2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canımcım :KK3:

:KK9::KK9::KK9:

benim eşimde tutturdu kalp atışlarını CD'ye alsınmış diye:KK9: Sıkıldıkça dinlicekmiş :KK52:
ayyy inanmıyorum yaaaa bi benim kocamı böleee
aman hangi mandradan aldım ben bunu :KK53:
dün eline zorla verdim usg kağıdını ..
öteki babalar eve cihaz almayı düşünüyo :44:

saol leyloşummm çokmu özledin beni bacımmm oyyy yerim ben seniiiii :KK39: :KK19: :KK48:
evet tatlım sen olmayınca olmuyor...:nazar::KK19:
aynen bendede ne ararsan var çok sertleşti ve acıyo..hele gece uyandığımda sanki patlıcak gibi hissediyorum herhalde gece daha hızlı çalışıyo hormonlar....:92:
bende öyle oluyorum ya..demek ki tek ben değilmişim...:KK34::KK74::KK74:
hee evet leylamm oda varrr dokunamıyom ama kaşınıyoo napimm dayanamıyomm kaşımım diom yokk daha beter kaşınıyoo :KK17: :94: :KK1:

sabah kalkınca dokunamıyorum bende..akşam eve gidince üzeri çıkartırken dokunursam vay halime acayip acıyor...şimdiden erken değilmi ya bu acımalar falan...:26:

:KK52: hep böyle heyecanlı olsunlar ne güzel.

amin inşallah cümlemizinki sağlıklı olsun.

slmm canım.

busefer hazırlıklıyız biz ultrason görüntüsünü ve kapl atışlarını inşallah cep telefonuyla kameraya alacağız.:KK64::KK64: görmemişin bi cocuğu olmuş misali bizim iş.özlüyoruz ama napalım.:KK9:

valla hepimizde o duygu var sanırsam...bende öyle dürekli görmek istiyorum ama sıksık ulturasonda tehlikli sonuçta kimi yerlerde 3-4 defa alıyolar ulturasona sadece...önceki doktoruma devam etseydim 15 günde bi gel derdi ama bu doktorum anladığım kadarıyla gerektikçe çağıracak....ama önemli olan sağlıklı gelişmesi..kocişlerimiz şimdi her saniye görmek duymak istiyolar ama doğduktan sonrada hiç öyle olacağını sanmıyorum fırsat buldukça kaytaracaklardır..ağlaması mamamsı kakası :KK25:derken zor günler bekliyo onları ben iş görevimi yaptım sadece karnını doyurmak bana ait onun dışında hepsi kocişin olsun.....:KK4:

hoşheldin melike bende tam seni düşünürken gördüm
diyodum baya oldu yattığı ... gece uyuyamayacak sonra

saol leyloşummm çokmu özledin beni bacımmm oyyy yerim ben seniiiii :KK39: :KK19: :KK48:
aynen bendede ne ararsan var çok sertleşti ve acıyo..hele gece uyandığımda sanki patlıcak gibi hissediyorum herhalde gece daha hızlı çalışıyo hormonlar....:92:
hee evet leylamm oda varrr dokunamıyom ama kaşınıyoo napimm dayanamıyomm kaşımım diom yokk daha beter kaşınıyoo :KK17: :94: :KK1:

sabah kalkınca dokunamıyorum bende..akşam eve gidince üzeri çıkartırken dokunursam vay halime acayip acıyor...şimdiden erken değilmi ya bu acımalar falan...:26:

evet canımm sütler dolsun taşsın inşallahh ta bizim bebelerde ac kalmasın dimii kuzuuuu:KK49: :KK39: :KK9: :KK9:

ve aleyküm selam sekerler naber nasılsınız :KK16:
kızlar bu arada gögüsü kaşınan varmı büyüyo ya ondan oluyo sanırımmm :KK1: :KK1:

Bende de var. Karnımda kaşınıo ama :26:

:KK52: hep böyle heyecanlı olsunlar ne güzel.

amin inşallah cümlemizinki sağlıklı olsun.

slmm canım.

busefer hazırlıklıyız biz ultrason görüntüsünü ve kapl atışlarını inşallah cep telefonuyla kameraya alacağız.:KK64::KK64: görmemişin bi cocuğu olmuş misali bizim iş.özlüyoruz ama napalım.:KK9:

Amin canım :KK16:

selam güzel anneler, 2 saat sonra bebişleri göreceğim inşallah.bugün anlıycaz iki mi tek mi devam edecekler yola.eşim işte olduğundan gelemiycek,çok kıskanıyor beni ama napalım.Dua edin benim için minik kesem gitmişse de kalmışsa da hayırlısı olsun ama ben gitmesini istemiyorum.hepinizi öpüyorum gelince yazarım gelişmeleri.bugün geçmişi de okuyamadım ama evine usg cihazı almayı düşünenler,harika fikir.

