- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
kızlarr bugün başka bir dr. daha gittik ve boş gebelik olduğu kesinleşti..ve kesenin gelişimide durmuş yani salı kürtaj olucam kızlarr beni listeden silin inşallah allahım banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..umarım sizde bu güzel yolu sağlıklı tamamlar bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız kalbim ve dularım sizlerle..
Allah kabul etsin bin kere razi olsun canim cok teskekur ederim Allah seni ailene sevdiklerine bagislasinçok haklısın. gece uykusu başka birşey. ama eşim gündüz 5 e kadar uyuyor ben de sıkılmamak adına onun düzenine ayak uyduruyorum. bünye uykusuz kalınca gündüzü gece sanıp bir güzel uyuyor :)
dün gece 5 tane Yasin- şerif okudum. dedenize bağışladım. acil şifalar dilerim tekrardan. bu gece de inşallah okuyacağım yine.
İyi dinlenmeler canım, dikkat et kendine :)
gamzelikiz Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda aramiza katilirsin
malikem hayirli aksamlar nasilsin belin agrisi gectimi
slmm kızlarrr...
ay ne heycanlı dönmlerr...
bende gecen sene bu zamanlar sabah bulantılarıyla uğraşıordummm ..
2010 temmuz annesiyimm...
2009 temmuz anneleri bize yazdıklarındaa .. gelecek sene bizde yazarız inşallah diyordummm ...
çok heycan verici zmanlar kızlarrr...
şimdi hatırladıkça duygulanıyorumm...
çok zorlu ilk 6 ay geçirmeme rağmenn...
kesinlikle tadını çıkarınnn..
hemen doğursam dieee kendi kendimi yiordum ...
şimdi de bir daha hamile kaldığımdaa tadını çıkarıcam diyorummm...
hepinizee bir nazarlık takıyorummm
vee sağlık hamilelik dönemi diliyorummm
kızlar ben yazdıklarınızı cok sık takip edemiyorum hem okulum yogun
ayrıca haftada 2 gün özel ders veriyorum ve 1.5 yasında fımfıstık bir kızım var
keske bol vaktim olsa ve yazışsak ama hepinizin yerine dua ediyorum saglıklı bebişler doguralım diye
ben de de bulantı hat safhada özel birseye değil ama tüm kokulra karsı asırı bulantı ve ögürme var oyy hatırladım yine kötü oldum
kızımın altını degistirirken
eşimi öperken sınıf kokuyorsa yemek kokusu balık kokusu yag kokusu tuvalet kokusu diş fırcalarken her sabak agız calkalarken vs vs bu ay kilo almadım süşür 57 ye inmisim hatta :)
sizde umarım olmaz bulantı cok kötü ve deli gibi uykum gelio aksam 9 10 gbi yatıyorum o derece esim yıkıyor bulasıkları kac gündür zavallı::)
kızlarr bugün başka bir dr. daha gittik ve boş gebelik olduğu kesinleşti..ve kesenin gelişimide durmuş yani salı kürtaj olucam kızlarr beni listeden silin inşallah allahım banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..umarım sizde bu güzel yolu sağlıklı tamamlar bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız kalbim ve dularım sizlerle..
neden böyle oldu ki kuzu dikkat et cnm bende çok uyuyanlardanım özellikle sabahları gözümü bile açamıyorumgecmiş olsun tatlım benim dikkat et kendine bende hiç uyuyamıyom gece kiq box vardı onu izledim süperdi amaaa sonra saat 2.oldu anca uyudum sabahada 7 de ayaktayımm eşim geldi görevden kahvaltı ettik o uyudu simdide evi temziledim akşama eşimin polis arkadasları ve eşleri gelicek daha hazırlık yapıcam hiç halim yokkk evide temizleyince iyice yorulduk bizde teyzesiii
saol güzelim ne olsun eltimde misafir vardı bugün ordaydım akşamda komşuma davetliyim geziyorum anlıcağınntesekkürler tatlışım benim ne var ne yok bebiş nasılll
güle güle tatlım benim darısıda bize olsun inşallah allah kabul etsinnnn
ilk hamileliğimde bende öyleydim şimdi tadını çıkarıyorum canımmm hemde sonuna kadarslmm kızlarrr...
ay ne heycanlı dönmlerr...
bende gecen sene bu zamanlar sabah bulantılarıyla uğraşıordummm ..
2010 temmuz annesiyimm...
