2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:21:benim de içime kız veya erkek diye cinsiyet doğmuyor,yeterki bebeğimin sağlıklı olduğunu bileyim doğduğunda öğreneyim cinsiyetini.:nazar: Sadece ben eskiden beridir benim oğlum olacak derdim şakasına :) bakalım ne kadar tutacak eğlenceli geldi bana bu olay :KK37:

Allah vatana, millete hayırlı, anne baba saygısı bilen evlat versin inşallah her birimize. Amin...

Canım ilgin için teşekkürler.Umarım bir sorun olmaz.Haftasonuna memleketten misafirlerim gelecek onun telaşındayım biraz.biraz fazla yorulmaktan oldu diye düşünüyorum.bol bol istirahat zor biraz canım misafirlerim 15 gün falan kalacaklar naparım bilmem:KK50:

Bende senin gibi kendimi yormuştum kahverengi akıntım gelmeden önce. Temizlik yapmıştım. Sonra dinlenince geçti. Sadece tuvalet için kalkıyordum yataktan. Ayaklarının altına yastık koy ve uzan. Mümkün olmadıkça kalkma.

Ve doktoruna da haber ver. Misafirler bilmiyorlar sanırım hamile olduğunu; ama demekte de fayda var sanırım. Şimdi senden hizmet bekleyecekler. Seninde mazeretin var. Allah kolaylık versin canım.

Kızlar, sizin cildinizde değişiklikler meydana geldi mi?

Benim cildim karmaydı zaten; ama şimdidaha çabuk yağlanıyor. :KK15:

Sivilce bastı suratımı :KK43:

canım misafirlerin de olsa yorulmamaya çalış.dikkat et bebişe.daha yeni tutunmaya çalışıyolar.misafirlerinede hamile olduğunu söylersin.onlar yardımcı olur.çok yormazlar inşallah seni.bırak herşeyi onlar yapsın.nazının geçtiği misafirlerdir inşallah.
Canım benim sağol.misafirim kaynanam desem yeterlimi.işten kaçmam ama sonrada bana hamileliği bahane etti, işe elini sürmedi, fırsattan istifade bana naz yaptı falan derse üzülürüm.Duruma göre bakacağız artıkın.Bu arada çin takvimi,rus takvimi ve bioritme göre erkek gözüküyo.İnş rabbim sağlıkla gönlümdekini verir.

cildim kuruydu benim.ergenlikte bile sivilce olmadı.ama bir aydır vücudumda,yüzümde sivilceler çıkmaya bşaladı.bebekten heralde.

Canım benim sağol.misafirim kaynanam desem yeterlimi.işten kaçmam ama sonrada bana hamileliği bahane etti, işe elini sürmedi, fırsattan istifade bana naz yaptı falan derse üzülürüm.Duruma göre bakacağız artıkın.Bu arada çin takvimi,rus takvimi ve bioritme göre erkek gözüküyo.İnş rabbim sağlıkla gönlümdekini verir.
inşallah kaynanan anlayışlı davranır tatlım.sen yinede bilmiyorsa söyle bilsin hamile olduğunu.ona göre davranır.allaha şükür benim kaynanam daha bebek yokken bile belki bebek vardır diye hiç bişey taşıtmaz,ayakta fazla durdurmaz,bişeye uzansam sen dur ben alırım derdi.daha söylemedim bebeği.bakalım öğrenince ne yapacak.

arina sivilcelendiysen kız bebek annenin güzelliğini alır derler :KK12:
eskilerin demesi tabi ... 2 aya kadar öğreniriz hepimiz Allahın izniyle :emir_bebek:

cildim kuruydu benim.ergenlikte bile sivilce olmadı.ama bir aydır vücudumda,yüzümde sivilceler çıkmaya bşaladı.bebekten heralde.

inşallah kaynanan anlayışlı davranır tatlım.sen yinede bilmiyorsa söyle bilsin hamile olduğunu.ona göre davranır.allaha şükür benim kaynanam daha bebek yokken bile belki bebek vardır diye hiç bişey taşıtmaz,ayakta fazla durdurmaz,bişeye uzansam sen dur ben alırım derdi.daha söylemedim bebeği.bakalım öğrenince ne yapacak.

