gecer inşallah kuzu bende de bi çok yiyecege karsı iştahsızlık böle tiksinme oluyo inşallah gecer atlatırız bugünleri hep beraber canım benim bu arada ço güzelsin rabbim sei ve bebişini nazarlardan saklasın inşallahhhh
zencefilin işe yaradığını duymuştumh.bulduk kuzucummmmmmmm
herkeslere günaydın. ben hala aynıyımbugün bir yöntem daha deniycem. ibrahim saracoğlu bi tarif vermiş arkadaşım söyledi onu deniyorum bugün.
mide bulantısını engellemek için ilk 3 ay taze zencefili demleyip içmemizi söylemiş. 3 ay dolduktan sonra da su ile kekik yutun demiş. bugün zencefil yaptım şuan içiyorum. inş işe yarar
afiyet olsun tatlım...h.bulduk kuzucummmmmmmm
herkeslere günaydın. ben hala aynıyımbugün bir yöntem daha deniycem. ibrahim saracoğlu bi tarif vermiş arkadaşım söyledi onu deniyorum bugün.
mide bulantısını engellemek için ilk 3 ay taze zencefili demleyip içmemizi söylemiş. 3 ay dolduktan sonra da su ile kekik yutun demiş. bugün zencefil yaptım şuan içiyorum. inş işe yarar
Günaydın günaydın KK nın güzel anne adayları. Beni görmek isteyenler profilimde resmime bakabilirler kısa bir süre için ama.
kızlar muhabbeti bırakmak istemiyorum ama benim bankaya falan gitmem lazım... en sevmediğim iş ama eşim çalıştığından bana kalıyor öğlenden sonra gelirim inşallah bir terslik olmassa öpüyorum hepinizi şimdilik
sanada sekerrr hoşgeldin nasılsın canım dene tabi kuzu umarım işe yararrr
çok sağol defnemmaminnn darısı hepimizin başına evet
zencefilin işe yaradığını duymuştum
aslında vaktin olduğunda sen ara ara başka topiklere göz atsan mutlaka
çözümünü bulmuş bi sürü arkadaş vardır
ben burda çok fazla şey tecrübe ettim
evet canım...ben bugün sabah yumurtamı bulantım olmadan yedim şükürler olsun...eşim hemen tebrik etti yediğimi görünce çok sevindi...yaaa hımm ama canım benim normalde kokuya ve toza karsı alerji olunca olurdu normaldi ama hergün mü olur hemde defalarca hehh böleyim inanınkiiiii:2:
evet canım evet kasıklarım agrıyo benimmm yatarken olursa hemen kalkıyom öle fazla agrımıyo cünküüü
evet canım sabah uyandım biraz su içtim o bile midemi alt üst ettii ama öle fazla agır sekilde olmuyo ara ara bide özellikle tatlıyı hiç yiyemiyorummm
fazla ayakta kalıp bankada sırada bekleme tatlım..ben hamileyim de yer versinler...kendini yorma bitanem...kolay gelsin sana...çabucak git gel...kızlar muhabbeti bırakmak istemiyorum ama benim bankaya falan gitmem lazım... en sevmediğim iş ama eşim çalıştığından bana kalıyor öğlenden sonra gelirim inşallah bir terslik olmassa öpüyorum hepinizi şimdilik
amin canım...Sağolun yoldaşlarım benim kadın olupta çirkinim diyene kızarım zaten çok beğenenlere Allah benim gibi kız, gelin versin
Sağol Defhne erkek olursa bana kız olursa babasına benzesin inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.
vay leyla da burdaaaa naber taze anne:92:
mesela sık takıldığım bi topik daha var
cinsiyetle ilgili ilk orda üyeliğimi başlattım zaten
neyse şimdi oarayada usg resmini koydum bebeğin kesedeki konumuna göre
yorum yapıyorlar bebek usg ye baktığında solda ise erkek
sağda ise kız diyoruz benimki bariz soldaymış
ama 7-8 haftalık usg olacak
biz de tabi aman aman ciddiye almıyoruz
bununla ilgili bi arkadaşımız tutan tutmayan bi tabloda yaptı
sanırım 20-30 kişi varsa 4 kişi falan tutmuyor die hatırlıyorum
amin canım benim çok soallllDaha güzeli senin olsun fıstıkım sağol.
