2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

asudem mrb, bende de senin gibi belfıtığı var:KK59: ilk 8 hafta ne çektim ağrıdan şu aralar daha iyiyim çok şükür. Doktorum 6. aya kadar hiç kilo almamalısın,yoksa yürüyemeyeceksin diyor ama ben şimdidien 3 kilo aldım:KK58: allah hepimizin yardımcısı olsun (özelliklede bel fıtığı olan arkadaşlara) kolayca atlatalım hamileliği:89:
aynen canim benimde doktorum söyledi zaten kiloluyum, üstüne birde 4 kilo aldim daha almayayim diyorum, istahimda yok aslinda günümü uyuyarak gecirdigim icin, ama kabizlikk benim hizli kilo almama neden oluyor malesfff, birde tembellik ediyorum aslinda günde 1 saat yürüsem oda iyi olurdu, havalarda soguk,,, benimde bahanem dahada cogaliyor, beli fitigi gercektende cok zor, bende simdi 3 ay gectikten sonra daha iyiyim ama yinede kilo almak istemiyorum :KK43:(
Hayır asudem, ikiz değil ama olsun çok isterdim. Elevit konusunda sana kesinlikle katılıyorum, oda kilo yapıyor acayip... Ben bu topicte evet yeniyim ,daha önce tüp bebek merkezleri içinde ASM'de tüp bebek yaptıranlarda yazıyodum ve oradaki arkadaşlarla hale yazışıyoruz, temmuz 2011 annelerini görünce birden içim kıpır kıpır oldu, bıraya da yazayım dedim...
İnşallah, hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...
insallah canim eee hosgeldin o zaman, ikiz olmasini bende cok isterdim o yüzden hep tüp bebek yaptirsammi bile diyede düsünmüsümdr sirf ikiz icin :))) bir tasla iki kus misali ama bakimi zor tabi onu düsününcede vazgecmisimdir, insallah Rabbim herkesin gönlüne göre versinn

selam kızlar bei de ekleyin bende 65 kilo ile başladım şuan 66.5 kilodayım gebelik haftam 13+6 dayım

kızlaaaaaaarrrrrrr:KK43::KK43::KK43:
bu sabah bi tartıldım ne göreyim..:KK53::KK53::KK50::KK50:
kilom 54,400 olmuş ama bu birkaçgündür aldığımı farkettmiştim :KK53::KK53:...
iştahım yok ve çok az yiyorum bu kadarcık yemekle de kilo aldıysam sonumu düşünemiyorum malesef...

kızlaaaaaaarrrrrrr:KK43::KK43::KK43:
bu sabah bi tartıldım ne göreyim..:KK53::KK53::KK50::KK50:
kilom 54,400 olmuş ama bu birkaçgündür aldığımı farkettmiştim :KK53::KK53:...
iştahım yok ve çok az yiyorum bu kadarcık yemekle de kilo aldıysam sonumu düşünemiyorum malesef...

canim cok almamissinki zaten manken gibisin bende mankenim ama tombul manken :)))) hamis kaldigin kilo bile cok ideal bir kilo simdiden dert etme, zayif insanlar daha hizli kilo veriyorlar, cünkü normaldede metabolizmalari iyi calistigi icin zayiftirlar, mesela ben kendimi bildim bileli kilo sorunum var, eee metabolizmam hic calismiyor haftad bir tuvalete ya cikarim ya cikmam, dolayisiyla kilo almam cokk normal, sürekli kabizlik cekiyorum kendimi bildim bileli... günde en az 2 lt su ve 1 lt sivi tüketmeme ragmen sürekli problem, ben 79 la kaldim suan 83,3 yani düsünsene kac kilo aldigimi... ben sizi gördükce kendime iyice kiziyorum normaldede kiloluyum birde fazladan kilo aliyorum diye.....