Ya sorma valla. Ergenlikte de çıkardı da , yeniden ergenlik hayatıma geri döndüm gibi. :18:

arina sivilcelendiysen kız bebek annenin güzelliğini alır derler :KK12:
eskilerin demesi tabi ... 2 aya kadar öğreniriz hepimiz Allahın izniyle :emir_bebek:

Aaa öyle mi oluyormuş :78::78:

Yine kız belirtisi geldi bana bu arada :KK9:

Allah hakkımızda hayırlısını versin. :KK16: 2 ay çabuk geçer değil mi? :KK16:

Bu arada bazı doktorlar, 2'li test aşamasında söylüyorlarmış. Ama yine de 14. haftayı bekliyormuş bir çoğu. :82:

evet bazı çok tecrübeli doktorlar kafa kemik yapısından da anlıyormuş
ayyy annemler nasıl beklemiş acaba ultrason falan yokken doğunca öğreniyorlar
biz şimdiden konuşuyoruz mesela odayı şu renk yapalım
beşiği buraya koyalım .. cinsiyeti bilmesek herşey
doğduktan sonra alınması lasım

evet bazı çok tecrübeli doktorlar kafa kemik yapısından da anlıyormuş
ayyy annemler nasıl beklemiş acaba ultrason falan yokken doğunca öğreniyorlar
biz şimdiden konuşuyoruz mesela odayı şu renk yapalım
beşiği buraya koyalım .. cinsiyeti bilmesek herşey
doğduktan sonra alınması lasım

Öyle valla. Teknoloji geliştikçe bizler de daha sabırsız oluyoruz. Herşeyi oluruna bırakmak aslında en güzeli.

Ben bu arada bebek odası falan almayacağım. Zaten bebekten ne kadar anlıyorlar ki odadan. Biraz büyüyünce yaparım diyorum. Daha var gerçi o zamanlara ama. 7 aylıkta değilim gerçi nedir bendeki bu acele anlamadım :KK9:

topiğin birinde de bi arkadaş var
6. hissi çok kuvvetliymiş kime dediyse tutturmuş
bi bana yorum yapmadı bişi hissedemiyorum ikizmi ne yoksa demiş :KK52:
tabi ciddiye almayın diyor .. bu arada ben ikiz kızıyım

Öyle valla. Teknoloji geliştikçe bizler de daha sabırsız oluyoruz. Herşeyi oluruna bırakmak aslında en güzeli.

Ben bu arada bebek odası falan almayacağım. Zaten bebekten ne kadar anlıyorlar ki odadan. Biraz büyüyünce yaparım diyorum. Daha var gerçi o zamanlara ama. 7 aylıkta değilim gerçi nedir bendeki bu acele anlamadım :KK9:

şimdi ilk ya .. artık hiç bişi eskisi gibi değil
biz bazı şeyleri eskiye göre daha bilinçli daha sindire sindire yaşıyoruz
önceden bebek odasımı varmış tavana asarlarmış sancağı salla babam salla :KK9:
bir de herse en aşağı 3 tane yapıyormuş biz en fazla 2 düşünüyoruz mesela
o yüzden çocuğu değil hevesi heyecanı çok tutuyoruz

kızlarrr pazar günü kpss sınavına giren varmı calıştınız mı ben hiç çalışmadım vicdan azabı cekiyorum resmen bide önlisans olarak giricem ögleden sonra inşallahh bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn :92: :92:

canım sınavda Rabbim kolaylık versin
bende sınavda görevliyim gözetmen olarak
baya sıkı olucak canım haberin vardır ama bilezik küpe alyans hepsi yasak
cebinden 1 kuruş para bile çıksa sınavı iptal ediceksiniz dediler bugün bize toplantıda
aman dikkat et canım

ayy canım allttan kullanıca bi zararı olmaz heralde belki benim düşük tehlikem var diye allttan vermedi diom simdi ayın 6.da sölim bari canım ama şimdi akşam yatmadan alayım diom yatarken hissetmem etkilerini diom nasıl fikir amaa :KK1:

canım bende progestan kullanıorum
içinde de yazıo dr.umda söyledi
geceleri 2 gündüz 1 tane alıorum

canım benimde sivilcelerim çıktı bayaa
hepimizin ortak sorunu galiba

herkese merhaba;
kızlar ben de temmuz anne adayıyım...8 hafta 6 günlük bugün itibariyle..inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebeklerimizi...en son adetim 25 eylüldü,temmuz 2 ye denk geliyo....ama tabi haziran sonu da olur belli olmaz....şu an mide bulantılarım var,süt içemiyorum..ama peynir yoğurt yiyorum..var mı değişik önerisi olanlar?ceviz yemeyi unutmayın kızlar..sevgiyle kalın...

topiğin birinde de bi arkadaş var
6. hissi çok kuvvetliymiş kime dediyse tutturmuş
bi bana yorum yapmadı bişi hissedemiyorum ikizmi ne yoksa demiş :KK52:
tabi ciddiye almayın diyor .. bu arada ben ikiz kızıyım

Eh anneden tutturmuş seni :KK1::KK1:

