sağol meloşummmmmmkısmette beraber doğurmakta varmış
ohhh be sonunda tickerımı kendim yapabildim..
sevdam nasılsın canımmmm hoşgeldinnn
hoşbuldumsen de hoş gelmişsin .dokuz ay beraberiz inş...
canım beni unutmayıp gelişmemi takip ettiğin için çok teşekkür ederim...korkularım daha bitmedi canım,3 ay dolana kadar da bitmeyecek heralde...
duana yürekten amin diyorum Rabbim senin yavruna da sağlıklı uzun ömür versin inşallah
çok sevindim canım,inşallah kalp atışınıda duyarsın..doktorun ağrı kesici kullanabilirsin derken ilaç ismi vermedi mi???her ağrı kesiciyi kullanamazsın çünkü...mesela minoset ve parol kullanabilirsin..
çok zorda kamadıkça bende ilaç kullanma taraftarı değilim aslında...
canım kese mm olmaz kesenin çapı ancak cm olur..senin ki embriyonun çapı...
yolk sac ne diye sorucaktım ama sonraki mesajında açıklamışsın...peki bişey sorucam yolk sac usg görüntüsünde görünebiliyor benim araştırmalrıma göre elinde yolk sacın göründüğü usg varsa koyabilirmisin karşılaştırma yaparız bizlerde, çok merak ettim...
canım arkadaşların bahsettiği kese değil embriyonun çapı..9 mm 1 cm bile değil,bu haftalarda kesenin çapı 5 ila 8 cm arasında olmalı mm olmasının imkanı bile yok..10 mm 1 cm yapıyor arkadaşlar 9 mm demişler yani 1cm bile değil,1 cm bile olmayan şey sence kese olabilir mi? mm olsaydı keseyi göremezlerdi zaten..sen boşuna moralini bozma
canım ben 5+6 günlükken kalp atışını duymadım ama gördüm..doktorum daha yeni atmaya başlamış bir dahaki kontrolunde duyarız ama kalp atışı var dedi..kesende 5 cm dedi..
benim tüp bebek olduğu için tam tarih belli ama sen doğal yolla hamile kaldığın için mutlaka geç döllenme olmuştur..sen adetine göre 5+5 olabilirsin ama geç dölleme olduysa bundan daha küçük olabilir ve kalp atışı görülmeyebilir..bazen kalp atışını 7-8.haftalarda duyan var..
Tünaydın kızlar, umarım bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir.
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum. İnşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
evdefnaz ellerine sağlık, liste çok güzel olmuş; ama diğer anneler gibi bir liste olabilir mi? Onlarınki liste hazırlıyorlar ya. Bebeğin durumu, boyu falan
Selam kızlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim. Bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olucam Son Sat : 07.10.2010 dün akşam kesemi gördüm.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kızlar böyle birşey yapsak diyorum daha güzel olmaz mı?
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |
3|limon kabugu|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
5|evdefnaz|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
6|taf|...|1 Ekim|8 Temmuz|...| | |
7|asudem|...|1 Ekim|8 Temmuz|...| | |
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|...|8 Ekim|15 Temmuz|...| | |
|
10|pamuksel|...|7 Ekim|14 Temmuz|...| | |
|
Anladım canım. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin de Allah, sezeryan normal önemli değil.Kalp atışları için ne zaman gideceksiniz?
Ayın sonunda gelirsin dedi dr. ama ben beklemem o kadar haftaya c.tesi giderim büyük ihtimal işimi şansa bırakmak istemiyorum.
Canım yaşım 29, 70 Kg. güncel durumum daima mutlu, umutlu olsa nolur.