2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arina canım çocuk psikolojisi rehberi die
orta boy bi dergi yılbaşına özel bi dergi daha yılbaşı paketi yapılmış
hediyede 4 adet rehber A dan Z ye hamilelik
bebek uyku rehberi
çocukla tatil hakkında herşey
ev güvenliği rehberi
çok sevindim iyiki üye olmuşum hepsi faydalı şeyler

git tabi tatlım cumartesi bende sorucam eğer geçmesse ilaç falan versin... gaviscon diye bir ilaç veriyolarmış hamilelere aklında olsun senin de dr un verirse kullanırsın....

kızlar ben kaçar kahvaltımı edeyim sonra ütü yapmam lazım akşam üstü de anneme gidicem... girebilirsem akşam üstü görüşürüz giremessem yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın....

bebek uyku rehberi
ev güvenliği rehberi

nerden üye olunuyo canım link yokmuuuuu:26:

inşallah canımmmmm:KK16:

canım hangi dergi buuuuu :26:

bizede söleyinnnn aglarız heee:KK9:

o ne gönderiyo canımm :26:

sadece dergi melikecim ama çok faydalı bilgiler oluyor hamilelik ve çocuk bakımı ile ilgili... her ay geliyor bana zaten.... zaman zaman ekleri hediyeler oluyor tabi de...

bebek uyku rehberi
ev güvenliği rehberi

Ay süper valla ya. Bende üye olayım. Neydi tam adı. Unuttum :44: Dünden bu yana o kadar şeye baktım ki:KK49:

git tabi tatlım cumartesi bende sorucam eğer geçmesse ilaç falan versin... gaviscon diye bir ilaç veriyolarmış hamilelere aklında olsun senin de dr un verirse kullanırsın....

kızlar ben kaçar kahvaltımı edeyim sonra ütü yapmam lazım akşam üstü de anneme gidicem... girebilirsem akşam üstü görüşürüz giremessem yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın....

Tamam canım sağol. Mail atayım olmazsa :KK5: Birşey versin yani.

Kolay gelsin sana. Dikkat et :KK3:

melikem dergilere daldım mother&baby
sitede herşey yazıyor ben yemeği geciktirdim şimdi gidiyom
bu arada 6 aydan fazla olmayın 19 lira çünkü memnun kalmayız falan 1 seneliğe sonra geçeriz

ben bebeğim dergisine üyeyim yaklaşık bir senedir....
üyelik ücreti nekadar canım.
bebek uyku rehberi
ev güvenliği rehberi

gerçekten çok faydalı şeyler
bende üye olmak istiyorum üyelik ücreti nekadar canım
bende taktım ücrete o nekadar bu nekadar hay Allah :KK1:

sadece dergi melikecim ama çok faydalı bilgiler oluyor hamilelik ve çocuk bakımı ile ilgili... her ay geliyor bana zaten.... zaman zaman ekleri hediyeler oluyor tabi de...

bu arada 6 aydan fazla olmayın 19 lira çünkü memnun kalmayız falan 1 seneliğe sonra geçeriz

ikisidemi ücretliiiii :26:

Kızlar 6 aylık 19,99 Mother&Baby; ama ben işyerine göndermek istiyorum. Fatura adresi de işyeri gözükecek sinir oldum :KK20:

Üye oldum bende sonunda :KK9::KK9:

Bakalım ne zaman gelecek? Umarım Pazartesi gelirler. Haftasonu işyerinde yokum çünkü.:KK15:

bebek uyku rehberi
ev güvenliği rehberi
hangi site canım sölesene sölesene sölesene:KK4::86::84::84::84:
aaa ne güzel bende eskişehirliyim ama ist da yaşıyorum.

hmmmm güzelmiş memleketiniz ben eşimin görevinden dolayı burda yaşıyorum...4 yıl olacak nerdeyse burdayım...

slm kıslar bende temmuz annesı olcam kısmetse muhtemel dogum tarıhım 9 temmuz arkadaşlar karışık bı şekilde dergı tavsıyesınde bulunmuşunuz benım ılk hamileliğim oldugu ıcın cok cahılım hangı dergıler oldugunu soylersenız bende üye olayımda bi şeyler öğreneyım bebeğim için

Üye oldum bende sonunda :KK9::KK9:

Bakalım ne zaman gelecek? Umarım Pazartesi gelirler. Haftasonu işyerinde yokum çünkü.:KK15:
hadi hayırlı olsun .. fatura derken mesela bende adres işyeri
yaptım ama fatura falan yok ... bi de hafta sonu dağıtım yapmazlar sanırım hafta içi olur

melikem Arinada yazmış ama 19 lira canım ücret mother&baby de google amcaya kendi sitesi çıkar zaten :KK34:

slm kıslar bende temmuz annesı olcam kısmetse muhtemel dogum tarıhım 9 temmuz arkadaşlar karışık bı şekilde dergı tavsıyesınde bulunmuşunuz benım ılk hamileliğim oldugu ıcın cok cahılım hangı dergıler oldugunu soylersenız bende üye olayımda bi şeyler öğreneyım bebeğim için

Hoşgeldin canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:KK16:

Yukarda link verdim canım. Google'da Mother&Baby yazınca da çıkar zaten:KK71:

hadi hayırlı olsun .. fatura derken mesela bende adres işyeri
yaptım ama fatura falan yok ... bi de hafta sonu dağıtım yapmazlar sanırım hafta içi olur

melikem Arinada yazmış ama 19 lira canım ücret mother&baby de google amcaya kendi sitesi çıkar zaten :KK34:

Fatura adresi için işyeri gözüküyordu. İşyerinin vergi numarasını falan istedi. Bende şirkete fat. edecekler sandım :KK37: Faturayı ev adresim gösterdim. Dergiler işyerine gelecek. Umarım karışmaz. :KK9:

Kızlar, Milupa'ya da üye olun. :KK3:

Hamileliğiniizn ilk ayında hamile seti, 5. aydan sonra da başka şeyler yolluyorlarmış.:emir_bebek:

Afiyet olsun şekercim. Yarasın bebişine yediklerin. :emir_bebek:
saol bitanem...sizin yedikleriniz yarasın bebişlerinize...:nazar::KK74::KK74::KK74::KK19:
ne güzel olmusuzzz kuzu sefan olsunnn :nazar: :KK9: :KK9:

canım ben oranje sevdam31 hep beraber bi topikteydik ve beraber hamiş kaldık simdi göremedimde merak ettim bak simdiii:26:

gecmiş olsun kusum acil şifalarrrrrr :KK19: :KK16:

tamam kuzu kendine bebişine çok ii bak bizde seni öptük sekerimmm:KK19: :KK19:
saol bitanem...sende kendine ve bebişine iyi bak...:nazar::nazar::KK19:

Kızlar birde şöyle birşey buldum :emir_bebek:

cep_mesaj_detay.jpg

asil,arina,oranje nasılsınız şeker anneler sizi....kızlar öğleyin annemle konuştum..şimdiden başlamış örgülere...torunuma battaniye örneği buldum iki gündür onu örüyorum diyor...çok mutlu oldum yaaa..insanın annesi gibi yok..Allah onları başımızdan eksik etmesin...:nazar::KK19::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X