canim cok almamissinki zaten manken gibisin bende mankenim ama tombul manken :)))) hamis kaldigin kilo bile cok ideal bir kilo simdiden dert etme, zayif insanlar daha hizli kilo veriyorlar, cünkü normaldede metabolizmalari iyi calistigi icin zayiftirlar, mesela ben kendimi bildim bileli kilo sorunum var, eee metabolizmam hic calismiyor haftad bir tuvalete ya cikarim ya cikmam, dolayisiyla kilo almam cokk normal, sürekli kabizlik cekiyorum kendimi bildim bileli... günde en az 2 lt su ve 1 lt sivi tüketmeme ragmen sürekli problem, ben 79 la kaldim suan 83,3 yani düsünsene kac kilo aldigimi... ben sizi gördükce kendime iyice kiziyorum normaldede kiloluyum birde fazladan kilo aliyorum diye.....

ah asudem ah, bende senle aynı kilodayım, tek farkımız kabızlığın olmaması... Bebekten sonra hepsi uçar gider asudem sen merak etme...
Bu arada benim neden ikiz olmadı biliyor musun? Çünkü mart ayında bir yasa çıktı ve yaşı 35 e kadar olanlara tek embriyo, yaş 35 ten büyük olanlara şansı arttırmak için 2 koyuyorlar... Tek istisna yaş 35 ten küçük bile olsa 2 tane olumsuz sonuçlanan tüp deneyimin varsa o zamanda 2 tane koyuyorlar, benim yaş 27 olacak ve bu ilk tüp denememdi, öncesinde aşılamam vardı bide...

ahhh o gonal-f ler benide onlar mahvetti bizimde kaderimiz böyleymiş napalım evet temmuzdan sonra zayıflama topiği açılır...

Açarız be nurcan35, bebiklerimiz olsun da bunu başaralım, kilo dediğin nedirki acep... Bir diyetisyen, kararlı adımlar ve birde destekçi bir eş oldu mu sen o zaman gör bak nasıl oluyoruz... Tombul da olsak tadını çıkarmak gerekiyor bu hamileliğin bence.... SENCE?

ah asudem ah, bende senle aynı kilodayım, tek farkımız kabızlığın olmaması... Bebekten sonra hepsi uçar gider asudem sen merak etme...
Bu arada benim neden ikiz olmadı biliyor musun? Çünkü mart ayında bir yasa çıktı ve yaşı 35 e kadar olanlara tek embriyo, yaş 35 ten büyük olanlara şansı arttırmak için 2 koyuyorlar... Tek istisna yaş 35 ten küçük bile olsa 2 tane olumsuz sonuçlanan tüp deneyimin varsa o zamanda 2 tane koyuyorlar, benim yaş 27 olacak ve bu ilk tüp denememdi, öncesinde aşılamam vardı bide...

benimde bir kez tüp bebek demem oldu ama olmadi 2 ay sonra kendiligimden hamile kaldim, ama 4 aylikken düsük yaptim sonra 8 ay sonra yine hamile kaldim,
saglik olsun canim ya,vardir bundada bir hayir, kabizlik dogumdan sonra gecermi bilmiyorum ama hic umudum yok.... o kadar sivi tüketmeme ragmen nasil oluyorda kabizim anlamiyorum, ee birde bel ftigim var agri bi yakalayinca 1 hafta yatiyorum ne hareket nee birsey evlendigimde 60 kiloydum simdi 83..... son 2 yilda aldim bu kilolari, bir kez düsük yaptim ve ordandan kilom kaldi veremeden ikinci kez hamile kaldim olsun ama cok sükürki o kadar kilo almama ragmen cirkin gözükmüyorum, görenler en fazla 65 gösteriorsun diyorlar oda bir avantaj tabi :)))) ama tartiya cikinca aci gercek suratima vurulmus gibi cikiyor karsima.... saglik olsun napalim Rabbim neyler neylerse güzel eyler, bu sekildede hayata olumlu bakmak insani motive ediyor, hayat felsem bu artik.... herseyin hayirlisi

canım her bünye farklı sonuçta..bende 1 yıldır felaket kabızlık çekiyorum...gerçi yeem düzenim çok kötü ondan bol salata ve özellikle elma çok iyi geliyo..ama pek fırsatım olmuyo...bende haftada 1 yada 2 defa çıkıyorum birde hamilelik olunca daha çok arttı kabızlık...
bi şekilde vericez bu kilolalrı alsakda..ne hikayeler var 100 ün üzerinde ki insanlar bile manken gibi olabiliyo önemli olan azim ve istikrar..doğumdan sonra hep beraber vericez inş kiloları..

