Evde olsam bende yatardım yaaaa.ayaklarımı uzatıp oh oh keyif yapardım...inanılmaz uykum geldi :106:
gazlı içecek içme canım yaaaa..zararlı gazlı içecekler...Soda içiyorum bazen gaz çok sıkıştırırsa son çare olarak aynen bende çok zor hazmediyorum
ekliyorum tatlım ....Bu listeye benide eklermisin 26 aralıkda gidicem :)
mide bozuk olunca insan ne yese kötü geliyor tadı canım yaaaa...Hadi ya, bilmiyordum. İçmeyeyim o zaman. Zaten içmeyecek bahane arıyordum iyi oldu
Balı çok severdim; ama inanır mısın onun bile tadı bir değişik geliyor.
kızlar oku oku bitiremedim maşallah.ne çok yazmışsınız öyle.
leyla oğluna mehmet isminimi koyacaksın.yada melihinşallah oğlansa benimkide mehmet olacak.
bende özeldeyim nasıl söylesem diye kıvranıyorum.
Arina ben maden suyunun
hamilelere iyi geldiğini duymuştum ama bi netten araştırayım bakayım
AYY o hazım olayını hiç deme ben dün kşma 2 bardak su içtim bi mandalina kıvrandım durdum..kaya gibi oluyo uyutmadı beni gece boyunca kıvrandım süt daha zor oluyo içince...bu aralar az yiyorum bende belki midem küçülmüştür o yüzdende olabilir.bi çaresini bulursan banada yaz canım...ben doktora ay sonuna doğru gidicem.
Evde olsam bende yatardım yaaaa.ayaklarımı uzatıp oh oh keyif yapardım...
gazlı içecek içme canım yaaaa..zararlı gazlı içecekler...
ekliyorum tatlım ....
mide bozuk olunca insan ne yese kötü geliyor tadı canım yaaaa...
hayır canım mehmet değil....
o zaman melih..
hiç tahmin edemeyeceğiniz bir isim...hehehehe...
:84::92:
Saol melikecim 1 hafta 4 gün sonra tam 3 aylık olucak bebeğim Allahın izniyle erkekse cinsiyetinide görebilicem sanırım çok merak ediyorum :) Birde bu rahatsızlıklarım geçer inşaallah çünkü çok iştahsızım yeterince beslenemiyorum ve bebeğim gelişemiycek die çok korkuyorum
Oyunbozan Leyla
ayy hadi inşallahh kuzuuuummm inanki senin adına cok sevindimmmmmmm
gazlı içecek içme canım yaaaa..zararlı gazlı içecekler...
hayır canım mehmet değil....
bende öyle biliyorum günde 2-3 şişe maden suyu içmemiz gerekiyo ama soda değil maden suyu...
o zaman melih..
eyvahhhhhhhh protesto varrrrrrrrr....sizi gidi meraklı melahatlar sizi......
saol leylacım tşk lerisim için bildiğiniz güzel int siteleri varmı ama kuranda geçen isimlerden olucak gerçi şu an için erken temelli cinsiyeti belli olunca düşünsek daha ii sanki yoksa hem kız hem erkek ismi düşünmek gerekiyo :
küsmek yokkkkkkkkkkk....kıyamassın ki bana sen...heheheehh...leyloşumm ama hepimiz söledik ask olsun yaneeee küstükkk sanaaa
bencede cinsiyet hele belli olsunda Allahın izniyle....saol leylacım tşk lerisim için bildiğiniz güzel int siteleri varmı ama kuranda geçen isimlerden olucak gerçi şu an için erken temelli cinsiyeti belli olunca düşünsek daha ii sanki yoksa hem kız hem erkek ismi düşünmek gerekiyo :
Saol cinikom darısı sizin başınıza
leyloş kız hamiş kalmışsın zaten 30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar topiğinde ne işin var gııııı..:53::83: