- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
küsmek yokkkkkkkkkkk....kıyamassın ki bana sen...heheheehh...
bencede cinsiyet hele belli olsunda Allahın izniyle....
heee kıss nerden bildinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küsmek yokkkkkkkkkkk....kıyamassın ki bana sen...heheheehh...
bencede cinsiyet hele belli olsunda Allahın izniyle....
tatlım sahabilerin isimlerine bakabilirsin. erkam var mesela erkek ismi.çok hoş.
oranjem sende dedektif gibisin kısss
canım o topic benim ilk göz ağrım...hergün girip hal hatır soruyorum kızlara...ordada çok arkadaşım var o yüzden giriyorum...terketmiyorum onları...sizler gibi onlarıda çok seviyorum...arada beni ziyarete geliyorlar buraya...leyloş kız hamiş kalmışsın zaten 30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar topiğinde ne işin var gııııı..:53::83:
değil canım benim...biraz daha tahmin edin....hehehehe...tatlım benim bilidğim maden suyu iyi gelirmiş.minareller olduğu için içinde.melih de demiştim o da mı değil.
bende böyle biliyorum.
murtaza mı?yada mikail
ben merak etmiyorum da benim karnımdaki merak ediyo teyzesi
eee leyloş çamura yattı.:86:..sölemiyo hemide bizee.....bende peşindeyim ne işler karıştırıyo görcez...:82::53:
bencede kesin murtaza utancından söyleyemiyon dimi leylaaaa
izleyin anacımmmmmmmm...heheheheheh... bu kadar sevildiğimi bilmiyordum kızlar...teşekkür ederim canlarımsınız siz...hehh peşindeyizzz leyloş işte okadarrrrrrr :82:
fibula takipte....size tv programı yapacam...hehehehehehehh bencede aynen öyle.
Murat, Mert, Mazhar, Melik, Mesut, Mete,
dedektif oranje....:76::76::76::76::76::76: izleyin beni anacımmmmmmm....heheheeh...eee leyloş çamura yattı.:86:..sölemiyo hemide bizee.....bende peşindeyim ne işler karıştırıyo görcez...:82::53:
bencede kesin murtaza utancından söyleyemiyon dimi leylaaaa
kızlarrrrrrr oranjeyi başka topicte bastım....heytttttttttttt baskın basanındır.....
arinanın çileden çıktığı an...hehehehehe...Leyla delirtmesene uleynnnn :95::95::95::95::95::95:
Süle dedik mi süle
gez anacım gez...sen gez ben sana baskın yapayım...heheheheh...ben gezerim benimde farklı topiklerde ahbablarım var yeni....