canım her bünye farklı sonuçta..bende 1 yıldır felaket kabızlık çekiyorum...gerçi yeem düzenim çok kötü ondan bol salata ve özellikle elma çok iyi geliyo..ama pek fırsatım olmuyo...bende haftada 1 yada 2 defa çıkıyorum birde hamilelik olunca daha çok arttı kabızlık...
bi şekilde vericez bu kilolalrı alsakda..ne hikayeler var 100 ün üzerinde ki insanlar bile manken gibi olabiliyo önemli olan azim ve istikrar..doğumdan sonra hep beraber vericez inş kiloları..

dimi ya acariz bi zayiflama topigi :))) temmuz annelerinin zayiflama topigi diye :KK52::KK52: orda yine bulusurz degilmiii

Açarız be nurcan35, bebiklerimiz olsun da bunu başaralım, kilo dediğin nedirki acep... Bir diyetisyen, kararlı adımlar ve birde destekçi bir eş oldu mu sen o zaman gör bak nasıl oluyoruz... Tombul da olsak tadını çıkarmak gerekiyor bu hamileliğin bence.... SENCE?

ben çok kafama takıyodum aslına bakarsam ama artık takmama kararı aldım ablamlar sağolsun insan hayatında kaç defa hamileliği yaşarki kilo alıcam korkusuyla geçirme hamileliğini dediler çokta haklılar aslında sonuç olarak alıcaz tabi doğuruncada zayıflıcaz he beraber...

dimi ya acariz bi zayiflama topigi :))) temmuz annelerinin zayiflama topigi diye :KK52::KK52: orda yine bulusurz degilmiii

:KK52::KK52:evet canım aynene öyle yapalım başka türlü gaza gelemeyiz tembel tembel durup halimize dert yanarız yoksa..:KK30::KK30:.o topik şart..:KK9:

mide bastırmak için hamur işine talim edenlerden biri de benim.55 le başlamıştım,56.5 olmuşum.Şu an 13 artı 4'teyiz usg ye göre 14 tam. Topik hayırlı olsun hepimize ama bu kiloları takip etmek zor olacak gibi:)

slm kızlar bende 63 kilo oldum hatta buçuk :)) bu gidişle bir topa dönüşüceme inanıyorum :))))))))

70 kiloyla başladım şimdi 60 kiloyum neolaki.evlendiğimde tosun gibiydim.şimdi ebru şallı oldum yahu.

12 haftalık kilon iyi demezmi bide doktor.ama halsizlik bulantı perişanım.bana pek normal gelmedi yani cilt hassasiyetide fena.anladımki çocuk bana alerji yapıyo.ayrıca mesaj simgelerini neden sebep kullanamıyorum acaba.bir bilen söylermi lütfen

ya moralim cok bozukkkk, bugün salak bi kadin zaten genelde insanin moralini bozan bir insan :))) bana dediki sen bu gidisle 100 kg ile dogum yaparsin peki dedim simdi kac kiloyum sence dedim, oda bana dediki 65-67 sin, hmmmm dedim sana söre yaklasik 30 kg alicam öylemis dedim, o kaniya nerden vardiysa salak, halbuki ben zaten 79-80 idim hamile kalmadan önce simdi 3 kg aldim diye milllet demeye basladi bile, önceden tembel artik dogur diyorlardi simdide kilolarima taktilar.... Baska isleri yokmus gibi Allah selamet versin baska birsey demiyorum ama moralim cok bozuldu

ben 14+3:emir_bebek:
54 kg ile hamile kaldım...suan 57 kg..ama sabah -ogle -aksam cok buyuk farkla degısıyor kılolarım..anlamadım acıkcası:44::44:

X