2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bu aralar kasık ağrısı oluyor ara ara... Karın ağrısı da azcık. Ve de aşırı gaz :KK43:

Ağzımın tadı benim de yok. Zaten midemde de feci bir yanma var. Yani yemesem daha iyiyim bu aralar. :KK31:

asil,arina,oranje nasılsınız şeker anneler sizi....kızlar öğleyin annemle konuştum..şimdiden başlamış örgülere...torunuma battaniye örneği buldum iki gündür onu örüyorum diyor...çok mutlu oldum yaaa..insanın annesi gibi yok..Allah onları başımızdan eksik etmesin...:nazar::KK19::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

iyim canım ama bugün düzgün bişi yiyemedim sabahta dişimi fırçalamadan çıktım çok bulantı yapıyo fırçaladığımda diye ....ayy ne güzel allah nazarlardan saklasın herkese öyle kaynana nasip etsin....:KK6::KK6:benimde bi arkadaşım bugün öğle gördüm bi ihtiyacını söyle alayım dedi..ya bebeğe ya sana karar ver söyle dedi bende tamam dedim...eee gelen teklifleri geri çevirmek olmaz dimiiii:KK19:
bende az önce daire başkanımla konuştum beni geri eski yerime yollarmısınız dedim neden bi problemmi oldu dedi bende yok zor oluyo gelip gitmem dedim ulaşım problemi var ondan dedim diğer yer evime yakın hemorası okadar rahatki tv bile var ee dış birimler olunca öyle....

Bende de aşırı derecede gaz rahatsızlığı var bide sizinde ağzınızda ne yeseniz acı bi tad kalıyomu ne yersem yiyim ağzımın tadı yok buda midemin bulanmasına sebep oluyo :KK43:

normal canım oluyo bazen herkeste öyle ağzına şekerli bi sakız falan at..

leylooşşşşşşşşşşşşş :87:
ooooooooo semacımmmmmmmmm hg tatlım yaaaaaaaaa..nerelerdesin sen kaçakkkkkkkkk :nazar::KK19::KK19:
iyim canım ama bugün düzgün bişi yiyemedim sabahta dişimi fırçalamadan çıktım çok bulantı yapıyo fırçaladığımda diye ....ayy ne güzel allah nazarlardan saklasın herkese öyle kaynana nasip etsin....:KK6::KK6:benimde bi arkadaşım bugün öğle gördüm bi ihtiyacını söyle alayım dedi..ya bebeğe ya sana karar ver söyle dedi bende tamam dedim...eee gelen teklifleri geri çevirmek olmaz dimiiii:KK19:
bende az önce daire başkanımla konuştum beni geri eski yerime yollarmısınız dedim neden bi problemmi oldu dedi bende yok zor oluyo gelip gitmem dedim ulaşım problemi var ondan dedim diğer yer evime yakın hemorası okadar rahatki tv bile var ee dış birimler olunca öyle....

canım insanın annesi gibi varmı yaaaaa...hakkaten onlar bizim baştacımız...anne olunca kıymetlerini daha iyi anlayacaz...benim bebeğimi Allah nasip ederse annem bakacak...:nazar::KK19::KK71:

Umarım hepimizde bu zamanları çabucak atlatırız :)
Bende bu aralar kasık ağrısı oluyor ara ara... Karın ağrısı da azcık. Ve de aşırı gaz :KK43: Ağzımın tadı benim de yok. Zaten midemde de feci bir yanma var. Yani yemesem daha iyiyim bu aralar. :KK31:

Bende de akşamları çok oluyo yanma doğru dürüst yemek yiyemiyorum zorla 1-2 lokma sabah zorla 1 bardak süt içtim daha hamileliğimden beri ilk defa süt içtim :KK43:

Umarım hepimizde bu zamanları çabucak atlatırız :)

Bende de akşamları çok oluyo yanma doğru dürüst yemek yiyemiyorum zorla 1-2 lokma sabah zorla 1 bardak süt içtim daha hamileliğimden beri ilk defa süt içtim :KK43:

Ben dn akşam sadece çorba içtim. Ardından da yatarken 2 bardak süt. Süt mideye iyi gelir dediler; ama daha da felaket etti midemi. Bende en baştan bu yana var bu yanma. Doktora gittiğimde söyleyeceğim. Meyve bile yesem hazmedemiyorum :KK14:

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz :nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
2-Defhne :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
3-tugcal :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
6-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
7-LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
8-Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
9-Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
10-oranje :nazar::nazar::nazar: 22 ARALIK 2010
11-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
12-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011

Ben dn akşam sadece çorba içtim. Ardından da yatarken 2 bardak süt. Süt mideye iyi gelir dediler; ama daha da felaket etti midemi. Bende en baştan bu yana var bu yanma. Doktora gittiğimde söyleyeceğim. Meyve bile yesem hazmedemiyorum :KK14:

canım süt özellikle mide yanmasını tetikler..miden yanıyorsa yada ağrıyorsa süt içme...kaşıkla bal at ağzına tatlım...iyi gelir...hem ağzının acılığınıda alır...dene istersen arinacım...geçmiş olsun canım...:nazar::KK71:

