Canım sende mi para verdin.Sende bendensin yani
yalnız değilsin canım benimm
Oy yerim ben bu fındığu
Maşallah baya büyütmüşsün. Benim pıtırcık 7+1'de 7.70 mm di daha. Biz ufacık kaldık ii mi
Birde senin ultrasonun gmrüntüsü de güzelmiş. Bizimki bu kadar net değildi; ama sesini duyduk. Demek ki biryerden eksik kalıyorlar.
Günaydın kızlar ay ne güzel yavaş yavaş herkes görüyor bebikini benimde 7+1 gittiğimde 1.12 cm çıktı dr. amcası ölçtüğünde 7+2 görünüyordu boyuna göre ben hem gördüm hemde dinledim kalp atışlarını
günaydın bitanemmmmm...hg tugcalım...günaydın kk nın en güzel anne adayları nasılsınız bu sabah
maşallah bitanem...Allah nazarlardan korusun meleklerimizi...Rabbim banada görmeyi nasip etsin bebişimi...biz daha keseyi görebildik...günaydın kk nın en güzel anne adayları nasılsınız bu sabah
sanada günaydın
kızlar şükürler olsun herşey iii gidiyormuş
doktorum güzel kilo aldığımı söyledi .. herşeyin iyi gittiğini
söyledi uçtum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin
teyzeleri usg resmini koyuyorum .. yalnız kalp atışını duyamadım sadece gördüm
çünkü dopler mi ney o yokmuş duyamıyormuşuz
bide bursanın en gözde hastanelerinden birine gidiyorum
neyse artık duymadım ama görmek bile yetti
saol bitanem...kimsecikler yoktu o yüzden öyle yazdım...biliyorum sizler varsınız asla yalnız değilim...
ayyyyy canım maşallah yeğenimize... görmüşsün ya önemli olan o.... Rabbim gülücüklerini de görmeyi nasip etsin çok sevindim canım gözün aydın...
günaydın tatlı anniş...nasılsın bakayım...?günaydın fıstıklı lokumlarım(lokum siz fıstık bebişlerimiz oluyorrrrrr)
umarım herkes iyidir dün geldim ama geçmişi okumaktan yazamadımmaşallah muhabbetimizi baya koyu
bugünde buralarda olamıyacağımkayıvalideme misafir gelicek oraya çıkıcam size yazmadan çıkmak istemedim kk bi alışkalıktı bağımlılık oldu artık sayenizde
akşama gelirsem görüşürük muckssss
akşam mı girmedin..dün sen vardın sanki arinacım yoksa asillemi karıştırdım....oy oy oy kıyamam ben sana...küsme bitanem...Biz dün hiç girmedik bizi merak eden olmamış. Küstük size
nerdeydin bakiim???
akşam mı girmedin..dün sen vardın sanki arinacım yoksa asillemi karıştırdım....oy oy oy kıyamam ben sana...küsme bitanem...
İşe gelmedim, astım.Annemle dışarıya çıktık, birşeyler aldım kendime.
Sonrada annemdeydim. Yattım bol bol :78:
Bu arada şu hapşuruk bende de var ya :90: Sürekli hapşuruyorum, sanki alerji olmuşum gibi.
Birde öksürürken falan sol kasığıma batma oluyor.
Sol kasığımdan şikayetçiyim yani.
Birde karnı ağrıyan oluyor mu kzlar? Sanki adet öncesi sancılanma gibi. :95:
olmaz inş canım bırakmak en doğrusu sanırım illa kimyasal bişeyler var içinde ne de olsacnm benim ağzımın kenarında leke çıktı yaa ben banyodan çıkarken temizleyici kullanıodum ama artık bırakayım.bişey olmaz inşallah demi şu ana kadar kullandıklarımdan
sevindim canım senin adına
canım öncelikle hayırlı olsun
geçen hafta dr.a gittiğimde 5 mm lik bi rahim içi kanaman var dedi dr.um
lekelenmen olursa korkma dedi
çok şükür hiç lekelenmem olmadı dünde tekrar gittim ve o kanama bölgesi yok olmuş
şimdiden dert etme canım kendine
Rabbim hayırlısını versin
al canım hapını hep 1 taneymiş bak senin kiloyu dert etme lohusa diyeti yapıcaz sonratamam tatlışımm kullanıcam yatarken alıyom kuzummm sen napıyon nasılsınnn
oh ohh maşallah kuzuu baya gezdiniz demek bebişinlee
mümkün olduğu kadar tabii kisana da günaydın canım.... çok yorma emi kendini canım fıstığını da tabi...
saol canımGünaydın şekerim
Kolay gelsin bu arada sana
topice girince bir daha ilk önce seni soracam arinacım...üzülmesin benim tatlı anne adayım...Hiç girmedim canım.