inşallah gecer kuzummaşallahhh canım Rabbim sana senin kadar güzel bir evalt nasip etsin inşallah
görüşürüz canımmm kolay gelsin
h.bulduk kuşum aynıyım valla mide gittikçe kötü oluyor. bu halimize şükür
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin loveli nasılsın canımvay leyla da burdaaaa naber taze anne:92:
mavicim dogrumuş mu dünde biri yazmıştı 7-8 haftalıkken kafa felan olusursa erkekmiş et parcası halindeyse kızmış diye bende pazartesi gitcem canım dur bende koyayım o halde ne dicekler bakalım tabi hakkımızda hayırlısı olsunnnmesela sık takıldığım bi topik daha var
burda bi sürü arkadaşım var
mesela defnee kankamdır eskiden beridir var 2 yıl olmuştur
melike ecesu var o da ateş ölçmeden arkadaşım
sen 30luk çıtırlardan arkadaşımsın
burda bi sürü arkadaşım var
mesela defnee kankamdır eskiden beridir var 2 yıl olmuştur
melike ecesu var o da ateş ölçmeden arkadaşım
sen 30luk çıtırlardan arkadaşımsın
iyiyim kuzum çok şükür sen napıyon nasılsın tatlım benimm bida dikkat ederim kuzum inanki bende midem bulanıyo basım dönüyo ya farketmemişim yoksa allah var ben yoktum senle bi kaç arkadas saolsun hep beni meral etmiştiniz canımsınızzz hep böle daim olur arkadaslıgımız inşallahhhh
ayyy ben ilk kez duydum hapsurmayı:2::2::2: aman o da zor beee insanın karnına ağrı girer yauwwww
hoşgeldin kuşummmmm çok iyi yapmışsın senin tecrübelerden faydalanırız birazcık
yalnız değilsin canım benimm
güözün aydın canımmm çok sevindim. darısı başımıza inşallahhhhhhhh. oyyyy bebişne de 41 kere maşallahhh
sana kolya gelsin kuşum eve dönünce hemen gel ama
oyyyyyyyy küsmüşmü kuzucum bizeeeee gel öpeyim de barışalım
canım ben zaten kendimde değilim ya beni mazur gör olur mu
bende de sık sık oluyor. doktora sordum çok normal dedi. hiç korkma canımcım
Canım benim. Naıslsın? Geçmedi mi bulantıların
yaaa hımm ama canım benim normalde kokuya ve toza karsı alerji olunca olurdu normaldi ama hergün mü olur hemde defalarca hehh böleyim inanınkiiiii:2:
evet canım evet kasıklarım agrıyo benimmm yatarken olursa hemen kalkıyom öle fazla agrımıyo cünküüü
evet canım sabah uyandım biraz su içtim o bile midemi alt üst ettii ama öle fazla agır sekilde olmuyo ara ara bide özellikle tatlıyı hiç yiyemiyorummm
Ay benim de hergün oluyor hapşurma, hatta bazen günde 10 a kadar çıkıyor:2::2:
Sağolun yoldaşlarım benim kadın olupta çirkinim diyene kızarım zaten çok beğenenlere Allah benim gibi kız, gelin versin
kızlar muhabbeti bırakmak istemiyorum ama benim bankaya falan gitmem lazım... en sevmediğim iş ama eşim çalıştığından bana kalıyor öğlenden sonra gelirim inşallah bir terslik olmassa öpüyorum hepinizi şimdilik
Kolay gelsin canımcım
mesela sık takıldığım bi topik daha var
Ay o topacın versene linkini
Bende yarın scan edip ekleyeyim