- 19 Ekim 2009
- 4.235
- 0
benim de içime kız veya erkek diye cinsiyet doğmuyor,yeterki bebeğimin sağlıklı olduğunu bileyim doğduğunda öğreneyim cinsiyetini. Sadece ben eskiden beridir benim oğlum olacak derdim şakasına :) bakalım ne kadar tutacak eğlenceli geldi bana bu olay
Allah vatana, millete hayırlı, anne baba saygısı bilen evlat versin inşallah her birimize. Amin...
Canım ilgin için teşekkürler.Umarım bir sorun olmaz.Haftasonuna memleketten misafirlerim gelecek onun telaşındayım biraz.biraz fazla yorulmaktan oldu diye düşünüyorum.bol bol istirahat zor biraz canım misafirlerim 15 gün falan kalacaklar naparım bilmem
Bende senin gibi kendimi yormuştum kahverengi akıntım gelmeden önce. Temizlik yapmıştım. Sonra dinlenince geçti. Sadece tuvalet için kalkıyordum yataktan. Ayaklarının altına yastık koy ve uzan. Mümkün olmadıkça kalkma.
Ve doktoruna da haber ver. Misafirler bilmiyorlar sanırım hamile olduğunu; ama demekte de fayda var sanırım. Şimdi senden hizmet bekleyecekler. Seninde mazeretin var. Allah kolaylık versin canım.