2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

canım bana dr ne kadar az alsan o kadar ii dio 5 aya kadar cunku 7.ayda falan bir ayda 3 kilo rahat alınıyormus ve doğuma kadar asıl o zaman kopuyormus insan:)

evet hele son ay 2 şer 3 er alınıyomuş kilocuklar....
şimdiden dikkat etmekde yarar var...
:87:

kızlar size onerim fazla kilo almama çalışın bu aylarda cunku ben 7. aydan sonra felaket kilo aldım birde dogum sıcaklara denk gelecek ayaklar şişecek ben fotograflarıma bakıyorumda içi su dolu balon gibiymişim hep şişmişim.
6. aya kadar pek kimse anlamamıştı hamile olduğumu...
ama 7 den sonra hızla büyüyor...

bu sabah aç karnına tartıldım 54.5 geldim..nasıl sevindim anlatamam bende de gaz problemi var..2-3 gündür kocaman olan karnım bu sabah indi şükür...çok mutluyum :KK64:

ben de 52 ile başladım bugün sabah 54. idim.... ( 14+3) yeni topic hayırlı olsun bu arada:))))

Yeni topic hayırlı olsun arkadaşlar hamile kaldığım kilo 70 bugün tam 13 haftalığım ve 65 istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz en fazla 75 kg. bitirmeye kararlıyım.

@zazez topic hayirli ugurlu olsun :)))) aslinda kilo cizelgesi yapsak daha iyi olacak yani aylara göre kac kilo aldik diye tabelaya yazarsak daha iyi olmazmi ? takip acisindan
bende 79 kiloyla basladim suanda 82,5 :KK43:( +3.5 kg aldim bile simdiden... daha fazla almamaya calisiyorum

Yeni topic hayırlı olsun arkadaşlar hamile kaldığım kilo 70 bugün tam 13 haftalığım ve 65 istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz en fazla 75 kg. bitirmeye kararlıyım.

kızlar takmayın bu kadar kiloyu ben 2010 ocakta doğum yaptım 16 kilo ile doğuma gittim 6 ay içinde eski kiloma indim bu hamileliğimde de 53 ile hamile kaldım şu anda 54.5 kiloyum yalnız ne kadar zayıflarsak zayıflayalım yumuşacık bir göbek kalıyor benim ilki sezeryandı şuan 13+5 haftalık gebeliğim pek yazamıyorum sizlere fırsat bulamıyorum kızdan kendinize ve bebişlere ii bakın

yarım kılo daha alarak 55 buçuk oldum 12+4 de 3 buçuk kilo almış bulunmaktayım oooffffffff ne yapacam ban ya bu gidişle 25 kılo alarak doğum yapacam heralde:26:

yarım kılo daha alarak 55 buçuk oldum 12+4 de 3 buçuk kilo almış bulunmaktayım oooffffffff ne yapacam ban ya bu gidişle 25 kılo alarak doğum yapacam heralde:26:

ya duygucugum 20 kg alsan bile benim hamile kaldigim kiloya bile gelemiyorsun, keske bende senin gibi olsamda 30 kiloya bile raziyimmm :KK43:(

ya duygucugum 20 kg alsan bile benim hamile kaldigim kiloya bile gelemiyorsun, keske bende senin gibi olsamda 30 kiloya bile raziyimmm :KK43:(

ama asudem öyle deme benim kocacığım şimdiden dalga geçmeye başladı popon büyüdü şuran büyüdü buran büyüdü diyor çevremdekilerde sanki hamile olduğumu bilmiyormuş gibi kilo aldın bayağı demiyorlarmı çıldırcam ben yaaaa oooffff

ama asudem öyle deme benim kocacığım şimdiden dalga geçmeye başladı popon büyüdü şuran büyüdü buran büyüdü diyor çevremdekilerde sanki hamile olduğumu bilmiyormuş gibi kilo aldın bayağı demiyorlarmı çıldırcam ben yaaaa oooffff

canim ben zaten hic anlamam, hamile bir bayana neden kilo aldin diye laf söyledklerini,, iki canli tabiki alicak, hamile olup hic kilo almayan insan varmi yaaa, biz zaten hassas zamanlar geciriyoruz birde kilo hassasiyetini acinca iyice büyüyor yaralar, ben normalde kilolu oldugum icin aldigim bir kac kg cok gözebatmiyor :))) ama ben son 1 yil icinde zaten 10 kg almistim vee simdide 3,5 derken gecen seneden beri tam 13,5 kg fazlaligim var...... ve kilo aldikca belim daha cok agriyor odabeni korkutuyorr
takma cevreni esinede bence sey de, iyi o zaman diyet yapayim de, bak bakalim bir daha öyle diyecekmi....... sonucta bebek iyi beslensin istiyorlarsa ehh azicik bizim kilomuzada karismayacklar, ama ben sunu cok duydum cok zayif kisiler gebelikte daha cok kilo alirmis ve onlara görede normalmis, ama kilo kisilerin cok fazla kilo almasi sakincali mesela bana en fazla 7 kg hakki veriliyor, ben simdiden yariladim bile :))) bundan fazlasida artik bana zarar olucak malesef

kızlar bugun 15+0 ım 60 la başladım şuan 62,5 yim inş.hep boyle gider dert etmeyelim acarız bi topik zayıflarız hep beraber:)

bence sen takma kimseyi ...
ünlülr bile 1-2 kilonun hesabını yaparken
davul gibi oluyolar kimse bişi demiyo..sen keyfini çıkar..ama aynı zamandada dikkat et..son ayşar kotan çabuk doluyo...ama takma boşver..

kızlar bugun 15+0 ım 60 la başladım şuan 62,5 yim inş.hep boyle gider dert etmeyelim acarız bi topik zayıflarız hep beraber:)

gayet norlmasin ...aldığın kiloya göre...evet doğumdan sonrada zayıflama topiği açarız...:KK8::KK8:

zazezcim yeni topiğimiz hayırlı olsun az az kilolar alınsın inşallah:)))

ben 63 le başladım 15+4 teyim 63.700 oldum şekerim
zaten 6.aydan snr çok kilo alınıyo ben kızımda 6.ayda 68 kiloydum doğuma 80 le girdim:KK17::KK17:
hastaneden çıkarken 72 kiloydum 6 ay içinde de eski kiloma geri döndüm:21::21::21:

ne güzel azcık kilo almışınız arkadaşlar ya.. üüü-hüüü diyetisyene mi gitsem acaba?

canım hayırlı olsun eline sağlık beni de eklermisin :)

ben tombişim biraz 76.6 ile hamile kaldım 77.7 oldum. 13 haftalık bebeğim.

X