2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne elevit ne progestan ne başka bir ilaç kiloyapmıyor bunları düşünmeyin zatwn kilo alacaksınız
eğer kilo almak istemiyorsanız hamilelere uygulanan şeker diyetleri var onlarla beslanin hem kilo almazsınız hem şekeriniz dengeli olur hem de beslenmiş olursunuz
ama dr ilaçları kullan demişse kilo yapıyor diyw almamazlık yapmayın

kızlar listeye bakıyorum da kasımda doktora gidenlerden haber gelmedi..
ben sadece listeye bakıyorum yazşmalarınızı çok fazla takip edemiyorum ,buraya yazdığınızda göremeyebilirim listede durumunun güncellenmesini isteyenler lütfen bana özelden mesaj atarsa listeyi güncellerim kızlarrr...

er-ca senin ikinci kontrolun 13 aralikmis, benim de ilk kontrolum 13 aralik heyecanlyim epey..Bakalim, insallah hersey yolundadir..

bende mesaj atacam...topice yazmıştım ama görmemişsin sanırım huricim...teşekkürler...
herkese günaydın kızlar diyecem ama kimse yok topicte...hehehehe...
bulutcum tickerin hayırlı olsun güle güle kullan bitanem...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
yalnızım yalnızlardayım....

mavi gelmemiş daha inşallah duyar pıt pıt larııııı

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
yalnızım yalnızlardayım....
yalnız değilsin canım benimm

günaydın fıstıklı lokumlarım(lokum siz fıstık bebişlerimiz oluyorrrrrr)

umarım herkes iyidir dün geldim ama geçmişi okumaktan yazamadım maşallah muhabbetimizi baya koyu

bugünde buralarda olamıyacağım kayıvalideme misafir gelicek oraya çıkıcam size yazmadan çıkmak istemedim kk bi alışkalıktı bağımlılık oldu artık sayenizde

akşama gelirsem görüşürük muckssss

sana da günaydın canım.... çok yorma emi kendini canım fıstığını da tabi...

Canım sende mi para verdin. Sende bendensin yani

Günaydın şekerim

Kolay gelsin bu arada sana

Selam canım Mine hanım iyi bir dr. eşimin kuzenleri yanında asistanlık yapıyorlar hatta kayınvalidem eşimin babannesi İstanbuldan kalkıpta ona gitmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…