aynen canim benimde doktorum söyledi zaten kiloluyum, üstüne birde 4 kilo aldim daha almayayim diyorum, istahimda yok aslinda günümü uyuyarak gecirdigim icin, ama kabizlikk benim hizli kilo almama neden oluyor malesfff, birde tembellik ediyorum aslinda günde 1 saat yürüsem oda iyi olurdu, havalarda soguk,,, benimde bahanem dahada cogaliyor, beli fitigi gercektende cok zor, bende simdi 3 ay gectikten sonra daha iyiyim ama yinede kilo almak istemiyorum (asudem mrb, bende de senin gibi belfıtığı var ilk 8 hafta ne çektim ağrıdan şu aralar daha iyiyim çok şükür. Doktorum 6. aya kadar hiç kilo almamalısın,yoksa yürüyemeyeceksin diyor ama ben şimdidien 3 kilo aldım allah hepimizin yardımcısı olsun (özelliklede bel fıtığı olan arkadaşlara) kolayca atlatalım hamileliği:89:
insallah canim eee hosgeldin o zaman, ikiz olmasini bende cok isterdim o yüzden hep tüp bebek yaptirsammi bile diyede düsünmüsümdr sirf ikiz icin :))) bir tasla iki kus misali ama bakimi zor tabi onu düsününcede vazgecmisimdir, insallah Rabbim herkesin gönlüne göre versinnHayır asudem, ikiz değil ama olsun çok isterdim. Elevit konusunda sana kesinlikle katılıyorum, oda kilo yapıyor acayip... Ben bu topicte evet yeniyim ,daha önce tüp bebek merkezleri içinde ASM'de tüp bebek yaptıranlarda yazıyodum ve oradaki arkadaşlarla hale yazışıyoruz, temmuz 2011 annelerini görünce birden içim kıpır kıpır oldu, bıraya da yazayım dedim...
İnşallah, hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...