2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

defnecim nasılsın bebişim...iyimisin?bulantın ne alemde?inşallah iyisin canım benim...:nazar::KK19:

aynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutlu :KK69: :KK69: onun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor :KK76: :KK76:

3 ay dolunca geçer inş defnecim

inşallahhhh kuzucummmmm

evet haklısınız ama bazı şeyler çok zor..yaşamayan anlamaz ...az çok tahmin edenler vardır...

ben çok iyi anlıyorum canım aynısı benim başımda da var :KK5: çok zor işin Rabbim yardımcın olsun. sana ve bebişine güç kuvvet versin

Günaydın canım nasılsın?

İnşallah tatlım.

:KK52::KK52::KK52:

Burdayım burdayım :KK64:

İç iç canım. Umarım daha da iyi gelir. :KK16:

nasıl olsun, kahvaltı yaptım. Suyumu içiyordum şimdi:KK9:

İyiyim birtanem. İşteyim, uykum var.:KK37:

:KK9::KK9::KK9:

Nasılsın canım?
bende sabah zor kalktım arinacım yaaaa..sabahları hiç çekilmiyor...yarım ekmek tostu indirdim mideye...birazda yumurta yedim...susuyorum acayip...o kadar tostu yersen dimi ama...hehehehe....:nazar::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

aynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutlu :KK69: :KK69: onun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor :KK76: :KK76:

inşallahhhh kuzucummmmm

ben çok iyi anlıyorum canım aynısı benim başımda da var :KK5: çok zor işin Rabbim yardımcın olsun. sana ve bebişine güç kuvvet versin

Ay ne güzel bir rüya. Bende rüya gördüm; ama benim 2 tane varmış :KK37:

2si de erkek ve söyle 3-4 yaşlarındaymış:KK66:

Şakır şakır konuşuyorlarmış ve çok tatlılarmış :KK39::KK39:

tmm anladım cnm pazartesi okurum gene inş

iyiyim canım sen:KK19:

bende iyiyim tatlım. İşteyim ve akşam olsun istiyorum :KK5:

kızlar ben bugün 2 ayı doldurdum çok şkr 2 li sayılara geçmeme 1 hafta kaldı artık

Ay inşallah canım. Darısı hepimiizn başına inşallah:KK16:

bende sabah zor kalktım arinacım yaaaa..sabahları hiç çekilmiyor...yarım ekmek tostu indirdim mideye...birazda yumurta yedim...susuyorum acayip...o kadar tostu yersen dimi ama...hehehehe....:nazar::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60:

Yumurta :KK37::KK37::KK37:

Heç sevmem, midem fena oldu :KK17:

Afiyet olsun canım. Yarasın miniğineeeeeeeeee :emir_bebek: :nazar: :KK16:

kızlar ben bugün 2 ayı doldurdum çok şkr 2 li sayılara geçmeme 1 hafta kaldı artık

oyyyy maşallahhhh :nazar::nazar::nazar: Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin inş canım

ayyyyyyyyyy :KK69: :KK69: insan nasıl mutlu oluyor rüyası bile yetiyor dimi. kendi yavrularımızı kucağımıza aldığımızda kim bilir nasıl mutlu olacağız inş

kıalar baksanıza güzel bi yazı...
hamilelikte bilgisayar ve cep telefonu kullanımından bahsediyor

Hamilelikte (gebelikte) modern yaşam: cep telefonu, bilgisayar, x-ray cihazı, mikrodalga fırın kullanımı - jinekoloji.net

linki vermeyi unutmuşum

Çok güzel bilgiler, sağol canım.

Ben bunu çok yapıyorum;

Güvenlik kontrolleri:

Terör eylemlerinin ülkemizde ve tüm dünyada masum insanlara zarar vermesini engellemek için insanların yoğun olarak girip çıktığı kapalı alan girişlerinde, havaalanı girişlerinde kullanılan metal dedektörleri (el cihazları veya kapı şeklinde olanlar) ve çanta arama cihazları ("x-ray") yaygın olarak kullanılmaktadır.

