2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa dur ozaman gece tekrarına bakayımda tarfini alalım dicektim kiii eşim sabah göreve gitcek erken yatarız ondan önce gerci benim yaramaz beni ayakta uyuturrr

bende tiryakisiyim kusumm ayyy bakalım cünayt bu güzel hatunu kabul etcekmiiii

yok beaaaa... sence der mi bene hayatta etmez daha ne güzelleri geldi... bi de cüneyte bir de boraya kılım.... bide ömürcana haaa bide cennete... ayyy hepsine kılım hepsinin burnu havada

Sağol canım. Hepimizin bebişlerine maşallah

ne güzel CD mi veriyor. Bizimki hiç vermedi

Ya bizim fotonunda pixeli düşük sanırım net çıkmadı ki

canum ultrasonda gördüm sen kent hastanesine mi gidiyosun??? namık bey mi biri vardı orda ona mı gidiyosun... bir de orçun bey vardı galiba... ben de namık beye gidecektim son düşükten sonra orda biliyorum cok araştırmıştım... orçun beye de burda bir arkadaşım gidiyor...

yok beaaaa... sence der mi bene hayatta etmez daha ne güzelleri geldi... bi de cüneyte bir de boraya kılım.... bide ömürcana haaa bide cennete... ayyy hepsine kılım hepsinin burnu havada

ayy sorma kuzum yoksa sen facede ben gibi cennete yorum yazanlardanmıydınn heee yakalandıkkk şimdikkkk
bende uyuz olıuyodum neyseki sonunda gittiii bora kendini rezil etti deli yaa kadına demişki kazımadan gelmiş bacaklarında koca koca kılları vardı ayyy rezil etti resmen
offffff böle bi millet olmayalım yaaaaaaa

Son düzenleme:

Anaaaaaaaaaa sen İzmirdemisin. ben o kadar bangır bangır bağırdım İzmir li var mı diye

Kent Hastanesine gidiyorum canım. Orçun Bey doktorum. Bu ultrason da Namık Beyin odasında ultrason.

anaaa cüneyt yine kabul etmedi bencee o eski güzel kız vardıya anlaşamadılar geldi haniii ona nispet yapıyo sanırım ne dersinizzz:26:

ayyy yok ben fae den bişey yazmadım... ama boranın dediğine resmen yuhhhhhhhh diye bir tepki verdim ayy ben de müge anlıya yazmıştım bu arada su bursadaki cinayetle ilgili kadının kocasına kıl olup yazdıydım

Anaaaaaaaaaa sen İzmirdemisin. ben o kadar bangır bangır bağırdım İzmir li var mı diye

Kent Hastanesine gidiyorum canım. Orçun Bey doktorum. Bu ultrason da Namık Beyin odasında ultrason.

yok bebeğim ben balıkesir deyim.... burda oturan ama aslen izmirli bir arkadaşım var o orçun beye gidiyor .... çok da memnun... çok ilgili bir dr muş.... 8 aylık oldu gee gündüz ne zaman arasam ulaşabiliyorm daha bir kez bile adamın yüzünün asık olduğunu görmedim diyor.... hatta bana da demişti de ben şimdi yola çıkmaya korkuyorum belki ileriki aylarda gelirim kontrol etsin diye....

bu arada ben izmiri çok iyi bilirim... 5 sene yaşadım orda üniversite yıllarında.... ve çok da severim izmiri hamile kalmazdan öne eşimle geliyoduk arada sırada gezmek için hala arkadaşlarım var şimdi hamilelikten gelemicem bir süre ama

Eh yakın sayılırız. Biz aslen Dikili'liyiz, Ayvalık'a yakın memleket var ya orası:)

Ama doğma büyüme İzmirliyim.

Valla ben bundan önce Kahraman Kolday'a gidiyordum. O da İzmir'de baya ün yapmış bir doktordur. Ama boş gebelik tecrübesi yaşadım kendisiyle, ve sonradan hoş olmayan, ilgisiz bir tavırla karşılaştım. Bıraktım.

Çok araştırdım, Orçun Bey'de karar kıldım. Gerçekten de gece gündüz, tatilde bile ulaşabiliyorum. Çok iyi, saygılı bir doktor. Herşeyi tane tane, güzel güzel anlatır. Moral bozmaz.

Gelirsen haberim olsun. Ben 18 Aralık'ta oradayım.

Geldiğinde görüşürüz kısmet olursa canım. Çok sevinirim yani.

peki doğum falan Balıkesir'de mi düşünüyorsun?

ayy canım yaa hele onu hiç söleme çok vicdansızlar varrr allahım merhamet versin inşallahh
oyyy içim karardı vallaaaa

olsun canım hayırlısı böyleymiş demekki.... minik yavrun seninle ya önemli olan o...[/QUOTE]
evet canım onun pıtpıtlarını duymak zaten her şeye bedel. ay kızlar ben de bayıldım o brovni gibi şeye.hatta gelirken markete uğrayıp paket supangle aldım şimdi yapıcam valla süt içemiyorum bari onu yiyeyim. ben de kendimi anlamıyorum hem mandalina,limon yiyorum hem de tatlı.
ben de foxtürk de passaparola,yemekteyiz arasında gidip geldimçşimdi de foxtürkte çocukluğumun dizisi bizimkileri izliyorum

bakalım canım yani tüm gebelik takibine gelemem yani yine yol yoldur... ama geleek olursam mutlaka haber veririrm sana görüşürüz inşallah... sen nerde oturuyosun?? semt olarak??? ben hatayda oturuyodum poligonda ahhh ne kadar çok özledim... öğrenci eviydi güya ama çok güzel bir evimiz vardı... okula bucaya gidiyordum her gün 1 saat git gel ama sahile inince yorgunluk neyin kalmazdı walla... ayyy ne kadar çok özledim bak şimdi

Geldiğinde görüşürüz kısmet olursa canım. Çok sevinirim yani.

peki doğum falan Balıkesir'de mi düşünüyorsun?

evet canım balıkesir de düşünüyorum... dr umdan memnunum çok şükür... tabi bir terslik falan olmasaa... doğum evinin dr u ama özel hastaneye gelecek doğuma ne de olsa özel hastaneler daha rahat...hem daha çok ilgileniyorlar yani tabi dr a hastaneye para veriyosun ama olsun o kadarcık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…