2009 temmuz anneleri bize yazdıklarındaa .. gelecek sene bizde yazarız inşallah diyordummm ...
çok heycan verici zmanlar kızlarrr...
şimdi hatırladıkça duygulanıyorumm...
çok zorlu ilk 6 ay geçirmeme rağmenn...
kesinlikle tadını çıkarınnn..
hemen doğursam dieee kendi kendimi yiordum ...
şimdi de bir daha hamile kaldığımdaa tadını çıkarıcam diyorummm...
hepinizee bir nazarlık takıyorummm
vee sağlık hamilelik dönemi diliyorummm
bende öyleyim ama allah o zamana verir kolaylığını inş cnmayyy sorma yaaa
herhalde aramızdan en fazla uyku problemi çekecek olan benim.
şimdi bile 10 da yatıp sabah 7de uyansam uykusuzluk çekiyorum.
o zamanları hayal bile edemiyorum..
resmen ve fiilen can çekişcem.
ama değer mi tabiiii kiiii değer...
cnm hayırlısı olsun rabbim böyle istemiş en kısa zamanda rabbim üzüntünü sevince dönüştürsün inşkızlarr bugün başka bir dr. daha gittik ve boş gebelik olduğu kesinleşti..ve kesenin gelişimide durmuş yani salı kürtaj olucam kızlarr beni listeden silin inşallah allahım banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..umarım sizde bu güzel yolu sağlıklı tamamlar bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız kalbim ve dularım sizlerle..
rahatlatıcı bitki çayları içsen cnm faydası olma mı acabaçok saol bitanem benimmm bende uyumak istiyom ama yaaaaaaaaaa:78:
sanada tatlım benim ehh işte kuzuu akıntı geldi hep ögleden sonrada korktum şimdi yemek yedikte uzanıom tekrar canım sen napıosun nasılsınn
Senin de günün güzel geçmiş :))
Ben şimdi Truva filmini seyrediyorum. Çok isabetli bir seçim değil, kan, reavn, savaş... Ama koreografi güzel, ben de takılıyorum işte..
Yarın okulda veli toplantısı var. Yani, pazara falan gidemeyeceğim, çok ayakta kalacağım. Artık çok ayakta kalmaktan tedirgin oluyorum
şu toplantıların pazar olmasına sinir olurum hep,zaten 5 gün okuldayız demi ya.şimdiden kolay gelsin canım velilere laf anlatmak güç meslek. Truva hrika bir film ama şu sıralar pek ağır kaçar. bizim de okul çayı vardı bugün toplantı kadar zorunlu olmadığından gitmedim kaçamak yaptım.ne öğretmenisin canım
İngilizce canım. Sen? Çaya gitmemekle iyi etmişsin, dinlenirsin. Bi de insanlar çay, kahve içiyor. Sen çay içiyor musun? Benim dr her gün olmadıkça 1-2 bardak açık içebileceğimi söyledi ama ben hala korkuyorum. Bi de bu akşam ice tea içtim, içinde kafein varmış. İnşallah bi hata yapmadım.
ay uyku dendiği anda yine uykum geliyor.sosyal hayat sıfır oldu hatta evimi toparlayamıyorum.çünkü hep uyuyorum işten gelri gelmez uyuorum diyebilirm ama olsunnnnnnn bebebğim için değerrrrrrrrrrrrrrr.sosyal hayatta neymiş.
Türkçe cnm. İşte adı şay maksat bilet satıp gelir elde etmek. Çaya teneffüslerde o kadar alışmışız ki bana bırakmak çok zor geliyor canım.açık içmeye çalışıyorum. ben içmeyince evde de eşim kendisi yapmıyor yani evde çay tüketmez oldu bizim gibi çaykolikler. ice tea yi bilmiyorum canım eşim üretiminde çalışmıştı kontrol mühendisi olarak ona sorarım ama bidaha yapma öyle yaramazlıklar. zaten pek yiyemiyorum ben sen nasılsın bilmiyorum da onların da vitaminini götürmesin diyorum.
senin tickerın neden yok canım yapayım mı?
yaşasın benim gibi çok uyuyan biri daha var:) kayınwalidem we bi komşu teyzem çok uyuyanın erkek çocuğu olur dedi bana:) ingilizceyle uğraşanlara has bişemi acaba uyku..bende daha ingilizce öğretmeni olamadım ama ümit ediyorum bigün olcam:)