Yasalarda gebe olanların bu cihazların kontrolünden muaf tutulmaları konusunda bir madde yeralmamakla beraber, bu cihazlara yalnızca kısa bir süre maruz kalınmasıyla bebekte zarar oluşabileceğine dair bir bilimsel veri de mevcut değildir.
Ancak güvenlik görevlisi olarak bu cihazların ve özellikle de "x-ray" cihazlarının yakınında çalışan, veya bu cihazları kullanan anne adayları bu konuyu amirlerine ileterek gebelik dönemi boyunca geçici olarak başka bir göreve alınmalarını sağlayabilirler.
Yine ek bir önlem olarak anne adayları güvenlik görevlisine gebe olduklarını bildirebilirler ve klasik üst arama yöntemleriyle aranmayı talep edebilirler. Çoğu güvenlik kontrol noktasında bu amaca yönelik olarak bayan gürevliler de bulundurulmaya başlanmıştır.

oyyyy maşallahhhh :nazar::nazar::nazar: Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin inş canım

ayyyyyyyyyy :KK69: :KK69: insan nasıl mutlu oluyor rüyası bile yetiyor dimi. kendi yavrularımızı kucağımıza aldığımızda kim bilir nasıl mutlu olacağız inş

Aynen vallahi ya. İnan o günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnanılmaz güzel bir heyecan. Rabbim herkese nasip etsin. :KK16:

tmm anladım cnm pazartesi okurum gene inş

iyiyim canım sen:KK19:
tamam canım...ağzına sağlık...Allahım razı olsun tüm dualarımızı kabul etsin inşallah....:nazar::KK71:

inşallahhhh kuzucummmmm

rüyalar bazen gerçek gibi insanı etkiliyor...güzel bir rüya canım..inşallah hayırlara çıkar...bebişinde rüyandaki gibi hareketli ve güzel olur inşallah bitanem..:nazar::KK19:

bende iyiyim tatlım. İşteyim ve akşam olsun istiyorum :KK5:

Ay inşallah canım. Darısı hepimiizn başına inşallah:KK16:

:KK60::KK60::KK60:

Yumurta :KK37::KK37::KK37:

Heç sevmem, midem fena oldu :KK17:

Afiyet olsun canım. Yarasın miniğineeeeeeeeee :emir_bebek: :nazar: :KK16:
saol bitanem..bende zorla yiyorum valla...:nazar::KK19::KK56::KK56:

günaydın kızlar...dün akşam çok korktum eve gittim kahverengi akıntım olmuş çamaşırım berbattı..herhalde gündüz sıkıldım ondan diye düşünüyorum çok hassas bi bünyem var birde konu kaynana olunca düşünemden edemiyorum.çok şükür şimdi bişi yok ama bel ağrım feci şekilde var...
birde bugün eşimin eniştesi ona bi araba bulmuş onu almaya gidecek çorluya kaynanamda oraya gitmişti bu hafta dönüşte birlikte gelirler diye korkuyorum...
ya eve gittiğimde kendimi zor yatağa atıyorum evde birini ağırlayacak hiç halim yok zaten akşama kadr çalışıyorum...off offff..:KK75::KK50::63:
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunu :KK43: kaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.

canım rüyan hayırlara gelsin inş. :) ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah. erkek bebek müdeli haber derler.

maşallah bebişiiiiiiiiiineeeeeee :KK64: darısı bekleyenlere olsun inşşşş..

bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-LeYLa_21 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
18-semenya :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
19-karatasoz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
20-fibula :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
21-tahmina38 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:
tahmina38 senide ekledim tatlım...:nazar::KK71:

günaydın kızlar...dün akşam çok korktum eve gittim kahverengi akıntım olmuş çamaşırım berbattı..herhalde gündüz sıkıldım ondan diye düşünüyorum çok hassas bi bünyem var birde konu kaynana olunca düşünemden edemiyorum.çok şükür şimdi bişi yok ama bel ağrım feci şekilde var...
birde bugün eşimin eniştesi ona bi araba bulmuş onu almaya gidecek çorluya kaynanamda oraya gitmişti bu hafta dönüşte birlikte gelirler diye korkuyorum...
ya eve gittiğimde kendimi zor yatağa atıyorum evde birini ağırlayacak hiç halim yok zaten akşama kadr çalışıyorum...off offff..:KK75::KK50::63:
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunu :KK43: kaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.

canım rüyan hayırlara gelsin inş. :) ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah. erkek bebek müdeli haber derler.

bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım...:nazar::KK16:

kk yine kafayı yediiiii :KK47: ben bi kere yazıyorum adam kaç sefer yolluyo bide hata mesaı veriyo cevala deyince 30 saniyeden önce cevaplayamazsın diye :KK47: sanki ben defalarca yolluyorum.

amin leylacım inş. canım.
ben bi kendime kahvaltı hazırlayıp hemen geliyoruuuuummm :) bebiş acıktı.

X