2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar huzlısınız ki oku oku bıtmıyor bende bebek dergısıne uye oldum bakalım hangı gun gelcek bu kadar pc başında durup radyasyon etmeyın kuzucukjların her yerını bakimmm

Geldim kızlar. Yoruldum valla. Halsizliğim oldu, bi ara da kasıklarım ağrıdı. Birazdan dinleneceğim. Kusuruma bakmayın, kalamıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum.
Sizleri öpüyorum.

dikkat et güzelim kendini yormamaya çalış...dinlen bekleriz gene seni sahalara...

Merhaba kızlaarr..
bügün temizlik yaptım sonra yattım maç seyrettik eşimle..o evde olunca giremiyorum burayada..umarım herşey herkesde yolundadır...öptüm hepinizi...

canim cok uzuldum.gecmis olsun simdiden.Allah sana da nasip eder insallah moralini yuksek tutmaya calis.caresi vardir umarim.dualarimiz seninle.

selam kızlar ben de bugün labda deney yapıordum eldivenim de yoktu asitler dumanlar falan hep ellerime döküldü..hemen yıkadım ama akşam biraz midem bulandı bir kase yoğurt yedim rabbim korur inşallah

kızlar iyi geceler
kimse yok ama okuyunca cevap yazarsanız sevinirim.
bugün doktora gittik.
kalp atışlarını gördü. ben göremedim eşim gördü.
yılbaşından sonra gel dedi. bu arada 6 haftalık dedi.

şimdi merak ediyorum. neden kalp atışlarını duyamadık .
bi de listede 2 li testlerden bahsedilmiş .
o ne demek???
cevaplarınız için teşekkür ederim. ...

6. hafta çok erken değilmi cnm zaten kalp atışlarını duymak için...ben doktora ilk gtiğimde 6 haftalıktı we kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi.benmki de braz fazla garantici sanırım riske atmıyor=)bence kafaya takılcak bışe yok..

slm kızlar
uğrayamadım gün boyu yattım
halada yatıorum grip oldum acaip bi halsizlik var kolum kımıldamıo
hadi bugün yattım yarın naparım bilmiorum
rapor almak istemiorum
sonradan bulantım falan başlar belki o zaman almak zorunda kalırım die
herkes iidir umarım geçmişe bakamadım
inş. kısa zamanda iileşirimm

günaydın kızlar

umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür

dün malum pazar eşim evdeydi giremedim akşamada annemdeydim zeten babamın gün çekilişi varmış onun için geldiler baya kalabalıktı işte öyle böyle geçti dün bugünde temizlik yapıcam daha köyden geleli doğru dürüst bi iş yapmadım bugün güzel bi toparlayayım diyorum

yarın tahliller için doktora gidicem allah nasip ederse hayırlı sonuçlar alırım inş

merhaba arkadşlar beni de aranıza kabul edermisiniz? 7 haftalık hamileyim yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicem.korkunç bir haftasonu geçirdim.devamlı kustum.midemde yediğim hiç bişey kalmıyor.sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.burnum radar gibi her kokuyu çok şiddetli alıyorum.üstelik çalışan bir bayanım bugün zor kötek iş başı yaptım ama mide bulantım hiç geçmiyor.moral bozucu

evet canım baya bi gezdik bu hafta sonu bebişimle biri elimde biri karnımda gezdik gezdk durduk ..

bende bayılıyoruz yahşi cazibeye çok eğlenceli
inş hayırlısı olsun rabbim ikişer ikişer versin cnm
gerçekten harika şeyler var bende bayıldım o beşiğe 1.5 yaşını kadar kullanılabiliyormuş ama antepte şubesi keşke istanbul dada olsaydı
bende öyleyim canım ya ekşi görünce dibim düşüyo remen ağzım sulanıyoo ekşiler aklıma gelince

cd ye mi kaydettin çok güzel bi fikir

ne güzel bakalın yarın ben görebilecekmiyim
3 aydan sonra belki düzelir bitanem neden böyle oldu acaba ya
selam kızlar ben de bugün labda deney yapıordum eldivenim de yoktu asitler dumanlar falan hep ellerime döküldü..hemen yıkadım ama akşam biraz midem bulandı bir kase yoğurt yedim rabbim korur inşallah
dikkat et canım allah korusun

mesleğin neydi senin güzelim ??
cnm kalp atışları için daha erken zaten bir çoğumuz 8den sonra duyduk kalp atışlarını

2 li testde bebeğin zeka gelişiminin normal olup olmadığına bakma için

geçmiş oldun canım ilaçda alamazsın şimdi çabuk iyileşirsinumarım

alırız tabii ki burası geniş herkese yer var buyur gel cnm

bulantı sorununu burda bir çok arkadaş yaşıyor ama doktor ilaç veriyomuş sana vermedi mi cnm

alırız tabii ki burası geniş herkese yer var buyur gel cnm

bulantı sorununu burda bir çok arkadaş yaşıyor ama doktor ilaç veriyomuş sana vermedi mi cnm

verdi sadece bir tabletti günde 2 kere alınca bitti.çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum ama böyle olacak gibi değil ya.kusmadığım zamanlarda hep bi bulantı var ne zaman geçer acaba? ya 9 ay hiç geçmezse

herkese günaydınnn .. nöörüyonuzz taze anneler ..
melike
6 aydır kk dayım ilk defa
burdan birini rüyamda gördüm seni gördüm .. ben direkt
gördüğüm rüyanın anlamını söyliyim ömrün uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…