2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide bariz biçimde solda tatlım...hayırlısı olsun...
bakalım cinsiyetler belli olmaya başladığında
kaç oğlumuz kaç kızımız olacak ..
hatta beşik kertmesi yaparız burda falan
aman sağlıklı olsunlarda .... (dua eden smiley) dua eden smileyi neden
çıkardılar yaw çok saçma oldu ooo nereye yazayım kızlar bu şikayetimi

tutanlar çok ... ama çok tecrübeli doktorlar dediğin gibi
kafa yapısından çözüyomuş olayı

Peki 7-8 hafta SAT'a göre mi, bebeğe göremi olacak?

Mesela ben 7+1 de gittiğimde 6+5 mi 4 mü neydi.

Arinam topac ne kıss
topic dicektin dimi masus dedin
gebelik forumunda bebek cinsiyet ve isimler başlığında
bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet die
bi topik var
Elara arkadaşımız
açtığı topik .. herkes 7-8 haftalık
usg sini aldığında tabloya ekletsin kendini
bakam kimde tutup kimde tutmayacak

evet mavicim benim doktor işinde gercekten bi numara harika biri umarım cinsiyetide en yakın zamanda ögreniriz hayırlısıyla inşallah bu arada karsı komsum ebe akşam bendeydi oda kızını 3.ayda ögrenmiş 3.ayda belli olur diyo hayırlısı olsun inşallah canım hakkımızda

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Peki 7-8 hafta SAT'a göre mi, bebeğe göremi olacak?

Mesela ben 7+1 de gittiğimde 6+5 mi 4 mü neydi.

günaydın kızlar....nasılsınız...

LEYLA 21 canım çok teşekürler...eline sağlık ..çok güzel olmuş.....

mavicim linkini atabilirmisin topigimize bi göz gezdirelimmm

He kıs bilerek yazdım topac diye

Yarın alayım da geleyim USG yi bakalım. Bana ne diyecek. herkes kız diyor ama :78::78:

nasıl ekliyorsunuz banada öğretin...ben bilmiyorum eklemeyi....:26::26::26:

ayyyyyy evet ne güzel olur...heheheheh...

Canım USG'yi ilk önce Scannerda tarat, sonra gelişmiş mesaj bölümünde
buna basıp dosyanı ekle bu kadar şekerim.

kızlar inanın ben bugünleri yaşamak için 5 sene bekledim...rabbime şükürler olsunki..sabrımın mükafatını bana gönderdi...o minik mucizemi...belki içinizde benim kadar bebişinin hasretini çeken yoktur...onun için asla cinsiyet aklıma gelmiyor...
rabbim bebeğimi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin....erkekmiş kızmış fark etmez...önemli olan sağlıklı hayırlı bir evlat olması....

evet sen derken leylacım seni kastettim canım
şu cinsiyet usgsine takıldım oğlumun kesesi soldaydı benim de onu düşünüyordum şekli de şu tückerlerde var ya onun gibiydi

günaydın kızlar....nasılsınız...

LEYLA 21 canım çok teşekürler...eline sağlık ..çok güzel olmuş.....
rica ederim bitanem...beğendiysen ne mutlu bana...güle güle kullan tatlım...

saol canım...teşekkürler...

hoşbulduk..melikeciğim....çok şükür iyiyim...inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerimize kavuşuruz...canım...

evet sen derken leylacım seni kastettim canım
şu cinsiyet usgsine takıldım oğlumun kesesi soldaydı benim de onu düşünüyordum şekli de şu tückerlerde var ya onun gibiydi

evet canım yaaa..çok ilginç..benimkide solda...Rabbim sağlıklı olsunlarda...bakalım ne olcak...hayırlısı inşallah...eşim oğlumuz olacak diyor...bakalım...hayırlısı

benimde ilkim düşük oldu canım sonra bebek düşünmeye basladık ve rabbime şükürler olsunki 17.ayda ben hamile kaldım oda doktora gittim ilaç kullandım da kaldım evet canım ölede insan merakı bu olsa gerek nasıl olsa ikiside yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah eli ayagı düz olsun beynen zihnen ve bedenen saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah yüce rabbim vatana millete ve ailesine sevgili saygılı hayırlı bir ihsan eylesin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…