- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
amin amin inş cnmmmmm
hayırlı olsun tatlım...inşallah hep böyle güzel devam eder hamileliklerimiz cümlemizin...
hep beraber cnm inş o günleri görelim bu sefer yaramazlıklarını konuşalımmmoyyyy maşallahhhhRabbim sağlıcakla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin inş canım
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunukaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.
maşallah bebişiiiiiiiiiineeeeeeedarısı bekleyenlere olsun inşşşş..
bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunukaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.
inş tüm isteyenlere versin rabbim hayırlı haberler gelirsin inş canımaynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutluonun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor
canım rüyan hayırlara gelsin inş. :) ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah. erkek bebek müdeli haber derler.
bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.
amin leylacım inş. canım.
ben bi kendime kahvaltı hazırlayıp hemen geliyoruuuuummm :) bebiş acıktı.
acele etme tatlım...pazartesiye kadar okuyabilirsin...ağzına sağlık şimdiden okuyan herkesintamam canım okuyorum şimdi bitince haber veririm
afiyet olsun tatlım...aç bırakma bebişi...amin leylacım inş. canım.
ben bi kendime kahvaltı hazırlayıp hemen geliyoruuuuummm :) bebiş acıktı.
kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var halledince gelirim gene görüşürüz hepinize muckk
çıkamadım daha
güle güle bitanem..özletme kendini...
kızlar sağlık ocaklarında ultrason var mı biliyo musunuz?
kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var halledince gelirim gene görüşürüz hepinize muckk
herkes tarihini yazsın liste yapayım isterseniz...süper olur...takip ederiz hem öyle....
kızlar sağlık ocaklarında ultrason var mı biliyo musunuz?
leyloş dur bakim bizim kız nereye takılıyo dedim düştüm peşine
kızlar RABBİM hayırlısıyla sağ salamet kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olurlar inş. rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın darısı biz olmayanların başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aynen vallahi ya. İnan o günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnanılmaz güzel bir heyecan. Rabbim herkese nasip etsin.
tamam canım...ağzına sağlık...Allahım razı olsun tüm dualarımızı kabul etsin inşallah....
rüyalar bazen gerçek gibi insanı etkiliyor...güzel bir rüya canım..inşallah hayırlara çıkar...bebişinde rüyandaki gibi hareketli ve güzel olur inşallah bitanem..
saol bitanem..bende zorla yiyorum valla...
aynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutluonun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor
canım rüyan hayırlara gelsin inş. :) ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah. erkek bebek müdeli haber derler.
aminnn canım inşallah hayırlı bir rüyadır. inş yarın senin de güzel haberlerinizi alırız
oy oy zelalım gelmiş...tatlişkom leyloşunu ziyaretemi gelmiş...sende bir an evvel inşallah hamile kalırsında transfer ederiz senide hamiş topiclerine tatlım benim....
Aminnnnn canım inşallahhhhh
inş kuzucum hepimizin bebişleri sağlıklı ve hareketli olsun inşallahhhhhh
AMİNNNNNNNNNNN defnecimmmmmm....canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunukaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.
aminnn canım inşallah hayırlı bir rüyadır. inş yarın senin de güzel haberlerinizi alırız
kk ne oldu gene karatozdan alıntıladım defneden çıkmış anlamadımm:44:
leyloş dur bakim bizim kız nereye takılıyo dedim düştüm peşine
kızlar RABBİM hayırlısıyla sağ salamet kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olurlar inş. rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın darısı biz olmayanların başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
leyloşum aminnnn nasıl baskın amakızlar dua edinde tedavim güzel gitsin rabbim sizlerinde yardımcısı olsun bi avazda kurtarsın aminnnn leylam senin eben ben olcam