- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
liste SAT tarihlerine göre düzenlenmiştir..lütfen bilgiler ieksik olanlar yaş,kilo,kontrol bilgilerini güncellmek için bana özelden mesaj göndersin listemiz şenlensin :82:
yalnız küçücük bir sorun var....herkese numara koymuştuk listeyi yaparken şimdi yeni kişiler eklenirken ,sat tarihine göre araya kayıt yapıyorum dolayısı ile numaraları tekrar tekrar değiştirmem gerektiğinden numara sisitemini kaldırmayı düşünüyorum başka birşey uydurmaya çalışacağım..
liste SAT tarihlerine göre düzenlenmiştir..lütfen bilgiler ieksik olanlar yaş,kilo,kontrol bilgilerini güncellmek için bana özelden mesaj göndersin listemiz şenlensin :82:
Tamam canım senin için nasıl uygunsa :13:
Bu arada profil linkini de eklersin değilmi?
Ben yatıyorum kızlar. Hepinize Allah rahatlık versin. Dikkat edin kendinize ve meleklerinize.
Gunaydin kizlar
Yol arkadaslarima bi sorum olucak:)6+3 gunluk benim bebegim..Henuz bulantilarim yok sukurler olsun, bulantisiz bi gebelik gecirecegim diye sevinmem icin erken mi ne dersiniz?
numara yerine sembol koymayı düşündüm ama hani şu nazar boncuğu sembolü 52 tane kullanma hakkımız var bir mesajın içinde 52 taneden fazla sembol kullanamıyoruz..fikri olan bildirsin şekerler
Gunaydin kizlar
Yol arkadaslarima bi sorum olucak:)6+3 gunluk benim bebegim..Henuz bulantilarim yok sukurler olsun, bulantisiz bi gebelik gecirecegim diye sevinmem icin erken mi ne dersiniz?
Günaydın kızlar ,
Yanlışlıkla 2010 yerine 2011 annelerine tıklamışım,
Selam vermeden geçmeyeyim dedim.
Balperisi sana da cevap vereyim büyük ihtimalle bulantı sorunu yaşamadan bitireceksin hamişliğini,
Ama yine de belki az da olsa bazı yiyeceklerden sonra kusabilirsin.
Hepinize güzel problemsiz bir hamilelik ve mutlu son diliyorum.
Allah bebeklerinizin eline ayağına kavuştursun.
AYY KuZUUM MAŞALLAH AMA DAHA ÇOK MİNİK...maşallah....
teyzeleri biz geldik ama bu kez iki kişiyiz.civcivimiz bizi aldatmış kese teke düşmüş.hayırlısı olsun.eşim ve annem için hayalkırıklığı oldu ama riskli bir gebelik geçirmek de beni korkutuyordu doğrusu. tabi ben de üzüldüm biraz.aslında çok da belirgindi ikinci kese ama ayrıntılı baktı bu kez,olsun bebişim benimle sonuçta ve gelişimi 7 artı 5 gözüküyor.3 gün önde.kız gibi hissediyorum.tek kalp atışı var pıt pıt atıyor.
eee sizler nasılsınız bi geçmişi okuyayım sayfalar epey ilerlemiş.
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar ,
Yanlışlıkla 2010 yerine 2011 annelerine tıklamışım,
Selam vermeden geçmeyeyim dedim.
Balperisi sana da cevap vereyim büyük ihtimalle bulantı sorunu yaşamadan bitireceksin hamişliğini,
Ama yine de belki az da olsa bazı yiyeceklerden sonra kusabilirsin.
Hepinize güzel problemsiz bir hamilelik ve mutlu son diliyorum.
Allah bebeklerinizin eline ayağına kavuştursun.
Günaydın kızlar. Güzel bir gün diliyorum hepinizeeeeeeeeee
hepinize günaydın canlarımmmm
maşallahhhh kuzuyaaaaa
aminnnn canım çok sağoll
günaydınnnn kuşummmmmm
günaydın kızlar...dün akşam çok korktum eve gittim kahverengi akıntım olmuş çamaşırım berbattı..herhalde gündüz sıkıldım ondan diye düşünüyorum çok hassas bi bünyem var birde konu kaynana olunca düşünemden edemiyorum.çok şükür şimdi bişi yok ama bel ağrım feci şekilde var...
birde bugün eşimin eniştesi ona bi araba bulmuş onu almaya gidecek çorluya kaynanamda oraya gitmişti bu hafta dönüşte birlikte gelirler diye korkuyorum...
ya eve gittiğimde kendimi zor yatağa atıyorum evde birini ağırlayacak hiç halim yok zaten akşama kadr çalışıyorum...off offff..
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
zeytin gözlü Lindsay Defhne+
günaydın fıstıklı lokumlarımmmmm