabii meleklerinize de....:emir_bebek::nazar:

hayırlı olsun cnm...darısı bizlere inş...

gamzelicim şimdi okudum canım boş gebelik yaşıyormuşsun... canım benim çoooookkkkkk geçmiş olsun Rabbim bir daha acısını yaşatmasın inşallah tüp bebekle ikiz hatta üçüzlerin olsun inşallah canım....:KK71:

herkese günaydın fıstıklar
:KK9:
nachtingal kolay gelsin tatlım:KK70:

evet balperisi bulantılar öyle baslıyor:26:

tugcal masallah gelişimi önden gidiyor demekki senin bebişin büyük ihtimalle oglun olacak diye tahmin ediyorum :):nazar::emir_bebek:

ben de 9 30 da kalktım dün 8:30 da kalkmıstım:KK37:

bugün esim kpds ye gircek o giti sonra kalktım defnemin karnını doyurdum ben de bir dilim kepek ekmek
1 bardak da süt içtim...
günde 2 bardak süt içiyorum zaten tek yaptıgım sey demir ilacı ve sütü ihmal etmemek zaten:86::86:

gamzeli canım cok gecmiş olsun inan cok üzüldüm:KK58::KK58: allah yardımcın olsun ben de defne den önce bir düşük yasamıstım allah sabrını veriyor zaten
dualarımız seninle canım allah kucagını boş bırakmasın ömürlü bebişler versin evinden bebek kahkaları eksik olmasın insallah

günaydıın,iyi pazarlar. Allah bize de nasip etsin o haftalara ulaşmayı.

herkese günaydın fıstıklar
:KK9:
nachtingal kolay gelsin tatlım:KK70:

evet balperisi bulantılar öyle baslıyor:26:

tugcal masallah gelişimi önden gidiyor demekki senin bebişin büyük ihtimalle oglun olacak diye tahmin ediyorum :):nazar::emir_bebek:

ben de 9 30 da kalktım dün 8:30 da kalkmıstım:KK37:

bugün esim kpds ye gircek o giti sonra kalktım defnemin karnını doyurdum ben de bir dilim kepek ekmek
1 bardak da süt içtim...
günde 2 bardak süt içiyorum zaten tek yaptıgım sey demir ilacı ve sütü ihmal etmemek zaten:86::86:

sağol canım benim benim hep içime kız doğuyor ama erkeklerin gelişimi daha hızlı oluyormuş... eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da kız erkek farketmez dimi???:21:

neden böyle oldu ki kuzu dikkat et cnm bende çok uyuyanlardanım özellikle sabahları gözümü bile açamıyorum

bi temizlikde ben yapsam züüpeerr olcek ama nerde:KK43:

saol güzelim ne olsun eltimde misafir vardı bugün ordaydım akşamda komşuma davetliyim geziyorum anlıcağınn:KK9:

ilk hamileliğimde bende öyleydim şimdi tadını çıkarıyorum canımmm hemde sonuna kadar:KK49::KK52:

bende öyleyim ama allah o zamana verir kolaylığını inş cnm

cnm hayırlısı olsun rabbim böyle istemiş en kısa zamanda rabbim üzüntünü sevince dönüştürsün inş

başka dicek bişey bulamıyorum inan ki cnm:KK43:

rahatlatıcı bitki çayları içsen cnm faydası olma mı acaba
:44:

Canım, inan çok üzüldüm. Allah sabır versin. Bir gün mutlaka anne olacağın konusunda inancını asla kaybetme.
Sağlık ve sevgiyle kal :)

Canım, dikkat et kendine. İyi dinlen. Zaten dinleniyorsun tabi :)

biraz gec kalinmis bi cevap olacak ama iyiyim canim:KK73:

çok tesekürler canlar bugün eşim göreve giderken sabah 7 de beni öpüyodu uyandımm yineee ve ask olsun tekrar uyuyabilene 7 den beri ayaktayım cıldırıcam yaa uyku haram banaa napsam bilmiom yarın bi doktoruma sölicem bakalım ne dicek.....:KK5: :KK5:

günaydın kızlar ...kimse yoktur diye düşündüm ama varmışız gene....nasılsınız bakayım...ben dün çok kötü oldum ..bulantım fec bi boyuttaydı herhalde günlerdir bişi yemeyince midem isyan bayrağını kaldırdı...doktora gitmek zorunda kaldık...bel ağrılarımda çok şiddetli olmuştu.hala var gerçi bel ağrısı ama bulantılarla baş edecek gibiyim..doktor istirahat verdi bu hafta ...artık diyoki yede ne yersen yee yeter ki ye diye...:KK9: eşimde salıdan sora gündüleri evde olacak o yönden iyi oldu... :KK34:

bide eşim çorluya gitmişti ya anneside ordaydı...bana diyoki seni kötüledim durdum...demişki kahvaltı hazırlamadan evden çıkarsam evi temizlemez düngün bırakmazsam karım beni dövüyo diye:):KK4: ayaklarını uzatıyo yok yastık yok su isteyip duruyo gibisinden konuştum durdum ..dedi bende neden gerek duydun ki öyle dedim hiç öyle dedim kızdırmak için diyo...ama bence annesinin gözü korksun gelmesin diye öyle yapmış kıyamam..direk gelme diyemedi tabi...annesi sonra gelirim demiş ama artık kendi bilir...

çok tesekürler canlar bugün eşim göreve giderken sabah 7 de beni öpüyodu uyandımm yineee ve ask olsun tekrar uyuyabilene 7 den beri ayaktayım cıldırıcam yaa uyku haram banaa napsam bilmiom yarın bi doktoruma sölicem bakalım ne dicek.....:KK5: :KK5:

ahh canım çok iyi anlıyorum...benimde eşim sabah 6 ya kur dedi saati saat 6 da uynadım .6:30 kalkıcam dedi yarım saat sonra bidaha alarm çaldı bu defada kalakrım dedi...kalkmadı..uykusu ağır olunca bende uyuyamadım 8 buçukta kalkıp gitti ya düşüne biliyormusun....başım ağrıyo dedi kalkamıyom dedi.bende ses etmedim....biizm işimiz zor melikecim..:92:

Selam kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur umarım. Bende sağlık ocağına kaydımı yaptırdım tembellik edip kaç gündür siteye girmedim yemekle hala aramız çok kötü ama açlığada alıştım galiba eskiden olsa elim ayağım kesilirdi benim vücudum şekeri çok çabuk harcardı agresif olurdum şimdi 2 haftadır aç geziyorum aynı şeyler olmuyor Allah yardımcı oluyor demek ki ayrıca 2 kilo vermişim şimdilik iyi gidiyorum demek ki.:nazar:

Geldim kızlar. Yoruldum valla. Halsizliğim oldu, bi ara da kasıklarım ağrıdı. Birazdan dinleneceğim. Kusuruma bakmayın, kalamıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum.
Sizleri öpüyorum.

X