2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

kızlar ben de bugün tam 30+0 oldum 5.3 almşm 77.5 kiloyum

kızlar ben 86 kilo ile hamile kaldım şu an 28+1 haftalık 90 kiloyum bebeğim ise 1361 g.

Ben başlangıçta 70 kg idim şu an 30+6 da 84 kg yim. Dr fazla kilo almamamı söyledi.

ilk oğlumda başlangıçta 57 idim. 84 ile doğuma girdim. doğumun ertesi günü 70 kiloydum.şimdiki doktoruma bunu söyleyince bana inanmadı sanırım. Ben çok fazla şişiyorum. Tamamı kilo değil büyük oranda su yani. Daha sonrada biraz sporla rahatlıkla 60 kiloya düşmüştüm. o yüzden kiloyu hiç problem yapmıyorum. Ayrıca bunca kiloya rağmen hiç çatlağımda olmadı. inş. bu seferde olmaz. Maaşallah deyin.hem çok su içiyorum aşırı derecede. hem çeşitli yağlarla masaj yapıyorum hemde cilt yapımında etkisi vardır herhalde.

Bu arada sonradan 70 kg olmamın sebebi trafik kazası geçirdim ve uzun süre yatmak zorunda kaldım. Vücudumdaki sıkıntılardan dolayı sporda yapamadım. Doğumdan sonra vericem artık sağlık olsun:)

Son düzenleme:
30+0 dayız sabah 65tim gece 67 yi gördüm.akşam son tabağı yemiycektim
Zehracım biz şunun ortasını bulalım 66 yaz bana.

Selam kızlar 30. Haftaya ulaştım ve 66 kilo oldum. Böylelikle 14 kilo almış bulunmaktayım allah sonumu hayır getire...

28.haftada toplamda 9 kilo aldım

başlangıç 60 şu anda 69 Allahımmm biraz hızlıyım sankii kilo konusunda inşallah 15 i geçmem

32+1 deyim toplamda 14,60 kilo aldım nasıl ama
herkesin alay konusuyum valla

bugün 30+5
60'ı gördük =) toplamda 11 kilo aldım =)
doktorumuz 65 ile doğuma giriceğimi düşünüyo bakalım

Burcucum ben de 65le girmeyi umudediyorum artık tahminimden daha hızlı ilerliyor kilolar:)) buarada eşim beni hala 55lerde sanıyor çokk güldüm onaa:84:

.....................................

Son düzenleme:
30+2 bugun tartıldık 66 kıloyum 53 le kaldım ..bıraz hızlı gıdıyourm ya

ben 66 kg ile başladım 33. haftadayım 74 oldum her ay 1 kg almış görünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…