- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
oyyy oyyy maşallah.... ben 6+5 de gitmişti 7 mm di... şimdi 9+3 de gidicem dr gözlerinize inanamıcaksınız demişti çatlıyorum meraktan bu hafta en çokm büyüdüğü haftaymış... 8. ve 9. haftalar....bakalım ne kadar büyüdü benim fasulyecik:)))
günaydın bitanemmmmm...hg tugcalım...
yalnız değilsin canım benimm
maşallah bitanem...Allah nazarlardan korusun meleklerimizi...Rabbim banada görmeyi nasip etsin bebişimi...biz daha keseyi görebildik...
inşallah leylacım bir dahaki kontrol ne zaman canım??
günaydın melikecim nasılsın hg....
saol bitanem benim iyiyim çok şükür sen nasılsınnn
Günaydın günaydın KK nın güzel anne adayları. Beni görmek isteyenler profilimde resmime bakabilirler kısa bir süre için ama.
İşe gelmedim, astım.Annemle dışarıya çıktık, birşeyler aldım kendime.
Sonrada annemdeydim. Yattım bol bol :78:
Bu arada şu hapşuruk bende de var ya :90: Sürekli hapşuruyorum, sanki alerji olmuşum gibi.
Birde öksürürken falan sol kasığıma batma oluyor.
Sol kasığımdan şikayetçiyim yani.
Birde karnı ağrıyan oluyor mu kzlar? Sanki adet öncesi sancılanma gibi. :95:
günaydınnnnn güzel hatunlarrrrrrrrrr :81: :81:
ohhh iyi yapmışsın bebeğim gez toz tabi...
benim 26 kasım adet günümdü ve o gün resmen adet sancıları çektim biliyomusun... ertesi güne geçti tabi de... senin de adet günün yakınsa normaldir... vucüt adet olacakmış gibi sinyal verebiliyormuş...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
zeytin gözlü Arina+ tugcal LeYLa_21 pamuksel
herkese güzel günler ben çıkıyorum
topice girince bir daha ilk önce seni soracam arinacım...üzülmesin benim tatlı anne adayım...
günaydın melikem hg canım...nasılsın kuşum?
ayy kıyamam ben canım senle dün konuşmamışmıydık inanki hiç aklım basımda deil yoksa sorardım kuzummm
evet kk karışık herşey zor açılıyor
Günaydın günaydın KK nın güzel anne adayları. Beni görmek isteyenler profilimde resmime bakabilirler kısa bir süre için ama.
canım sende de mi basladı hapşuruk vallaa bize noluyo bende anlamadımmm :2: :2:
Günaydın şekerim. Nasılsın?
Hımm. Olabilir bak hiç aklıma gelmemişti. Sağol canımcım.
Görüşmek üzere canım. Dikkat edin kendinize.
Canımsın
Konuşmadık şekerim
Ay ben senden başka alıntı almıştım; ama bu çıkmış
valla bende o ödediğim paraları unuttum kalp atışlarını duyunca, feda olsun dimi
Gördüm şekerim. Çok tatlısın, şekersin. Maşallah
Ya bende hamile olduğum ilk zamanlardan beri var. Hayatımda bu kadar hapşurduğumu bilmem
Ben araştırdım, hamilelikte oluyormuş.
saol bitanem..bende iyiyim çok şükür...bulantılarım biraz azaldı ama yine de oluyor...sende varmı hala bulantı melikem...?saol leyloşum iyiyim çok şükür sen napıyon nasılsın canımın içiiii
sende benim canımsın bitanem...
Günaydın şekerim. Nasılsın?
Hımm. Olabilir bak hiç aklıma gelmemişti. Sağol canımcım.
Görüşmek üzere canım. Dikkat edin kendinize.
