2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sende mi para verdin.:KK37: Sende bendensin yani

:KK16: :KK16:

yalnız değilsin canım benimm :KK16:

Oy yerim ben bu fındığu:nazar::nazar:

Maşallah baya büyütmüşsün. Benim pıtırcık 7+1'de 7.70 mm di daha. Biz ufacık kaldık ii mi:KK37::KK37:

Birde senin ultrasonun gmrüntüsü de güzelmiş. Bizimki bu kadar net değildi; ama sesini duyduk. Demek ki biryerden eksik kalıyorlar.:KK9:

Günaydın kızlar ay ne güzel yavaş yavaş herkes görüyor bebikini benimde 7+1 gittiğimde 1.12 cm çıktı dr. amcası ölçtüğünde 7+2 görünüyordu boyuna göre ben hem gördüm hemde dinledim kalp atışlarını :nazar:

günaydın kk nın en güzel anne adayları nasılsınız bu sabah:KK16::KK16::KK16:
günaydın bitanemmmmm...hg tugcalım...:nazar::KK19:

günaydın kk nın en güzel anne adayları nasılsınız bu sabah:KK16::KK16::KK16:
sanada günaydın :KK16:
kızlar şükürler olsun herşey iii gidiyormuş
doktorum güzel kilo aldığımı söyledi .. herşeyin iyi gittiğini
söyledi uçtum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin
teyzeleri usg resmini koyuyorum .. yalnız kalp atışını duyamadım sadece gördüm
çünkü dopler mi ney o yokmuş duyamıyormuşuz
bide bursanın en gözde hastanelerinden birine gidiyorum
neyse artık duymadım ama görmek bile yetti
maşallah bitanem...Allah nazarlardan korusun meleklerimizi...Rabbim banada görmeyi nasip etsin bebişimi...biz daha keseyi görebildik...:nazar::KK19::KK16:

ayyyyy canım maşallah yeğenimize... görmüşsün ya önemli olan o.... Rabbim gülücüklerini de görmeyi nasip etsin çok sevindim canım gözün aydın...:nazar::KK49:
saol bitanem...kimsecikler yoktu o yüzden öyle yazdım...biliyorum sizler varsınız asla yalnız değilim...:nazar::nazar::KK71::KK74:
günaydın fıstıklı lokumlarım:KK54:(lokum siz fıstık bebişlerimiz oluyorrrrrr):KK52: :KK9:

umarım herkes iyidir dün geldim ama geçmişi okumaktan yazamadım :KK51: maşallah muhabbetimizi baya koyu :KK52:

bugünde buralarda olamıyacağım :KK43: kayıvalideme misafir gelicek oraya çıkıcam size yazmadan çıkmak istemedim kk bi alışkalıktı bağımlılık oldu artık sayenizde:KK52::KK53:

akşama gelirsem görüşürük muckssss:21:
günaydın tatlı anniş...nasılsın bakayım...?:nazar::KK19::KK71:
Biz dün hiç girmedik bizi merak eden olmamış. Küstük size :KK5::KK5::KK5: :63::63:
akşam mı girmedin..dün sen vardın sanki arinacım yoksa asillemi karıştırdım....oy oy oy kıyamam ben sana...küsme bitanem...:nazar::nazar::KK19::KK71:

nerdeydin bakiim???:KK69:

İşe gelmedim, astım. :KK37: Annemle dışarıya çıktık, birşeyler aldım kendime.

Sonrada annemdeydim. Yattım bol bol :78:

Bu arada şu hapşuruk bende de var ya :90: Sürekli hapşuruyorum, sanki alerji olmuşum gibi.

Birde öksürürken falan sol kasığıma batma oluyor.

Sol kasığımdan şikayetçiyim yani. :KK31:

Birde karnı ağrıyan oluyor mu kzlar? Sanki adet öncesi sancılanma gibi. :95:

İşe gelmedim, astım. :KK37: Annemle dışarıya çıktık, birşeyler aldım kendime.

Sonrada annemdeydim. Yattım bol bol :78:

Bu arada şu hapşuruk bende de var ya :90: Sürekli hapşuruyorum, sanki alerji olmuşum gibi.

Birde öksürürken falan sol kasığıma batma oluyor.

Sol kasığımdan şikayetçiyim yani. :KK31:

Birde karnı ağrıyan oluyor mu kzlar? Sanki adet öncesi sancılanma gibi. :95:

ohhh iyi yapmışsın bebeğim gez toz tabi...
benim 26 kasım adet günümdü ve o gün resmen adet sancıları çektim biliyomusun... ertesi güne geçti tabi de... senin de adet günün yakınsa normaldir... vucüt adet olacakmış gibi sinyal verebiliyormuş...

cnm benim ağzımın kenarında leke çıktı yaa ben banyodan çıkarken temizleyici kullanıodum ama artık bırakayım.bişey olmaz inşallah demi şu ana kadar kullandıklarımdan
olmaz inş canım bırakmak en doğrusu sanırım illa kimyasal bişeyler var içinde ne de olsa:KK49:

canım öncelikle hayırlı olsun
geçen hafta dr.a gittiğimde 5 mm lik bi rahim içi kanaman var dedi dr.um
lekelenmen olursa korkma dedi
çok şükür hiç lekelenmem olmadı dünde tekrar gittim ve o kanama bölgesi yok olmuş
şimdiden dert etme canım kendine
Rabbim hayırlısını versin
sevindim canım senin adına :KK49:

amin canım aminn
tamam tatlışımm kullanıcam yatarken alıyom kuzummm sen napıyon nasılsınnn:KK16: :KK16:

oh ohh maşallah kuzuu baya gezdiniz demek bebişinlee :KK16: :KK16:
al canım hapını hep 1 taneymiş bak senin kiloyu dert etme lohusa diyeti yapıcaz sonra:KK9:

gezdik kuzu ama bayada yorulmuşuzz
sana da günaydın canım.... çok yorma emi kendini canım fıstığını da tabi... :KK16::KK16::nazar::KK49:
mümkün olduğu kadar tabii ki
Günaydın şekerim :21::21:

Kolay gelsin bu arada sana :KK3::KK3:
saol canım

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
zeytin gözlü Arina+ tugcal LeYLa_21 pamuksel

herkese güzel günler ben çıkıyorum

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
zeytin gözlü Arina+ tugcal LeYLa_21 pamuksel

herkese güzel günler ben çıkıyorum

nereye zeytin gözlüm...daha karpuz kesecektik yavvvvv...heheheh....:KK74::KK74::KK74:
metukam hg bitanem..bende seni almaya geliyordum topice...:KK71::KK71::nazar:

Günaydın kızlar ay ne güzel yavaş yavaş herkes görüyor bebikini benimde 7+1 gittiğimde 1.12 cm çıktı dr. amcası ölçtüğünde 7+2 görünüyordu boyuna göre ben hem gördüm hemde dinledim kalp atışlarını :nazar:

oyyy oyyy maşallah.... ben 6+5 de gitmişti 7 mm di... şimdi 9+3 de gidicem dr gözlerinize inanamıcaksınız demişti çatlıyorum meraktan bu hafta en çokm büyüdüğü haftaymış... 8. ve 9. haftalar....bakalım ne kadar büyüdü benim fasulyecik:)))

maşallah bitanem...Allah nazarlardan korusun meleklerimizi...Rabbim banada görmeyi nasip etsin bebişimi...biz daha keseyi görebildik...:nazar::KK19::KK16:
saol bitanem...kimsecikler yoktu o yüzden öyle yazdım...biliyorum sizler varsınız asla yalnız değilim...:nazar::nazar::KK71::KK74:

günaydın tatlı anniş...nasılsın bakayım...?:nazar::KK19::KK71:

akşam mı girmedin..dün sen vardın sanki arinacım yoksa asillemi karıştırdım....oy oy oy kıyamam ben sana...küsme bitanem...:nazar::nazar::KK19::KK71:
:nazar:
inşallah leylacım bir dahaki kontrol ne zaman canım??
günaydınnnnn güzel hatunlarrrrrrrrrr :81: :81:
günaydın melikecim nasılsın hg....

metukam inşallah haftaya test yapacaksın ve inşallah sonuç pozitif olursa hep bu topicte kalacaksın...hangi ay doğurursan doğur...başka yere yollamayız seni tatlişim...:nazar::KK16::KK16:

ayyyyy canım maşallah yeğenimize... görmüşsün ya önemli olan o.... Rabbim gülücüklerini de görmeyi nasip etsin çok sevindim canım gözün aydın...:nazar::KK49:
aminnn :KK16: cümlemize inş.

maşallah canım allah nazardan saklasınn
kızlar çok sağolun ... Allah hepimize nasip etsin

Oy yerim ben bu fındığu:nazar::nazar:

Maşallah baya büyütmüşsün. Benim pıtırcık 7+1'de 7.70 mm di daha. Biz ufacık kaldık ii mi:KK37::KK37:

Birde senin ultrasonun gmrüntüsü de güzelmiş. Bizimki bu kadar net değildi; ama sesini duyduk. Demek ki biryerden eksik kalıyorlar.:KK9:

aynen illa bi yerden eksik
bende bayıldım valla bi kaç tahlile 170 lira ama
bebeğimi görünce unuttum onun acısını :KK60:

Hiç girmedim canım. :KK5::KK5:

Ama kimsede merak etmemiş :63::63:
Arinam bizde yeni geldik yoksa olmadığını görsek hemen sorar herkes :KK19:

olmaz inş canım bırakmak en doğrusu sanırım illa kimyasal bişeyler var içinde ne de olsa:KK49:

sevindim canım senin adına :KK49:

amin canım aminn

al canım hapını hep 1 taneymiş bak senin kiloyu dert etme lohusa diyeti yapıcaz sonra:KK9:

gezdik kuzu ama bayada yorulmuşuzz

mümkün olduğu kadar tabii ki

saol canım

tamam kusum alıcammmm alıyommm hattaa canımsınnn :KK16:

Günaydın günaydın KK nın güzel anne adayları. Beni görmek isteyenler profilimde resmime bakabilirler kısa bir süre için ama.

oyyy oyyy maşallah.... ben 6+5 de gitmişti 7 mm di... şimdi 9+3 de gidicem dr gözlerinize inanamıcaksınız demişti çatlıyorum meraktan bu hafta en çokm büyüdüğü haftaymış... 8. ve 9. haftalar....bakalım ne kadar büyüdü benim fasulyecik:)))

:nazar:
inşallah leylacım bir dahaki kontrol ne zaman canım??

günaydın melikecim nasılsın hg....
canım bir dahaki kontrol 11 ARALIKTA yani haftaya cumartesi inşallah...belki pıtpıtları duyarız...ayrıca kan ve idrar tahlili yapacak doktor...:nazar::KK19::KK19:
ayyy alıntılar saçma sapan çıkıyor su kk yı düzeltseler artık yauwwww

evet ya alıntılar bir tuhaf çıkıyor canım...:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

X