hayırlı haberlerle gel inşallah canım.:KK16:

ayyy inanmıyorum yaaaa bi benim kocamı böleee
aman hangi mandradan aldım ben bunu :KK53:
dün eline zorla verdim usg kağıdını ..
öteki babalar eve cihaz almayı düşünüyo :44:

Seninki daha babalık fikrine adapte olamadı sanırım canım. Meraklanma şöyle o da hissetmeye başlasın meraklanır. :KK16:

hoşheldin melike bende tam seni düşünürken gördüm
diyodum baya oldu yattığı ... gece uyuyamayacak sonra

kuşum yok uyumadıkk eşim geceden cıkmıştı ya görevden uyuyodu o uyandı bende kalkimde koca bebegemi doyurayım dedim kahvaltı hazırlamadım yogurt çorbası yaptım onu yedik tekrar oda pc basında bende leptapımın basına gectim esra erolde baslasaydı hiç fena olmazdı :KK6: :KK9: :KK9:

çok saol tatlım benim inanki hepinizi çok seviyorum hemde özlüyorum iyiki tanımışım sizleri arkadaslıgımız daim olur inşallahhh :KK19: :KK19:

Bende de var. Karnımda kaşınıo ama :26:

Amin canım :KK16:

hayırlı haberlerle gel inşallah canım.:KK16:

Seninki daha babalık fikrine adapte olamadı sanırım canım. Meraklanma şöyle o da hissetmeye başlasın meraklanır. :KK16:

arinamm senle bende olanlar hep aynı bacım hapsuruk var :2: kasıntı var:44: bide ne vardı kuzu unuttumm :KK19: :KK9: :KK9:

:)canım güzel haberlerle gel hadi inş. bebişlerin ikiside çoooook iyi olsunlar.

benimde göğüsler fena biriyle sarılcak merhabaşlacak oluyum aman Allahıııım eşime bile sarılamıyorum :KK52:

canım senin eşin daha farkına varamamıştır belki az sabret :))

kuşum yok uyumadıkk eşim geceden cıkmıştı ya görevden uyuyodu o uyandı bende kalkimde koca bebegemi doyurayım dedim kahvaltı hazırlamadım yogurt çorbası yaptım onu yedik tekrar oda pc basında bende leptapımın basına gectim esra erolde baslasaydı hiç fena olmazdı :KK6: :KK9: :KK9:

imrendim şimdi sana...bende evde olup ayaklarımı uzatmak isterdim canım yaaa...:nazar::nazar::KK31:

afiyet ossun yarasın bebişe annesine ....
esraya bende 2 gündür ölee bakıyom aysel le öztürk vardı :KK9:

erkeklerin hepsi aynı takma canım yaaaa...:nazar::KK47::KK47::KK47:
benim ki son seviyede artık yaw

amin canım inşallah...kuzularımız için dolsun taşsın sütlerimiz inşallah...:nazar::KK19::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

inşallah bacımm bebeler ac kalırsa çok aglarlar bide benim ilk yaa ben inanınki onu yıkamaya felanda korkarım kendim özelliklede yazın günde 2-3 defa duş alan biriyim malüm sıcak memleket cocugu olunca alışkanlık kaldı bırakamıyomda artık cocuguda günde kaç kez yıkamaya kalkarsam :KK1: allahtan annem gelicek inşallah doguma artık kırkınıda cıkarırız beraber ögrenirim yaa inşallahh :KK6:

evet canımm sütler dolsun taşsın inşallahh ta bizim bebelerde ac kalmasın dimii kuzuuuu:KK49: :KK39: :KK9: :KK9:

benim ablamın bayaa büyümüşlerdi ama hiç sütü yoktu birde üstüne humana, ısırgan otu çayı falan içiyordu sütü olsun diye...inşallah biizmkiler gerçekten süt dolar...nasıl beslenirsek o şekilde oluyo...tabiri caizse inekler ot yedikçe daha verimli sütü olurya o misal bol bol sebza yeşillik yemekte yarar var süt için...ayrıca protein ve kalsiyumda bebek için önemli hatırlatmakta yarar var...

yumurta yiyeyemeyenler bende sizdenim yarım yumurtayı zor bitiriyom...sabah eşim saana hazırlayım dedi kahvaltı ben hazırlarım dedim ama canım yemek istemediği için öyle dedim uyudu o geri...bende peynir ekmek yedim...hafta sonu 2 gün yemeye çalışıyom artık yumurtayı yada hafta içi akşamları da kaynatıp yyiyebilirim sabah iştah pek almıyo...yumurta çok önemli...ne yi nasıl yersekk bebekte doğduktan sonra aynı oluyormuş yani bizim tiksindiklerimizden o da tiksiniyoruş...

X