asil,arina,oranje nasılsınız şeker anneler sizi....kızlar öğleyin annemle konuştum..şimdiden başlamış örgülere...torunuma battaniye örneği buldum iki gündür onu örüyorum diyor...çok mutlu oldum yaaa..insanın annesi gibi yok..Allah onları başımızdan eksik etmesin...
Bende de aşırı derecede gaz rahatsızlığı var bide sizinde ağzınızda ne yeseniz acı bi tad kalıyomu ne yersem yiyim ağzımın tadı yok buda midemin bulanmasına sebep oluyo
ooooooooo semacımmmmmmmmm hg tatlım yaaaaaaaaa..nerelerdesin sen kaçakkkkkkkkkleylooşşşşşşşşşşşşş :87:
iyim canım ama bugün düzgün bişi yiyemedim sabahta dişimi fırçalamadan çıktım çok bulantı yapıyo fırçaladığımda diye ....ayy ne güzel allah nazarlardan saklasın herkese öyle kaynana nasip etsin....benimde bi arkadaşım bugün öğle gördüm bi ihtiyacını söyle alayım dedi..ya bebeğe ya sana karar ver söyle dedi bende tamam dedim...eee gelen teklifleri geri çevirmek olmaz dimiiii
bende az önce daire başkanımla konuştum beni geri eski yerime yollarmısınız dedim neden bi problemmi oldu dedi bende yok zor oluyo gelip gitmem dedim ulaşım problemi var ondan dedim diğer yer evime yakın hemorası okadar rahatki tv bile var ee dış birimler olunca öyle....
normal canım oluyo bazen herkeste öyle ağzına şekerli bi sakız falan at..
Umarım hepimizde bu zamanları çabucak atlatırız :)normal canım oluyo bazen herkeste öyle ağzına şekerli bi sakız falan at..
Bende bu aralar kasık ağrısı oluyor ara ara... Karın ağrısı da azcık. Ve de aşırı gazAğzımın tadı benim de yok. Zaten midemde de feci bir yanma var. Yani yemesem daha iyiyim bu aralar.
Umarım hepimizde bu zamanları çabucak atlatırız :)
Bende de akşamları çok oluyo yanma doğru dürüst yemek yiyemiyorum zorla 1-2 lokma sabah zorla 1 bardak süt içtim daha hamileliğimden beri ilk defa süt içtim
Ben dn akşam sadece çorba içtim. Ardından da yatarken 2 bardak süt. Süt mideye iyi gelir dediler; ama daha da felaket etti midemi. Bende en baştan bu yana var bu yanma. Doktora gittiğimde söyleyeceğim. Meyve bile yesem hazmedemiyorum
Ben dn akşam sadece çorba içtim. Ardından da yatarken 2 bardak süt. Süt mideye iyi gelir dediler; ama daha da felaket etti midemi. Bende en baştan bu yana var bu yanma. Doktora gittiğimde söyleyeceğim. Meyve bile yesem hazmedemiyorum
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
1-Karatasoz03 ARALIK 2010
2-Defhne04 ARALIK 2010
3-tugcal04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu06 ARALIK 2010
6-fibula09 ARALIK 2010
7-LeYLa_2111 ARALIK 2010
8-Arina18 ARALIK 2010
9-Fatmanur18 ARALIK 2010
10-oranje22 ARALIK 2010
11-Asilmavi05 OCAK 2011
12-Zeytin gözlü10 OCAK 2011
canım süt özellikle mide yanmasını tetikler..miden yanıyorsa yada ağrıyorsa süt içme...kaşıkla bal at ağzına tatlım...iyi gelir...hem ağzının acılığınıda alır...dene istersen arinacım...geçmiş olsun canım...
inanılmaz uykum geldi :106:
Soda içiyorum bazen gaz çok sıkıştırırsa son çare olarak aynen bende çok zor hazmediyorum
Yemekten sonra iyi gider demi?
Soda benimde günde 1 tane hakkım var. Ama çok asitli diye de fazla ona sarmak istemiyorum. Geceleri uyuyabiliyor musun peki?
Arina ben maden suyunun
hamilelere iyi geldiğini duymuştum ama bi netten araştırayım bakayım
Bende günde 1 kere içiyorum soda onuda akşamları ilk zamanlarda uykum çok hassaslaşmıştı sürekli uyanıyodum ama artık geçti gece 12 de uyuyorum ve 12 de uyanıyorum aşırı uyuyorum sanırım ama dinlenmiş kalkıyorum :97:
hayır kuşum melike değil...M HARFİYLE BAŞLAYAN erkek....B harfiyle başlayan kız ismi olcak...heheheheh....ikinci ipucuyuda verdim size....
canım sen ankaradamısın
senin özel sektör diiil devlet dairesi dimi
senin söylemende sakınca yok zaten bizim özel sektör olduğu için napacakları belli olmaz ondan nekadar geç öğrenseler okadar iii diyorum.
Benim de ilk zamanlar öyleydi canım. Şimdi sadece geceleri 2 kez lavaboya kalkıyorum. Ama yattığımda uyku pozisyonumu almakta zorlanıyorum. Sanki tüm kemiklerimi birileri çekiyor gibi oluyor.
Haftasonları falan da erken de yatsam geçte yatsam en fazla 10.30'da kalkıyorum.
Bende int de okumuştum sürekli aynı şekilde yatmak vücuda çok zararlıymış yatakda sabaha kadar sürekli dönenler çok şanslı :)