defnecim nasılsın bebişim...iyimisin?bulantın ne alemde?inşallah iyisin canım benim...
3 ay dolunca geçer inş defnecim
evet haklısınız ama bazı şeyler çok zor..yaşamayan anlamaz ...az çok tahmin edenler vardır...
tmm anladım cnm pazartesi okurum gene inş
bitanem pazartesiye kadar bu liste geçerli...bu hafta rainofabril için okuyoruz...pazartesi başkasına geçecek sıra...Allah kabul etsin okuduğun dualarını canım...
Nasılsın canım?
bende sabah zor kalktım arinacım yaaaa..sabahları hiç çekilmiyor...yarım ekmek tostu indirdim mideye...birazda yumurta yedim...susuyorum acayip...o kadar tostu yersen dimi ama...hehehehe....
Günaydın canım nasılsın?
İnşallah tatlım.
Burdayım burdayım
İç iç canım. Umarım daha da iyi gelir.
nasıl olsun, kahvaltı yaptım. Suyumu içiyordum şimdi
İyiyim birtanem. İşteyim, uykum var.
Nasılsın canım?
kızlar ben bugün 2 ayı doldurdum çok şkr 2 li sayılara geçmeme 1 hafta kaldı artık
aynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutluonun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor
inşallahhhh kuzucummmmm
ben çok iyi anlıyorum canım aynısı benim başımda da varçok zor işin Rabbim yardımcın olsun. sana ve bebişine güç kuvvet versin
tmm anladım cnm pazartesi okurum gene inş
iyiyim canım sen
kızlar ben bugün 2 ayı doldurdum çok şkr 2 li sayılara geçmeme 1 hafta kaldı artık
bende sabah zor kalktım arinacım yaaaa..sabahları hiç çekilmiyor...yarım ekmek tostu indirdim mideye...birazda yumurta yedim...susuyorum acayip...o kadar tostu yersen dimi ama...hehehehe....
Ay ne güzel bir rüya. Bende rüya gördüm; ama benim 2 tane varmış
2si de erkek ve söyle 3-4 yaşlarındaymış
Şakır şakır konuşuyorlarmış ve çok tatlılarmış
kıalar baksanıza güzel bi yazı...
hamilelikte bilgisayar ve cep telefonu kullanımından bahsediyor
Hamilelikte (gebelikte) modern yaÅam: cep telefonu, bilgisayar, x-ray cihazı, mikrodalga fırın kullanımı - jinekoloji.net
linki vermeyi unutmuşum
oyyyy maşallahhhhRabbim sağlıcakla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin inş canım
ayyyyyyyyyyinsan nasıl mutlu oluyor rüyası bile yetiyor dimi. kendi yavrularımızı kucağımıza aldığımızda kim bilir nasıl mutlu olacağız inş
tamam canım...ağzına sağlık...Allahım razı olsun tüm dualarımızı kabul etsin inşallah....tmm anladım cnm pazartesi okurum gene inş
iyiyim canım sen
rüyalar bazen gerçek gibi insanı etkiliyor...güzel bir rüya canım..inşallah hayırlara çıkar...bebişinde rüyandaki gibi hareketli ve güzel olur inşallah bitanem..aynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutluonun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor
inşallahhhh kuzucummmmm
ben çok iyi anlıyorum canım aynısı benim başımda da varçok zor işin Rabbim yardımcın olsun. sana ve bebişine güç kuvvet versin
saol bitanem..bende zorla yiyorum valla...Ay ne güzel bir rüya. Bende rüya gördüm; ama benim 2 tane varmış
2si de erkek ve söyle 3-4 yaşlarındaymış
Şakır şakır konuşuyorlarmış ve çok tatlılarmış
bende iyiyim tatlım. İşteyim ve akşam olsun istiyorum
Ay inşallah canım. Darısı hepimiizn başına inşallah
Yumurta
Heç sevmem, midem fena oldu
Afiyet olsun canım. Yarasın miniğineeeeeeeeee
hemen ekliyorum bitanem...ağzına sağlık şimdiden...arakadaşlar benide ekleyin dua listesine
Aynen vallahi ya. İnan o günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnanılmaz güzel bir heyecan. Rabbim herkese nasip etsin.
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunugünaydın kızlar...dün akşam çok korktum eve gittim kahverengi akıntım olmuş çamaşırım berbattı..herhalde gündüz sıkıldım ondan diye düşünüyorum çok hassas bi bünyem var birde konu kaynana olunca düşünemden edemiyorum.çok şükür şimdi bişi yok ama bel ağrım feci şekilde var...
birde bugün eşimin eniştesi ona bi araba bulmuş onu almaya gidecek çorluya kaynanamda oraya gitmişti bu hafta dönüşte birlikte gelirler diye korkuyorum...
ya eve gittiğimde kendimi zor yatağa atıyorum evde birini ağırlayacak hiç halim yok zaten akşama kadr çalışıyorum...off offff..
aynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutluonun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor
canım rüyan hayırlara gelsin inş. :) ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah. erkek bebek müdeli haber derler.
maşallah bebişiiiiiiiiiineeeeeeekızlar ben bugün 2 ayı doldurdum çok şkr 2 li sayılara geçmeme 1 hafta kaldı artıkdarısı bekleyenlere olsun inşşşş..
bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunugünaydın kızlar...dün akşam çok korktum eve gittim kahverengi akıntım olmuş çamaşırım berbattı..herhalde gündüz sıkıldım ondan diye düşünüyorum çok hassas bi bünyem var birde konu kaynana olunca düşünemden edemiyorum.çok şükür şimdi bişi yok ama bel ağrım feci şekilde var...
birde bugün eşimin eniştesi ona bi araba bulmuş onu almaya gidecek çorluya kaynanamda oraya gitmişti bu hafta dönüşte birlikte gelirler diye korkuyorum...
ya eve gittiğimde kendimi zor yatağa atıyorum evde birini ağırlayacak hiç halim yok zaten akşama kadr çalışıyorum...off offff..
canım rüyan hayırlara gelsin inş. :) ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah. erkek bebek müdeli haber derler.
maşallah bebişiiiiiiiiiineeeeeeekızlar ben bugün 2 ayı doldurdum çok şkr 2 li sayılara geçmeme 1 hafta kaldı artıkdarısı bekleyenlere olsun inşşşş..
bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunukaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım...aynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutluonun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor
maşallah bebişiiiiiiiiiineeeeeeedarısı bekleyenlere olsun inşşşş..