2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sende de mi basladı hapşuruk vallaa bize noluyo bende anlamadımmm :2: :2:

günaydınnnnn güzel hatunlarrrrrrrrrr :81: :81:

Günaydın şekerim. Nasılsın?

Hımm. Olabilir bak hiç aklıma gelmemişti. Sağol canımcım.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
zeytin gözlü Arina+ tugcal LeYLa_21 pamuksel

herkese güzel günler ben çıkıyorum

Görüşmek üzere canım. Dikkat edin kendinize.

topice girince bir daha ilk önce seni soracam arinacım...üzülmesin benim tatlı anne adayım...

günaydın melikem hg canım...nasılsın kuşum?

Canımsın

ayy kıyamam ben canım senle dün konuşmamışmıydık inanki hiç aklım basımda deil yoksa sorardım kuzummm

Konuşmadık şekerim

evet kk karışık herşey zor açılıyor

Ay ben senden başka alıntı almıştım; ama bu çıkmış

valla bende o ödediğim paraları unuttum kalp atışlarını duyunca, feda olsun dimi

Günaydın günaydın KK nın güzel anne adayları. Beni görmek isteyenler profilimde resmime bakabilirler kısa bir süre için ama.

Gördüm şekerim. Çok tatlısın, şekersin. Maşallah

pamuğum maşallah canım allah nazarlardan saklasın.... çok güzelsin....

iyiyim kuzum çok şükür sen napıyon nasılsın tatlım benimm bida dikkat ederim kuzum inanki bende midem bulanıyo basım dönüyo ya farketmemişim yoksa allah var ben yoktum senle bi kaç arkadas saolsun hep beni meral etmiştiniz canımsınızzz hep böle daim olur arkadaslıgımız inşallahhhh

Ya bende hamile olduğum ilk zamanlardan beri var. Hayatımda bu kadar hapşurduğumu bilmem

Ben araştırdım, hamilelikte oluyormuş.

ayyy ben ilk kez duydum hapsurmayı:2::2::2: aman o da zor beee insanın karnına ağrı girer yauwwww

saol leyloşum iyiyim çok şükür sen napıyon nasılsın canımın içiiii
saol bitanem..bende iyiyim çok şükür...bulantılarım biraz azaldı ama yine de oluyor...sende varmı hala bulantı melikem...?
sende benim canımsın bitanem...
pamuğum maşallah canım allah nazarlardan saklasın.... çok güzelsin....
Allah nazarlardan saklasın..pamuğu ve bebişini eşine bağışlasın canım...

hoşgeldin kuşummmmm çok iyi yapmışsın senin tecrübelerden faydalanırız birazcık

Ya bende hamile olduğum ilk zamanlardan beri var. Hayatımda bu kadar hapşurduğumu bilmem

Ben araştırdım, hamilelikte oluyormuş.
yaaa hımm ama canım benim normalde kokuya ve toza karsı alerji olunca olurdu normaldi ama hergün mü olur hemde defalarca hehh böleyim inanınkiiiii:2:
ayyy ben ilk kez duydum hapsurmayı:2::2::2: aman o da zor beee insanın karnına ağrı girer yauwwww
evet canım evet kasıklarım agrıyo benimmm yatarken olursa hemen kalkıyom öle fazla agrımıyo cünküüü

evet canım sabah uyandım biraz su içtim o bile midemi alt üst ettii ama öle fazla agır sekilde olmuyo ara ara bide özellikle tatlıyı hiç yiyemiyorummm

Sağolun yoldaşlarım benim kadın olupta çirkinim diyene kızarım zaten çok beğenenlere Allah benim gibi kız, gelin versin

kızlar muhabbeti bırakmak istemiyorum ama benim bankaya falan gitmem lazım... en sevmediğim iş ama eşim çalıştığından bana kalıyor öğlenden sonra gelirim inşallah bir terslik olmassa öpüyorum hepinizi şimdilik

Son düzenleme:
Sağol gülüm iç güveysinden halliceyim şu yemek yiyememezlik ama geçecek inşallah. Senin keyifler nasıl.

gecer inşallah kuzu bende de bi çok yiyecege karsı iştahsızlık böle tiksinme oluyo inşallah gecer atlatırız bugünleri hep beraber canım benim bu arada ço güzelsin rabbim sei ve bebişini nazarlardan saklasın inşallahhhh

defneeeeeeeeeee hg bitanem...günaydınnnnnnn

h.bulduk kuzucummmmmmmm

herkeslere günaydın. ben hala aynıyım bugün bir yöntem daha deniycem. ibrahim saracoğlu bi tarif vermiş arkadaşım söyledi onu deniyorum bugün.
mide bulantısını engellemek için ilk 3 ay taze zencefili demleyip içmemizi söylemiş. 3 ay dolduktan sonra da su ile kekik yutun demiş. bugün zencefil yaptım şuan içiyorum. inş işe yarar

güle güle tatlım kendine ve bebişine cok ii bakkkkkk

sanada sekerrr hoşgeldin nasılsın canım dene tabi kuzu umarım işe yararrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…