Arina canım çocuk psikolojisi rehberi die
orta boy bi dergi yılbaşına özel bi dergi daha yılbaşı paketi yapılmış
hediyede 4 adet rehber A dan Z ye hamilelik
bebek uyku rehberi
çocukla tatil hakkında herşey
ev güvenliği rehberi
çok sevindim iyiki üye olmuşum hepsi faydalı şeyler
inşallah canımmmmm
canım hangi dergi buuuuu :26:
bizede söleyinnnn aglarız heee
o ne gönderiyo canımm :26:
bebek uyku rehberi
ev güvenliği rehberi
git tabi tatlım cumartesi bende sorucam eğer geçmesse ilaç falan versin... gaviscon diye bir ilaç veriyolarmış hamilelere aklında olsun senin de dr un verirse kullanırsın....
kızlar ben kaçar kahvaltımı edeyim sonra ütü yapmam lazım akşam üstü de anneme gidicem... girebilirsem akşam üstü görüşürüz giremessem yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın....
üyelik ücreti nekadar canım.ben bebeğim dergisine üyeyim yaklaşık bir senedir....
bebek uyku rehberi
ev güvenliği rehberi
sadece dergi melikecim ama çok faydalı bilgiler oluyor hamilelik ve çocuk bakımı ile ilgili... her ay geliyor bana zaten.... zaman zaman ekleri hediyeler oluyor tabi de...
melikem dergilere daldım mother&baby
sitede herşey yazıyor ben yemeği geciktirdim şimdi gidiyom
bu arada 6 aydan fazla olmayın 19 lira çünkü memnun kalmayız falan 1 seneliğe sonra geçeriz
melikem dergilere daldım mother&baby
sitede herşey yazıyor ben yemeği geciktirdim şimdi gidiyom
bu arada 6 aydan fazla olmayın 19 lira çünkü memnun kalmayız falan 1 seneliğe sonra geçeriz
hangi site canım sölesene sölesene söleseneArina canım çocuk psikolojisi rehberi die
bebek uyku rehberi
ev güvenliği rehberi
aaa ne güzel bende eskişehirliyim ama ist da yaşıyorum.
hadi hayırlı olsun .. fatura derken mesela bende adres işyeriÜye oldum bende sonunda
Bakalım ne zaman gelecek? Umarım Pazartesi gelirler. Haftasonu işyerinde yokum çünkü.
slm kıslar bende temmuz annesı olcam kısmetse muhtemel dogum tarıhım 9 temmuz arkadaşlar karışık bı şekilde dergı tavsıyesınde bulunmuşunuz benım ılk hamileliğim oldugu ıcın cok cahılım hangı dergıler oldugunu soylersenız bende üye olayımda bi şeyler öğreneyım bebeğim için
hadi hayırlı olsun .. fatura derken mesela bende adres işyeri
yaptım ama fatura falan yok ... bi de hafta sonu dağıtım yapmazlar sanırım hafta içi olur
melikem Arinada yazmış ama 19 lira canım ücret mother&baby de google amcaya kendi sitesi çıkar zaten
saol bitanem...sizin yedikleriniz yarasın bebişlerinize...Afiyet olsun şekercim. Yarasın bebişine yediklerin.
saol bitanem...sende kendine ve bebişine iyi bak...ne güzel olmusuzzz kuzu sefan olsunnn
canım ben oranje sevdam31 hep beraber bi topikteydik ve beraber hamiş kaldık simdi göremedimde merak ettim bak simdiii:26:
gecmiş olsun kusum acil şifalarrrrrr
tamam kuzu kendine bebişine çok ii bak bizde seni öptük sekerimmm