Soda içiyorum bazen gaz çok sıkıştırırsa son çare olarak aynen bende çok zor hazmediyorum :KK43:

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz :nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
2-Defhne :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
3-tugcal :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
6-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
7-LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
8-Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
9-Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
10-oranje :nazar::nazar::nazar: 22 ARALIK 2010
11-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
12-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011

Bu listeye benide eklermisin 26 aralıkda gidicem :)

canım süt özellikle mide yanmasını tetikler..miden yanıyorsa yada ağrıyorsa süt içme...kaşıkla bal at ağzına tatlım...iyi gelir...hem ağzının acılığınıda alır...dene istersen arinacım...geçmiş olsun canım...:nazar::KK71:

Hadi ya, bilmiyordum. İçmeyeyim o zaman. Zaten içmeyecek bahane arıyordum iyi oldu :KK17::KK17:

Balı çok severdim; ama inanır mısın onun bile tadı bir değişik geliyor.

Arina ben maden suyunun
hamilelere iyi geldiğini duymuştum ama bi netten araştırayım bakayım

Yemekten sonra iyi gider demi?

Soda benimde günde 1 tane hakkım var. Ama çok asitli diye de fazla ona sarmak istemiyorum. Geceleri uyuyabiliyor musun peki?

Bende günde 1 kere içiyorum soda onuda akşamları ilk zamanlarda uykum çok hassaslaşmıştı sürekli uyanıyodum ama artık geçti gece 12 de uyuyorum ve 12 de uyanıyorum aşırı uyuyorum sanırım ama dinlenmiş kalkıyorum :97:

Arina ben maden suyunun
hamilelere iyi geldiğini duymuştum ama bi netten araştırayım bakayım

Doktorum izin verdi canım; ama günde 1 tane iç. Fazla yüklenme dedi. :KK54:

Bende günde 1 kere içiyorum soda onuda akşamları ilk zamanlarda uykum çok hassaslaşmıştı sürekli uyanıyodum ama artık geçti gece 12 de uyuyorum ve 12 de uyanıyorum aşırı uyuyorum sanırım ama dinlenmiş kalkıyorum :97:

Benim de ilk zamanlar öyleydi canım. Şimdi sadece geceleri 2 kez lavaboya kalkıyorum. Ama yattığımda uyku pozisyonumu almakta zorlanıyorum. Sanki tüm kemiklerimi birileri çekiyor gibi oluyor.

Haftasonları falan da erken de yatsam geçte yatsam en fazla 10.30'da kalkıyorum.

kızlar oku oku bitiremedim maşallah.ne çok yazmışsınız öyle.

hayır kuşum melike değil...M HARFİYLE BAŞLAYAN erkek....B harfiyle başlayan kız ismi olcak...heheheheh....ikinci ipucuyuda verdim size.:KK9::KK9::KK9:...

leyla oğluna mehmet isminimi koyacaksın.yada melih :KK66: inşallah oğlansa benimkide mehmet olacak.

canım sen ankaradamısın
senin özel sektör diiil devlet dairesi dimi
senin söylemende sakınca yok zaten bizim özel sektör olduğu için napacakları belli olmaz ondan nekadar geç öğrenseler okadar iii diyorum.

bende özeldeyim nasıl söylesem diye kıvranıyorum.:KK50:

Benim de ilk zamanlar öyleydi canım. Şimdi sadece geceleri 2 kez lavaboya kalkıyorum. Ama yattığımda uyku pozisyonumu almakta zorlanıyorum. Sanki tüm kemiklerimi birileri çekiyor gibi oluyor.

Haftasonları falan da erken de yatsam geçte yatsam en fazla 10.30'da kalkıyorum.

Bende int de okumuştum sürekli aynı şekilde yatmak vücuda çok zararlıymış yatakda sabaha kadar sürekli dönenler çok şanslı :)

AYY o hazım olayını hiç deme ben dün kşma 2 bardak su içtim bi mandalina kıvrandım durdum..kaya gibi oluyo uyutmadı beni gece boyunca kıvrandım süt daha zor oluyo içince...bu aralar az yiyorum bende belki midem küçülmüştür o yüzdende olabilir.bi çaresini bulursan banada yaz canım...ben doktora ay sonuna doğru gidicem.

Bende int de okumuştum sürekli aynı şekilde yatmak vücuda çok zararlıymış yatakda sabaha kadar sürekli dönenler çok şanslı :)

Soluma yatıyorum. Bir uyanıyorum sırt üstüyüm. Sağa dönüyorum bir bakmışım yine başka bir şekle girmişim :KK9::KK9:

Sabahta halim harap tabii:KK37:

X