herkese günaydın tatlı annişler...
günaydın kızlar...dün akşam çok korktum eve gittim kahverengi akıntım olmuş çamaşırım berbattı..herhalde gündüz sıkıldım ondan diye düşünüyorum çok hassas bi bünyem var birde konu kaynana olunca düşünemden edemiyorum.çok şükür şimdi bişi yok ama bel ağrım feci şekilde var...
birde bugün eşimin eniştesi ona bi araba bulmuş onu almaya gidecek çorluya kaynanamda oraya gitmişti bu hafta dönüşte birlikte gelirler diye korkuyorum...
ya eve gittiğimde kendimi zor yatağa atıyorum evde birini ağırlayacak hiç halim yok zaten akşama kadr çalışıyorum...off offff..
günaydın...naptın canım dün akşam kaynanan geldimi...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
zeytin gözlü Lindsay Defhne+
günaydın fıstıklı lokumlarımmmmm
günaydın kızlar...dün akşam çok korktum eve gittim kahverengi akıntım olmuş çamaşırım berbattı..herhalde gündüz sıkıldım ondan diye düşünüyorum çok hassas bi bünyem var birde konu kaynana olunca düşünemden edemiyorum.çok şükür şimdi bişi yok ama bel ağrım feci şekilde var...
birde bugün eşimin eniştesi ona bi araba bulmuş onu almaya gidecek çorluya kaynanamda oraya gitmişti bu hafta dönüşte birlikte gelirler diye korkuyorum...
ya eve gittiğimde kendimi zor yatağa atıyorum evde birini ağırlayacak hiç halim yok zaten akşama kadr çalışıyorum...off offff..
günaydınn2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ
rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....
1-melike_ecesuu20 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem20 Adet Ayetel Kürsi
3-LeYLa_2120 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu20 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx20 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz20 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe20 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne20 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi20 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina20 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal20 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur20 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex20 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus8420 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez20 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz20 Adet Ayetel Kürsi
17-zeytin gözlü20 Adet Ayetel Kürsi
18-semenya20 Adet Ayetel Kürsi
19-karatasoz20 Adet Ayetel Kürsi
20-fibula20 Adet Ayetel Kürsi
DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....
herkese günaydın tatlı annişler...
Sağol bebeğem...
Nasılsın bakalım bugün
Ben yokum yine burda
Günaydın şekerim
günaydın kızlar
Günaydın şekerim nasılsın????
Ben yokum yine burda
Günaydın şekerim
günaydın defnecim sen nasıl oldun güzelim düzelme var mı bulatılarında
günaydın kuzucummmmmm
aynıyım kuşum ya bulantılar devam. zencefil içiyorum yine biraz da olsa hafifletiyor. sen nasılsın bakalım?
günaydın canımmmmm
aynıyım kuzucum yazencefil içiyorum yine haffletiyor biraz da olsa
günaydınn
cnm ben okumuştum yazdın değil mi araya kaynadı gibiii
şimdi yeni arkadaş için mi okuyacağız
günaydın kızlar
orange ve arina'cim cevaplariniz icin yesekkur ederim,insallah boyke devam eder
Ayrica orange'cim cok gecmis olsun
arina burdasın dimi canım....önce seni sorayım...sonra bana unuttun falan dersin...heheheheeh...nasılsınız canlarım....?
günaydın kuzucummmmmm
aynıyım kuşum ya bulantılar devam. zencefil içiyorum yine biraz da olsa hafifletiyor. sen nasılsın bakalım?
günaydın canımmmmm
günaydın bitanem...sen benden önce davranmışsın....eheheheh...iyiyim çok şükür...sen nasılsın arinacım...?
sanırım daha girmemişsin o zamn sen görmezden gelinir misin
aynıyım kuzucum yazencefil içiyorum yine haffletiyor biraz da olsa
evet haklısınız ama bazı şeyler çok zor..yaşamayan anlamaz ...az çok tahmin edenler vardır...