2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, Milupa'ya da üye olun. :KK3:

Hamileliğiniizn ilk ayında hamile seti, 5. aydan sonra da başka şeyler yolluyorlarmış.:emir_bebek:
bende şimdi buna üye olayım ... bide yine aynı derginin düzenlediği
seminerler var .. bu cumartesi bursada yapılacak bi aksilik olmazsa
ben gidicem inş. ama genelde istanbulda yapılıyor

slm kıslar bende temmuz annesı olcam kısmetse muhtemel dogum tarıhım 9 temmuz arkadaşlar karışık bı şekilde dergı tavsıyesınde bulunmuşunuz benım ılk hamileliğim oldugu ıcın cok cahılım hangı dergıler oldugunu soylersenız bende üye olayımda bi şeyler öğreneyım bebeğim için
aramıza hg canım...bebişin hayırlı olsun canım...:nazar::nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:

asil ammada faal kızsın heee...tebrikler canım...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

asil,arina,oranje nasılsınız şeker anneler sizi....kızlar öğleyin annemle konuştum..şimdiden başlamış örgülere...torunuma battaniye örneği buldum iki gündür onu örüyorum diyor...çok mutlu oldum yaaa..insanın annesi gibi yok..Allah onları başımızdan eksik etmesin...:nazar::KK19::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ay ne heyecanlıdır şimdi. Benimkinde tık yok örgü olarak :KK1::KK1: Gezme peşinde annem. Sadece anneanneme yün falan ayırttırtmış:) Yatağını ve ince bir yorgan yaptıracakmış.:KK9: Yaz gününde ne yapacaksak :KK8::KK8::KK8:

Aslında seminerler güzel olur; ama İzmir'de de pek olmuyor.

ev hanımları semt semt gebelik kursları oluyor
bi bakın isterseniz egzersiz falan yaptırıyorlar
geçen yıl bi arkadaş gidiyordu çok memnundu
bi de kalabalıkmış bayaa

Ay ne heyecanlıdır şimdi. Benimkinde tık yok örgü olarak :KK1::KK1: Gezme peşinde annem. Sadece anneanneme yün falan ayırttırtmış:) Yatağını ve ince bir yorgan yaptıracakmış.:KK9: Yaz gününde ne yapacaksak :KK8::KK8::KK8:

Aslında seminerler güzel olur; ama İzmir'de de pek olmuyor.
evet canım çok heyecanlı geliyordu telefonda sesi...ne istiyorsun söyle yapayım diyor...annem sever öyle örgü işlerini falan..mendil işlemiş...boncuklu yazma falan...süper yaaa..çok hoşuma gitti valla...:KK16::KK16:
tekrar hoşgeldin leyla .. tşk ederim gitmesine giderim
okurum ederim de icraat lazım tabi umarım öğreneceklerimi de
hayata geçiririm :KK61:
hb bitanem...inşallah geçirirsin canım...:nazar::KK70:
Slm kızlar nbrsiniz melike nasıl gidio canım ?

slm raino ...hg tatlım....:nazar::KK34:

ii bende saol canım napiim evdeyim daha yeni kalktım kahvaltı ettim öyle bi bakiim napıyosunuz dedim leyla sen nasılsın canım ?

evet canım çok heyecanlı geliyordu telefonda sesi...ne istiyorsun söyle yapayım diyor...annem sever öyle örgü işlerini falan..mendil işlemiş...boncuklu yazma falan...süper yaaa..çok hoşuma gitti valla...:KK16::KK16:

hb bitanem...inşallah geçirirsin canım...:nazar::KK70:

slm raino ...hg tatlım....:nazar::KK34:

Allah kullanmak nasip etsin canım inşallah.:KK16:

leylacım Annen baya hamarat maaşallah:nazar:
benim annemde dikiş diker ama örgüyle arası pek yok ama yinede örebildiğim kadar örerim gösterir arkadaşlar diyo.

Bende de aşırı derecede gaz rahatsızlığı var bide sizinde ağzınızda ne yeseniz acı bi tad kalıyomu ne yersem yiyim ağzımın tadı yok buda midemin bulanmasına sebep oluyo :KK43:

ii bende saol canım napiim evdeyim daha yeni kalktım kahvaltı ettim öyle bi bakiim napıyosunuz dedim leyla sen nasılsın canım ?
saol bitanem...bende iyiyim çok şükür...:nazar:sanada afiyet olsun :KK16::KK16:
Allah kullanmak nasip etsin canım inşallah.:KK16:
amin bitanem...Allah razı olsun güzel duan için bitanem benim...:nazar::KK16::KK16:
leylacım Annen baya hamarat maaşallah:nazar:
benim annemde dikiş diker ama örgüyle arası pek yok ama yinede örebildiğim kadar örerim gösterir arkadaşlar diyo.

annemin eli yatkındır canım elişlerine..yapmayıda çok sever saolsun...:nazar::KK16::KK16:

iii yaptın kusummmm afiyet olsunnn bebişinle sanaa:KK19: :KK16:

Saol melikecim 1 hafta 4 gün sonra tam 3 aylık olucak bebeğim Allahın izniyle erkekse cinsiyetinide görebilicem sanırım çok merak ediyorum :) Birde bu rahatsızlıklarım geçer inşaallah çünkü çok iştahsızım yeterince beslenemiyorum ve bebeğim gelişemiycek die çok korkuyorum :KK59:

X