2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çorbayla doyulur mu hiç. :KK70:

Evden birşeyler getir sende canım :KK19:

patronlar tasarruf yapıolar.deli ediyolar beni ya boşverin.bugün yanımda tuzlu kraker ve ceviz getirdim.bulantıya iyi geliyor tuzlu kraker umarım yeterli olur.bol bol ceviz yemek gerekiyormuş.

kızlarrrr uykum geldi bende kacıyom öptüm hepiciniziiiiii :KK16: :KK16:

iyi uykular.

sl kızlar keyifler nasıl :)

sağol şeker.iyiyiz işte.yemeği bekilyorum acıktık bebişle :KK49:

hoşbulduk tatlım. iyi olmana sevindim. bende iyiyim canım çok saol, sabah sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmak için bu arada üstten ultrasona aldı. bir tane kese gördü birde yumurtalığımın birinde kist olduğunu söyledi minik bişi. korktum biraz cuma günü kendi doktorumla randevum var bakalım o ne dicek. gerçi bu önemli bişi değil rahimde değil yumrtalıkta hormon aldığın için olabilir dedi ama işte kafama takılduı.

patronlar tasarruf yapıolar.deli ediyolar beni ya boşverin.bugün yanımda tuzlu kraker ve ceviz getirdim.bulantıya iyi geliyor tuzlu kraker umarım yeterli olur.bol bol ceviz yemek gerekiyormuş.

iyi uykular.

:)) acıkmak başa dert zaten yemek yiyorum bende midem guruldamaya başlıyo hemen arkasından.

iyi uykular.

Yazık ya, hem çalış hem de sadaka gibi yemek ver :KK20::KK20: Sinir oluyorum böyle işverenlere.

Ceviz bende bolca yiyorum. Kayısı, incir falanda. Hazmı kolaylaştırıyor hem.

Ama krakerle falan geçiştirme yemeği, bişiler getir evden muhakkak.

hoşbulduk tatlım. iyi olmana sevindim. bende iyiyim canım çok saol, sabah sağlık ocağına gittim kayıt yaptırmak için bu arada üstten ultrasona aldı. bir tane kese gördü birde yumurtalığımın birinde kist olduğunu söyledi minik bişi. korktum biraz cuma günü kendi doktorumla randevum var bakalım o ne dicek. gerçi bu önemli bişi değil rahimde değil yumrtalıkta hormon aldığın için olabilir dedi ama işte kafama takılduı.

Ay ben halen kayıt yaptıracağım ya. :26:

Önemli birşey değildir umarım canım. Korkma.:KK19:

saol tatlım inş. önemli bişi değildir. kayıt yaptır bence iyi olur benim hemen yakınımda olduğu için bebişi özledikçe giderim artık :)) doktoruda pek sevdim . tatlı bi kadındı.

Halledeyim bir ara yine işi ekip :KK9:

:)))) iyi bakalım topik pek sessiz herkes yemek yemeye gitti sanırım. benimde midem hafiften guruldamaya başladı bende gidimmde bişiler hazırlayı kendim kendime. annem vardı ne güzel yanımda bakıyodu fena alışmışım tembelliğe.

Bende bir yandan yemek yiyip bir yandan buraya yetişiyorum :kk77::kk77:

Valla bende dün annemdeydim. Çok güzel yemekler pişti önüme kondu:KK69:

Bugünde yine annemden geçiniyorum.:KK49:

İyi ki varlar, yoksa halimiz haraptı :KK16:

Bu arada afiyet olsun canım :KK49:

:KK9:
benim bebişte yengeç olacak
bende yengeçim
yeğenim yengeç
yengem yengeç
evet kabul ediyorum biraz manyaklık var
ama ben seviyorum burcumu
bebişimde yengeç olacağı için mutluyum:KK1:

Valla beni de deli eder Yengeç burcunun içine kapanıklığı durup durup kırılmaları inatçılıkları ama napacan başa gelen çekilir eşim Yengeç kızdığımda derdim ki ah bir çocuk olucaktın da dövecektim seni şimdi bebikim Yengeç olacak kısmetse bende Akrebim tam su grubu ailesi.:nazar:

Bende bir yandan yemek yiyip bir yandan buraya yetişiyorum :kk77::kk77:

Valla bende dün annemdeydim. Çok güzel yemekler pişti önüme kondu:KK69:

Bugünde yine annemden geçiniyorum.:KK49:

İyi ki varlar, yoksa halimiz haraptı :KK16:

Bu arada afiyet olsun canım :KK49:

evet ya annelerimiz iyiki varlar.bu arada canım acayip turşu çekti. midem fena oluyo ama dayanamıyorum.

Valla beni de deli eder Yengeç burcunun içine kapanıklığı durup durup kırılmaları inatçılıkları ama napacan başa gelen çekilir eşim Yengeç kızdığımda derdim ki ah bir çocuk olucaktın da dövecektim seni şimdi bebikim Yengeç olacak kısmetse bende Akrebim tam su grubu ailesi.:nazar:

Ne kadar deli olursam olayım hep eşim Yengeç burcu olsun istemiştim en iyi anlaştığım burç çünkü hem severim hem döverim :KK52:

:))))))) her yengeç öööle diildir yaww genelde erkekleri öööle. bende yengeciiiimmm meselaaaa ama bebeeem aslan olucak bende aslanları sevmem :))))))))))bu arada yengeçle akrep çok iyi anlaşırlar hem

:))))))) her yengeç öööle diildir yaww genelde erkekleri öööle. bende yengeciiiimmm meselaaaa ama bebeeem aslan olucak bende aslanları sevmem :))))))))))bu arada yengeçle akrep çok iyi anlaşırlar hem

Bende Aslanla hiç anlaşamam zaten eşimin uyuzluğu yükseleni Aslan ondan kaynaklanıyor aslında 4. hamileliğimde ki kalbi durmasaydı Aslan olacaktı hayırlısı bakalım.

X