Ama kimsede merak etmemiş
günaydınnnnn güzel hatunlarrrrrrrrrr :81: :81:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
zeytin gözlü Arina+ tugcal LeYLa_21 pamuksel
herkese güzel günler ben çıkıyorum
Günaydın kızlar ay ne güzel yavaş yavaş herkes görüyor bebikini benimde 7+1 gittiğimde 1.12 cm çıktı dr. amcası ölçtüğünde 7+2 görünüyordu boyuna göre ben hem gördüm hemde dinledim kalp atışlarını
oyyy oyyy maşallah.... ben 6+5 de gitmişti 7 mm di... şimdi 9+3 de gidicem dr gözlerinize inanamıcaksınız demişti çatlıyorum meraktan bu hafta en çokm büyüdüğü haftaymış... 8. ve 9. haftalar....bakalım ne kadar büyüdü benim fasulyecik:)))
günaydın bitanemmmmm...hg tugcalım...
maşallah bitanem...Allah nazarlardan korusun meleklerimizi...Rabbim banada görmeyi nasip etsin bebişimi...biz daha keseyi görebildik...
saol bitanem...kimsecikler yoktu o yüzden öyle yazdım...biliyorum sizler varsınız asla yalnız değilim...
günaydın tatlı anniş...nasılsın bakayım...?
akşam mı girmedin..dün sen vardın sanki arinacım yoksa asillemi karıştırdım....oy oy oy kıyamam ben sana...küsme bitanem...
inşallah leylacım bir dahaki kontrol ne zaman canım??
günaydın melikecim nasılsın hg....günaydınnnnn güzel hatunlarrrrrrrrrr :81: :81:
Biz dün hiç girmedik bizi merak eden olmamış. Küstük size
aminnnayyyyy canım maşallah yeğenimize... görmüşsün ya önemli olan o.... Rabbim gülücüklerini de görmeyi nasip etsin çok sevindim canım gözün aydın...
kızlar çok sağolun ... Allah hepimize nasip etsinmaşallah canım allah nazardan saklasınn
Oy yerim ben bu fındığu
Maşallah baya büyütmüşsün. Benim pıtırcık 7+1'de 7.70 mm di daha. Biz ufacık kaldık ii mi
Birde senin ultrasonun gmrüntüsü de güzelmiş. Bizimki bu kadar net değildi; ama sesini duyduk. Demek ki biryerden eksik kalıyorlar.
Arinam bizde yeni geldik yoksa olmadığını görsek hemen sorar herkesHiç girmedim canım.
Ama kimsede merak etmemiş
olmaz inş canım bırakmak en doğrusu sanırım illa kimyasal bişeyler var içinde ne de olsa
sevindim canım senin adına
amin canım aminn
al canım hapını hep 1 taneymiş bak senin kiloyu dert etme lohusa diyeti yapıcaz sonra
gezdik kuzu ama bayada yorulmuşuzz
mümkün olduğu kadar tabii ki
saol canım
topice girince bir daha ilk önce seni soracam arinacım...üzülmesin benim tatlı anne adayım...
günaydın melikem hg canım...nasılsın kuşum?
oyyy oyyy maşallah.... ben 6+5 de gitmişti 7 mm di... şimdi 9+3 de gidicem dr gözlerinize inanamıcaksınız demişti çatlıyorum meraktan bu hafta en çokm büyüdüğü haftaymış... 8. ve 9. haftalar....bakalım ne kadar büyüdü benim fasulyecik:)))
günaydın bitanemmmmm...hg tugcalım...
canım bir dahaki kontrol 11 ARALIKTA yani haftaya cumartesi inşallah...belki pıtpıtları duyarız...ayrıca kan ve idrar tahlili yapacak doktor...
maşallah bitanem...Allah nazarlardan korusun meleklerimizi...Rabbim banada görmeyi nasip etsin bebişimi...biz daha keseyi görebildik...
inşallah leylacım bir dahaki kontrol ne zaman canım??
günaydın melikecim nasılsın hg....
ayyy alıntılar saçma sapan çıkıyor su kk yı düzeltseler artık yauwwww
evet ya alıntılar bir tuhaf çıkıyor canım...