şimdi ilk ya .. artık hiç bişi eskisi gibi değil
biz bazı şeyleri eskiye göre daha bilinçli daha sindire sindire yaşıyoruz
önceden bebek odasımı varmış tavana asarlarmış sancağı salla babam salla :KK9:
bir de herse en aşağı 3 tane yapıyormuş biz en fazla 2 düşünüyoruz mesela
o yüzden çocuğu değil hevesi heyecanı çok tutuyoruz

Aynen canım. Benim odam falan yoktu. Annemlerle yatardım aynı odada düşün yani. Şimdiki çocuklar şanslı valla.:21:

canım sınavda Rabbim kolaylık versin
bende sınavda görevliyim gözetmen olarak
baya sıkı olucak canım haberin vardır ama bilezik küpe alyans hepsi yasak
cebinden 1 kuruş para bile çıksa sınavı iptal ediceksiniz dediler bugün bize toplantıda
aman dikkat et canım

canım bende progestan kullanıorum
içinde de yazıo dr.umda söyledi
geceleri 2 gündüz 1 tane alıorum

canım benimde sivilcelerim çıktı bayaa
hepimizin ortak sorunu galiba

Sende de var demek canım. Valla hiç makyaj yapasım bile gelmiyor. İyice saldım kendimi. :KK31:

herkese merhaba;
kızlar ben de temmuz anne adayıyım...8 hafta 6 günlük bugün itibariyle..inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebeklerimizi...en son adetim 25 eylüldü,temmuz 2 ye denk geliyo....ama tabi haziran sonu da olur belli olmaz....şu an mide bulantılarım var,süt içemiyorum..ama peynir yoğurt yiyorum..var mı değişik önerisi olanlar?ceviz yemeyi unutmayın kızlar..sevgiyle kalın...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. :KK16:

Bende süt zorla içiyorum. Yumurta yiyemiyorum canım :KK25::KK25:

Ceviz de hergün yerim muhakkak. :KK3:

Balık yemeyi de unutmayın. :21:

herkese merhaba...benmde temmuz annesi olacağım bgün itibariyle doktorum tarafından onaylandı çok şükür:):)...6 haftalıkmış 15 ekim sattı.ama daha önce bi düşüğüm olduğu için çok dikkat etmemei söyledi bu defa...hayırlısıolur inş hepimiz için...

ya kızlar sayfalara bakmaktan yoruldum..genelde cinsiyet konuşulmuş..bence kanla alakalı bişi değiil ki gebelik...ama eğlencesi bunlar tabii...bence anne ne hissediyorsa o yönde oluyo...birde benim arkadaşım 12 haftalık hamiş doktor ona kesin olamamakla birlikte kız demiş yani az daha sabredersek öğrenecez...

herkese merhaba...benmde temmuz annesi olacağım bgün itibariyle doktorum tarafından onaylandı çok şükür:):)...6 haftalıkmış 15 ekim sattı.ama daha önce bi düşüğüm olduğu için çok dikkat etmemei söyledi bu defa...hayırlısıolur inş hepimiz için...

canım gözn aydın hoşgeldin aramıza
benimde daa önce bi düşüğüm vardı
bu sefer çok şüküür bu günlere geldim
Rabbim hayırlısını versin hepimize

]hb cnm.inş darısı benm başıma 2 hafta snra kalp atışı için tekrar çağırdı...geçermiki bu 2 haftaa:)

Hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde ilk gebeliğim boş gebelikti.

Bu sefer herşey hayırlısıyla güzel olacak hepimiz için.:KK16:

ya kızlar sayfalara bakmaktan yoruldum..genelde cinsiyet konuşulmuş..bence kanla alakalı bişi değiil ki gebelik...ama eğlencesi bunlar tabii...bence anne ne hissediyorsa o yönde oluyo...birde benim arkadaşım 12 haftalık hamiş doktor ona kesin olamamakla birlikte kız demiş yani az daha sabredersek öğrenecez...

Çok konuştuk demi? Özellikle ben :78::78:

Tabii ki canım orası öyle.Az kaldı Allah nasip ederse bizde o günleri göreceğiz:KK16:

canım hayırlı olsun.inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.
]hb cnm.inş darısı benm başıma 2 hafta snra kalp atışı için tekrar çağırdı...geçermiki bu 2 haftaa:)

geçer mi bilmiyorum:)1buçuk ayı bebişten habersiz geçirmişim .ama öğrendikten sonra günler geçmez oldu.iki gündür biliyorum halbuki.inşallah pıt pt atan minik kalbini görürsünüz.

çok tşk ederim kızlarr hepinizee...zaten o pıt pıt ları duyarsamm çook rahatlicam.hep düşüğümle kıyaslıyorum hiç istemesemdee..onda şöle olmuştu bunda da olurmu falan die ama doktorum bile 2 si çok farklı dedi...bebek bekliyoruz artık senden dedi:KK70::KK70:

X