2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

leyloş kız hamiş kalmışsın zaten 30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar topiğinde ne işin var gııııı..:53::KK60::KK60::83:
canım o topic benim ilk göz ağrım...hergün girip hal hatır soruyorum kızlara...ordada çok arkadaşım var o yüzden giriyorum...terketmiyorum onları...sizler gibi onlarıda çok seviyorum...arada beni ziyarete geliyorlar buraya...:nazar::KK16::KK16:
tatlım benim bilidğim maden suyu iyi gelirmiş.minareller olduğu için içinde.melih de demiştim o da mı değil.

bende böyle biliyorum.

:KK52:

murtaza mı?yada mikail

ben merak etmiyorum da benim karnımdaki merak ediyo teyzesi :KK69::KK49:
değil canım benim...biraz daha tahmin edin....hehehehe...:KK1::KK1::KK1::KK1::nazar:

eee leyloş çamura yattı.:86:..sölemiyo hemide bizee.....:KK30::KK36:bende peşindeyim ne işler karıştırıyo görcez...:82::53:
dedektif oranje....:76::76::76::76::76::76: izleyin beni anacımmmmmmm....heheheeh...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bencede kesin murtaza utancından söyleyemiyon dimi leylaaaa :KK9: :KK9: :KK9:

neeeeeeeeee murtazamıııııııııııı....ıııııııııyyyyyyyyyyyyy..yok anacım yokkkkkkkkkk...benim koyacam isim öyle asil bir isim ki....tahmin bile edemezsiniz...:nazar::nazar::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlarrrrrrr oranjeyi başka topicte bastım....heytttttttttttt baskın basanındır.....:nazar::nazar::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

protesto edelim kızlar leyloşu başı ben çekerim..:KK36::84:..yokmu arkmdan gelen haaaaaaaaa..:KK55::KK53:

X