- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
Yalnız şu en sondaki tatlı feci hoşuma gitti demeden geçemicem :78::78:
Canım yardım ederler. Eşin hele ki seviyorsa ev işlerini yapar.
benim eşimyemeğe, temizliğe herşeye yardım ediyor. Sadece ütü yapmam dedi
bende tiryakisiyim kusumm ayyy bakalım cünayt bu güzel hatunu kabul etcekmiiii
yaaa dur ozaman gece tekrarına bakayımda tarfini alalım dicektim kiii eşim sabah göreve gitcek erken yatarız ondan önce gerci benim yaramaz beni ayakta uyuturrr
Sağol canım. Hepimizin bebişlerine maşallah
ne güzel CD mi veriyor. Bizimki hiç vermedi
Ya bizim fotonunda pixeli düşük sanırım net çıkmadı ki
yok beaaaa... sence der mi bene hayatta etmez daha ne güzelleri geldi... bi de cüneyte bir de boraya kılım.... bide ömürcana haaa bide cennete... ayyy hepsine kılım hepsinin burnu havada
Neydi ismini de unuttum; ama browni tarzı bişiydi.
canum ultrasonda gördüm sen kent hastanesine mi gidiyosun??? namık bey mi biri vardı orda ona mı gidiyosun... bir de orçun bey vardı galiba... ben de namık beye gidecektim son düşükten sonra orda biliyorum cok araştırmıştım... orçun beye de burda bir arkadaşım gidiyor...
ayy sorma kuzum yoksa sen facede ben gibi cennete yorum yazanlardanmıydınn heee yakalandıkkk şimdikkkk
bende uyuz olıuyodum neyseki sonunda gittiii bora kendini rezil etti deli yaa kadına demişki kazımadan gelmiş bacaklarında koca koca kılları vardı ayyy rezil etti resmen
offffff böle bi millet olmayalım yaaaaaaa
ama benim canım hiç öle tatlı seler istemiyokiiiii
Anaaaaaaaaaa sen İzmirdemisin. ben o kadar bangır bangır bağırdım İzmir li var mı diye
Kent Hastanesine gidiyorum canım. Orçun Bey doktorum. Bu ultrason da Namık Beyin odasında ultrason.
anaaa cüneyt yine kabul etmedi bencee o eski güzel kız vardıya anlaşamadılar geldi haniii ona nispet yapıyo sanırım ne dersinizzz:26:
yok bebeğim ben balıkesir deyim.... burda oturan ama aslen izmirli bir arkadaşım var o orçun beye gidiyor .... çok da memnun... çok ilgili bir dr muş.... 8 aylık oldu gee gündüz ne zaman arasam ulaşabiliyorm daha bir kez bile adamın yüzünün asık olduğunu görmedim diyor.... hatta bana da demişti de ben şimdi yola çıkmaya korkuyorum belki ileriki aylarda gelirim kontrol etsin diye....
bu arada ben izmiri çok iyi bilirim... 5 sene yaşadım orda üniversite yıllarında....ve çok da severim izmiri hamile kalmazdan öne eşimle geliyoduk arada sırada gezmek için hala arkadaşlarım var şimdi hamilelikten gelemicem bir süre ama
ayyy yok ben fae den bişey yazmadım...ama boranın dediğine resmen yuhhhhhhhh diye bir tepki verdim ayy ben de müge anlıya yazmıştım bu arada su bursadaki cinayetle ilgili kadının kocasına kıl olup yazdıydım
Benim karışık herşey istiyorum
Fil gibin oldum ya
olabilir ben beklerim cüneytten... evet güzel kızdı gerçekten....
Eh yakın sayılırız. Biz aslen Dikili'liyiz, Ayvalık'a yakın memleket var ya orası:)
Ama doğma büyüme İzmirliyim.
Valla ben bundan önce Kahraman Kolday'a gidiyordum. O da İzmir'de baya ün yapmış bir doktordur. Ama boş gebelik tecrübesi yaşadım kendisiyle, ve sonradan hoş olmayan, ilgisiz bir tavırla karşılaştım. Bıraktım.
Çok araştırdım, Orçun Bey'de karar kıldım. Gerçekten de gece gündüz, tatilde bile ulaşabiliyorum. Çok iyi, saygılı bir doktor. Herşeyi tane tane, güzel güzel anlatır. Moral bozmaz.
Gelirsen haberim olsun. Ben 18 Aralık'ta oradayım.
Geldiğinde görüşürüz kısmet olursa canım. Çok sevinirim yani.
peki doğum falan Balıkesir'de mi düşünüyorsun?