Canımsın
Konuşmadık şekerim
Ay ben senden başka alıntı almıştım; ama bu çıkmış
valla bende o ödediğim paraları unuttum kalp atışlarını duyunca, feda olsun dimi
Gördüm şekerim. Çok tatlısın, şekersin. Maşallah
Allah nazarlardan saklasın..pamuğu ve bebişini eşine bağışlasın canım...pamuğum maşallah canım allah nazarlardan saklasın.... çok güzelsin....
günaydın tatlım naber nasılsınnnnn
vayyy maşallah melike hamilesin
okuduğum kadarıyla progestan kullanıyormuşsun bıraktım demişsin sakın kilo yapmaz ben kullandım kilo yapmadı dr bırak demeden bırakmasakııınnnn
kankammm bak geldimmm buraya senin yanınadefneee
yalnız değilsin canım benimm
günaydın kk nın en güzel anne adayları nasılsınız bu sabah
sanada günaydın
kızlar şükürler olsun herşey iii gidiyormuş
doktorum güzel kilo aldığımı söyledi .. herşeyin iyi gittiğini
söyledi uçtum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin
teyzeleri usg resmini koyuyorum .. yalnız kalp atışını duyamadım sadece gördüm
çünkü dopler mi ney o yokmuş duyamıyormuşuz
bide bursanın en gözde hastanelerinden birine gidiyorum
neyse artık duymadım ama görmek bile yetti
güözün aydın canımmm çok sevindim. darısı başımıza inşallahhhhhhhh. oyyyy bebişne de 41 kere maşallahhh
günaydın fıstıklı lokumlarım(lokum siz fıstık bebişlerimiz oluyorrrrrr)
umarım herkes iyidir dün geldim ama geçmişi okumaktan yazamadımmaşallah muhabbetimizi baya koyu
bugünde buralarda olamıyacağımkayıvalideme misafir gelicek oraya çıkıcam size yazmadan çıkmak istemedim kk bi alışkalıktı bağımlılık oldu artık sayenizde
akşama gelirsem görüşürük muckssss
sana kolya gelsin kuşum eve dönünce hemen gel ama
Biz dün hiç girmedik bizi merak eden olmamış. Küstük size
oyyyyyyyy küsmüşmü kuzucum bizeeeee gel öpeyim de barışalım
canım ben zaten kendimde değilim ya beni mazur gör olur mu
İşe gelmedim, astım.Annemle dışarıya çıktık, birşeyler aldım kendime.
Sonrada annemdeydim. Yattım bol bol :78:
Bu arada şu hapşuruk bende de var ya :90: Sürekli hapşuruyorum, sanki alerji olmuşum gibi.
Birde öksürürken falan sol kasığıma batma oluyor.
Sol kasığımdan şikayetçiyim yani.
Birde karnı ağrıyan oluyor mu kzlar? Sanki adet öncesi sancılanma gibi. :95:
bende de sık sık oluyor. doktora sordum çok normal dedi. hiç korkma canımcım
yaaa hımm ama canım benim normalde kokuya ve toza karsı alerji olunca olurdu normaldi ama hergün mü olur hemde defalarca hehh böleyim inanınkiiiii:2:Ya bende hamile olduğum ilk zamanlardan beri var. Hayatımda bu kadar hapşurduğumu bilmem
Ben araştırdım, hamilelikte oluyormuş.
evet canım evet kasıklarım agrıyo benimmm yatarken olursa hemen kalkıyom öle fazla agrımıyo cünküüüayyy ben ilk kez duydum hapsurmayı:2::2::2: aman o da zor beee insanın karnına ağrı girer yauwwww
saol bitanem..bende iyiyim çok şükür...bulantılarım biraz azaldı ama yine de oluyor...sende varmı hala bulantı melikem...?
sende benim canımsın bitanem...
Allah nazarlardan saklasın..pamuğu ve bebişini eşine bağışlasın canım...
Sağol gülüm iç güveysinden halliceyim şu yemek yiyememezlik ama geçecek inşallah. Senin keyifler nasıl.
defneeeeeeeeeee hg bitanem...günaydınnnnnnn
Sağolun yoldaşlarım benim kadın olupta çirkinim diyene kızarım zaten çok beğenenlere Allah benim gibi kız, gelin versin
kızlar muhabbeti bırakmak istemiyorum ama benim bankaya falan gitmem lazım... en sevmediğim iş ama eşim çalıştığından bana kalıyor öğlenden sonra gelirim inşallah bir terslik olmassa öpüyorum hepinizi şimdilik
h.bulduk kuzucummmmmmmm
herkeslere günaydın. ben hala aynıyımbugün bir yöntem daha deniycem. ibrahim saracoğlu bi tarif vermiş arkadaşım söyledi onu deniyorum bugün.
mide bulantısını engellemek için ilk 3 ay taze zencefili demleyip içmemizi söylemiş. 3 ay dolduktan sonra da su ile kekik yutun demiş. bugün zencefil yaptım şuan içiyorum. inş işe yarar