2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamile kadınlar garip şeyler tıkınır Evden bir telaş içinde çıkarsınız; hamile eşiniz sizden çilekli pasta,ekşi erik,turşu, baharatsız ve mantarsız tavuk sote ve bir de cips istiyordur. Fellik fellik istediklerini arar, bulur ve eve getirirsiniz ki, eve geldiğinizde onun kendine bir sandviç yapıp uykuya daldığını görürsünüz! Sinirlerinizi bozmayın, yakında herşey düzelecek…

kızlar eşim geldi kaçtım ben... öpüldünüz hem siz hem de bebeleriniz

ayyy süpersin arınammm

tuğcal bayıldım şu bebeğin doğmadan önce yazdığı mektuba
eşimle beraber okuduk çok güzel bi yazı
teşekkür ederim

bende gidiim biraz kitap okiiim bari. bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bi kitap aldım. bide nasıl beslenmelisiniz :) öpüyorum hepinizi yarın görüşürüsss.

selam kızlarrr...
leyla canımm ben okudum ayetel kürsiyi yanındada iki tane yasin allahım kabul etsin..
kızlarr biz yarın dr. gidiyoruzzz pıt pıtları duymaya inşallahh allahım bebişimizin klap atışlarını duymayı nasip eder..teyzoşlar dualarınızı eksik etmeyin ne olur...sizleri cok öpüyorumm görüşürüzz yarın..

Ben geldim kaçıyorum kızlar.

Gamzeli dualarımız seninle. Hayırlısı ile duyacaksın. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

canım güzel haberlerle gel inşallah... dualarım seninle....

kızlar ne zamandır listeyi SAT lara göre ayarlamayı planlıyordum asilmavi arkadaşımızda söyleyince bu akşam yapmayakarar verdim...yaprak dökümünden gözümü alabilirsem bu akşam listeyi sıralama yapacağım bilginize sunulur :82:

arkadaslar merhaba.ben bugun uye oldum SAT 6 EKIM,dogum temmuz 13 gorunuyor simdilik.Allah herkese bebisini saglik huzur ve mutlulukla kucagina almayi nasip etsin.

kızlar iyi akşalmlar bende 2010 temmuz< annesiyim merak edip şöle bi bakayım dedim heyecanlar nasıl diye allahım hepinize saq saqlim kucaqınıza almayı nasip etsin[/COLOR]

ayy süper olur şimdiden ellerine sağlık

Süper olur vallahi

Bu arada ana sayfaya kendi profilinin linkini de koyabilir misin? Yeni gelen arkadaşlara kolaylık olur

İlerde zaten göbüşlerimizin, bebişlerimize alacaklarımızın da lkonularını açtıkça onların linkini de koyarız

allah razı olsun kızlarrr cok teşekkürlerr...inşallahh inşallahh pıttıkları duyarım bende...

İnşallah canım

arkadaslar merhaba.ben bugun uye oldum SAT 6 EKIM,dogum temmuz 13 gorunuyor simdilik.Allah herkese bebisini saglik huzur ve mutlulukla kucagina almayi nasip etsin.

Aramıza hoşgeldiniz.

Amin canım

Kalp atışlarını duydunuz mu?

kızlar iyi akşalmlar bende 2010 temmuz< annesiyim merak edip şöle bi bakayım dedim heyecanlar nasıl diye allahım hepinize saq saqlim kucaqınıza almayı nasip etsin

Amin inşallah.

Dualarınızı esirgemeyin bizlerden

hayırlı olsun canım...hoşgeldin aramıza...
kızlar iyi akşalmlar bende 2010 temmuz< annesiyim merak edip şöle bi bakayım dedim heyecanlar nasıl diye allahım hepinize saq saqlim kucaqınıza almayı nasip etsin[/COLOR]

çok teşekkürler inşallah biz de sizler gibi mmeleklerimizi kucağımız alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…