- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
küsmek yokkkkkkkkkkk....kıyamassın ki bana sen...heheheehh...
bencede cinsiyet hele belli olsunda Allahın izniyle....
tatlım sahabilerin isimlerine bakabilirsin. erkam var mesela erkek ismi.çok hoş.
oranjem sende dedektif gibisin kısss
canım o topic benim ilk göz ağrım...hergün girip hal hatır soruyorum kızlara...ordada çok arkadaşım var o yüzden giriyorum...terketmiyorum onları...sizler gibi onlarıda çok seviyorum...arada beni ziyarete geliyorlar buraya...leyloş kız hamiş kalmışsın zaten 30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar topiğinde ne işin var gııııı..:53::83:
değil canım benim...biraz daha tahmin edin....hehehehe...tatlım benim bilidğim maden suyu iyi gelirmiş.minareller olduğu için içinde.melih de demiştim o da mı değil.
bende böyle biliyorum.
murtaza mı?yada mikail
ben merak etmiyorum da benim karnımdaki merak ediyo teyzesi
eee leyloş çamura yattı.:86:..sölemiyo hemide bizee.....bende peşindeyim ne işler karıştırıyo görcez...:82::53:
bencede kesin murtaza utancından söyleyemiyon dimi leylaaaa
izleyin anacımmmmmmmm...heheheheheh...hehh peşindeyizzz leyloş işte okadarrrrrrr :82:
hehh bencede aynen öyle.
Murat, Mert, Mazhar, Melik, Mesut, Mete,
dedektif oranje....:76::76::76::76::76::76: izleyin beni anacımmmmmmm....heheheeh...eee leyloş çamura yattı.:86:..sölemiyo hemide bizee.....bende peşindeyim ne işler karıştırıyo görcez...:82::53:
bencede kesin murtaza utancından söyleyemiyon dimi leylaaaa
kızlarrrrrrr oranjeyi başka topicte bastım....heytttttttttttt baskın basanındır.....
arinanın çileden çıktığı an...hehehehehe...Leyla delirtmesene uleynnnn :95::95::95::95::95::95:
Süle dedik mi süle
gez anacım gez...sen gez ben sana baskın yapayım...heheheheh...ben gezerim benimde farklı topiklerde ahbablarım var yeni....