2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim ultrason görüntüm var; ama şuan evde olduğum için scanner yok.

Ama netten bulduklarımı koyayım olur mu?

Yukarda 7 haftalık bir bebeğin ultrason görüntüsü yeralmaktadır. Siyah olan yuvarlak boşluk gebelik kesesi, içindeki ince uzun yapı embriyo, hemen sağında yeralan halka şeklindeki yapı ise daha sonra kaybolacak olan yolk sac (sak okunur) adı verilen yapıdır.

Tabii benim haftam daha küçük olduğundan benim yolk sac'ım daha çok beyaz nokta gibi gözüktü

Tünaydın kızlar, umarım bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir.

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum. İnşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

evdefnaz ellerine sağlık, liste çok güzel olmuş; ama diğer anneler gibi bir liste olabilir mi? Onlarınki liste hazırlıyorlar ya. Bebeğin durumu, boyu falan

teşekkürler canım

Selam kızlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim. Bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olucam Son Sat : 07.10.2010 dün akşam kesemi gördüm.

Kızlar böyle birşey yapsak diyorum daha güzel olmaz mı?

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |
3|limon kabugu|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
5|evdefnaz|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
6|taf|...|1 Ekim|8 Temmuz|...| | |
7|asudem|...|1 Ekim|8 Temmuz|...| | |
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|...|8 Ekim|15 Temmuz|...| | |
|
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü
|
12|sevdam31|...|4 Ekim|11 Temmuz|...| | |
|
13|Dephne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |Pazartesi doktora gidecek
|

Son düzenleme:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Sağol cnm muhtemel doğum tarihi 14.07.2010 yazıyor ama büyük ihtimal o güne kadar beklemem kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor daha erken olabilir sezeryanla inş. o günleri görebilirsem.

Anladım canım. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin de Allah, sezeryan normal önemli değil.Kalp atışları için ne zaman gideceksiniz?

Çok güzel olmuş canım beni de listeye ekleyebilir misin? SAT 11 Ekim tahmini doğum 18 Temmuz

Son düzenleme:
Anladım canım. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin de Allah, sezeryan normal önemli değil.Kalp atışları için ne zaman gideceksiniz?

Ayın sonunda gelirsin dedi dr. ama ben beklemem o kadar haftaya c.tesi giderim büyük ihtimal işimi şansa bırakmak istemiyorum.

Kızlar tüm bilgilerinizi verirseniz girerim. Yaşınız, hamile kaldığınız kilonuz, güncel durumunuz.

Ayın sonunda gelirsin dedi dr. ama ben beklemem o kadar haftaya c.tesi giderim büyük ihtimal işimi şansa bırakmak istemiyorum.

Benim 22 Kasım'da randevum. O zaman görürüz dedi dr. 7+1 olacağım zaten o günde Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…