bende şimdi buna üye olayım ... bide yine aynı derginin düzenlediğiKızlar, Milupa'ya da üye olun.
Hamileliğiniizn ilk ayında hamile seti, 5. aydan sonra da başka şeyler yolluyorlarmış.
aramıza hg canım...bebişin hayırlı olsun canım...slm kıslar bende temmuz annesı olcam kısmetse muhtemel dogum tarıhım 9 temmuz arkadaşlar karışık bı şekilde dergı tavsıyesınde bulunmuşunuz benım ılk hamileliğim oldugu ıcın cok cahılım hangı dergıler oldugunu soylersenız bende üye olayımda bi şeyler öğreneyım bebeğim için
bende şimdi buna üye olayım ... bide yine aynı derginin düzenlediği
seminerler var .. bu cumartesi bursada yapılacak bi aksilik olmazsa
ben gidicem inş. ama genelde istanbulda yapılıyor
asil,arina,oranje nasılsınız şeker anneler sizi....kızlar öğleyin annemle konuştum..şimdiden başlamış örgülere...torunuma battaniye örneği buldum iki gündür onu örüyorum diyor...çok mutlu oldum yaaa..insanın annesi gibi yok..Allah onları başımızdan eksik etmesin...
bende şimdi buna üye olayım ... bide yine aynı derginin düzenlediği
seminerler var .. bu cumartesi bursada yapılacak bi aksilik olmazsa
ben gidicem inş. ama genelde istanbulda yapılıyor
tekrar hoşgeldin leyla .. tşk ederim gitmesine giderim
asil ammada faal kızsın heee...tebrikler canım...
Slm kızlar nbrsiniz melike nasıl gidio canım ?
evet canım çok heyecanlı geliyordu telefonda sesi...ne istiyorsun söyle yapayım diyor...annem sever öyle örgü işlerini falan..mendil işlemiş...boncuklu yazma falan...süper yaaa..çok hoşuma gitti valla...Ay ne heyecanlıdır şimdi. Benimkinde tık yok örgü olarakGezme peşinde annem. Sadece anneanneme yün falan ayırttırtmış:) Yatağını ve ince bir yorgan yaptıracakmış. Yaz gününde ne yapacaksak
Aslında seminerler güzel olur; ama İzmir'de de pek olmuyor.
hb bitanem...inşallah geçirirsin canım...tekrar hoşgeldin leyla .. tşk ederim gitmesine giderim
okurum ederim de icraat lazım tabi umarım öğreneceklerimi de
hayata geçiririm
Selam hoşgeldin
evet canım çok heyecanlı geliyordu telefonda sesi...ne istiyorsun söyle yapayım diyor...annem sever öyle örgü işlerini falan..mendil işlemiş...boncuklu yazma falan...süper yaaa..çok hoşuma gitti valla...
hb bitanem...inşallah geçirirsin canım...
slm raino ...hg tatlım....
evet canım çok heyecanlı geliyordu telefonda sesi...ne istiyorsun söyle yapayım diyor...annem sever öyle örgü işlerini falan..mendil işlemiş...boncuklu yazma falan...süper yaaa..çok hoşuma gitti valla...
ii bende saol canım napiim evdeyim daha yeni kalktım kahvaltı ettim öyle bi bakiim napıyosunuz dedim leyla sen nasılsın canım ?
saol bitanem...bende iyiyim çok şükür...ii bende saol canım napiim evdeyim daha yeni kalktım kahvaltı ettim öyle bi bakiim napıyosunuz dedim leyla sen nasılsın canım ?
amin bitanem...Allah razı olsun güzel duan için bitanem benim...Allah kullanmak nasip etsin canım inşallah.
leylacım Annen baya hamarat maaşallah
benim annemde dikiş diker ama örgüyle arası pek yok ama yinede örebildiğim kadar örerim gösterir arkadaşlar diyo.
iii yaptın kusummmm afiyet olsunnn bebişinle sanaa