Geldim kızlar. Yoruldum valla. Halsizliğim oldu, bi ara da kasıklarım ağrıdı. Birazdan dinleneceğim. Kusuruma bakmayın, kalamıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum.
Sizleri öpüyorum.
kızlarr bugün başka bir dr. daha gittik ve boş gebelik olduğu kesinleşti..ve kesenin gelişimide durmuş yani salı kürtaj olucam kızlarr beni listeden silin inşallah allahım banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..umarım sizde bu güzel yolu sağlıklı tamamlar bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız kalbim ve dularım sizlerle..
evet canım baya bi gezdik bu hafta sonu bebişimle biri elimde biri karnımda gezdik gezdk durduk ..maaşallah zeytin gözlümüz epey gezdiriyor bebişini.sosyal olacak seninki. biz de sabah kimseler yokken dışarda bi kahvaltı yaptık eşimin evde hazırlamaya gözü yemedi.
sahile indik deniz çok güzeldi ama şu fabrikalar olmasa kokuya dayanamadım eve döndük.mutfak ve yatak odasını temizleyip içinden anca çıkabildim.kalanı yarın inşallah. uzun zamandır ilk defa 2 çeşit yemek yaptım.dün gece kardeşimle eşimin omleti paylaşamadıklarını görünce içim acıdı kapattım burnumu yaptım yemeğimi.
Güzel anneadayları hamlelikte uyku son derece normal çünkü eskiden uyumadıklarınızı ve gelecekte uyuyamayacağınız gecelerin telafisini yapıyoruz.
burda olanlar sizler nasılsınız bu akşam hangi diziyi izleyeceksiniz,be yahşi cazbeyi bekliyorum
inş hayırlısı olsun rabbim ikişer ikişer versin cnmyok canım estağfurullah acımı deşmek ne demek..evet canım bakarla bakmaz anladı zaten dedi keseyle günün uyuşmuyo dedi yaşlı ve cok tecrübeli bir dr..
cok sağolun kızlarr allah razı olsun..demekki benimde kaderimde bunları yaşamak varmışş allahım daha beter acılar vermesin..inşallah ilerleyen günlerde yeniden hamileyim diyerek ve sağlıklı bir şekilde hamileyim demek nasip olur...
kürtajdan sonra en kısa zamanda tüp bebeğe başlıcaz hayırlısı...
gerçekten harika şeyler var bende bayıldım o beşiğe 1.5 yaşını kadar kullanılabiliyormuş ama antepte şubesi keşke istanbul dada olsaydıbu akşam bebek odaları ve bebek beşiklerine baktım şahane şeyler var... :)
özellikle bir site aşmış kendinii...
Ön Siparişli Ürünler - Çocuklara Özel - Ev Butik - Dekoratif Özel Tasarımlar
istiridye sallanan beşiğe bittim yaa :)
bende öyleyim canım ya ekşi görünce dibim düşüyo remen ağzım sulanıyoo ekşiler aklıma gelinceherkese gunaydin:76:
Bugun tartildim hemencecik 1 kilo almisim (6+6)
Bulantim henuz yok diyordum ama birkac gundur agzimin tadi bi degisik, ayrica bir saat birsey yemesem o tadi hissediyorum, birseyler yedigimde geciyor.Bulantilar bu sekilde mi basliyor?
Canim inanilmaz sekilde eksi ve tuzlu seyler istiyor, gecen gun oturdum limon yedim, salata, tursu gibi seylere hic dayanamaz oldum.Sizlerde de oluyor mu ayni seyler?
hepiminizi cok opuyorum
cd ye mi kaydettin çok güzel bi fikirkızlar herkese günyadın... iyi pazarlar... dün dr a gittim... herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sonra testlere başlayalım dedi dr um....inşallah onlar da sorunsuz çıkarsa artık hamileliğin tadını cıkarmaya başlıcam... ayy kolları bacakları herşeyi belli artık insana benziyor resmen... o kadar güzelki Rabbim size de göstersin inşallah... dünden beri cd yi kaç kez izledim bilmiyorum....malum hafta sonu olduğundan giremiyorum inşallah herkes iyidir... kendinize dikkat edin...tabii meleklerinize de....
3 aydan sonra belki düzelir bitanem neden böyle oldu acaba yaçok tesekürler canlar bugün eşim göreve giderken sabah 7 de beni öpüyodu uyandımm yineee ve ask olsun tekrar uyuyabilene 7 den beri ayaktayım cıldırıcam yaa uyku haram banaa napsam bilmiom yarın bi doktoruma sölicem bakalım ne dicek.....
dikkat et canım allah korusunselam kızlar ben de bugün labda deney yapıordum eldivenim de yoktu asitler dumanlar falan hep ellerime döküldü..hemen yıkadım ama akşam biraz midem bulandı bir kase yoğurt yedim rabbim korur inşallah
cnm kalp atışları için daha erken zaten bir çoğumuz 8den sonra duyduk kalp atışlarınıkızlar iyi geceler
kimse yok ama okuyunca cevap yazarsanız sevinirim.
bugün doktora gittik.
kalp atışlarını gördü. ben göremedim eşim gördü.
yılbaşından sonra gel dedi. bu arada 6 haftalık dedi.
şimdi merak ediyorum. neden kalp atışlarını duyamadık .
bi de listede 2 li testlerden bahsedilmiş .
o ne demek???
cevaplarınız için teşekkür ederim. ...
slm kızlar
uğrayamadım gün boyu yattım
halada yatıorum grip oldum acaip bi halsizlik var kolum kımıldamıo
hadi bugün yattım yarın naparım bilmiorum
rapor almak istemiorum
sonradan bulantım falan başlar belki o zaman almak zorunda kalırım die
herkes iidir umarım geçmişe bakamadım
inş. kısa zamanda iileşirimm
merhaba arkadşlar beni de aranıza kabul edermisiniz? 7 haftalık hamileyim yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicem.korkunç bir haftasonu geçirdim.devamlı kustum.midemde yediğim hiç bişey kalmıyor.sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.burnum radar gibi her kokuyu çok şiddetli alıyorum.üstelik çalışan bir bayanım bugün zor kötek iş başı yaptım ama mide bulantım hiç geçmiyor.moral bozucu
alırız tabii ki burası geniş herkese yer var buyur gel cnm
bulantı sorununu burda bir çok arkadaş yaşıyor ama doktor ilaç veriyomuş sana vermedi mi cnm