2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

bende 22+2 deyim başlarken 60 tım bu anda 64 kiloyum ama 4 kiloyu 3 haftada aldım böle giderse 15 i geçerim gibi geliyo toplamda

ben fazla kilo almadan devam ediyordum ne güzel ama son günlerde hızlandı kilo almam. 47 ile bu serüvene başladım 24. haftadayım ve 50.5 olmuşum 22. haftadan sonra kilo alımı artıyor galiba...

zehracım 24. haftaya 77 kilo olarak not alabilir misin :KK43: toplamda 5 kiloya ulaştım

canım bu msjı yazdığnda tickerina göre yaklaşık 22+4 dün galba
ama 24. haftaya yaz demişsin kafam karştı benm:26:

24 + 3teyiz ve kilom 66,5 maşallah aldım başımı gidiyorum :KK52:

zazezcim,

benim
22. haftama 59.5
24. haftama da 60.5 yazar mısın?

teşekkürler canım.

Selam kızlar 22. haftamızda 68 kiloyduk haftaya kontolüm var o zaman tartıldığımda da yazarım dr. tartısı 1-2 kilo farkediyor evdekine göre tabi.

22. haftam 69
24. haftam 70
26. haftam 72 şu an kilom :)

Zehram naptın ya sen beni balon yapmışsın 73 nerden çıktı Allah korusun son ayımda kısmetse o kadar olacak 1-2 kilo farkediyor derken dr. çektiği kilo 68 evde 66-67 çıkıyor kıs ağlatacan beni yaaa.

zehracım 26+0
kilom 65.5
2 kilo almısım bu ay
normal dedi dr ama bana fazla geldi :))

zehracım 24. haftaya ulaştım ve şu an kilom 62 toplamda 10 kilo almış bulunuyorum. :18:

ben 16 aylık bir bebeği olupda ona dolu dolu eşyalar kaliteli ürünler almayı seven bir anneyim..ve zaman geçtikçe kaliteyi uygun fiyata almanında mümkün olduğunu öğrenerek siz değerli annelerede bu konuda yardımcı olabilmek için facebook da bir sayfa açtım..sizleri de beklerim.. emine ben.. sayfa adımızı ise baby's clup olarak arattırabilirsiniz..görüşmek üzre..:nazar:

Arkadaslar 23 haftalik olduk 6 kilo aldim.Son 1 haftada 1 kilo aldim,bakalim kacla tamamlayacagiz

merhaba biz 22+5 olduk bugün 62,4le hamile kaldım şuan 65,6 olduk. sizce normal mi kızlar az mı almışım kilo? 21+2 de üç boyutlumuz vardı 24 cm. 388 gr. çıktı oğluşum doktor normal dedi. sizce nasıl gelişimimiz

biz 55 ile başladık 24+0 dayız ve 51 kiloyuz..... sen dua et canım ben hala eski kiloma ulaşamadım....
çok zor bir hamileleik geçiriyorum.... tek tessellim oğlum un gelişimi iyi...

28. haftadayım (27+4) ve 8 kilo aldım. Yaklaşık 3 hafta kadar önce memlekete gitmiştim. Hem oranın hem de annemin güzel mamaları sonucu kilo artışım baya fark etti. Neyse ki döndüğümden beri kilo alımım yok, kontrol altında :)
Bu arada kilolar nerede bilmiyorum. Genel bir dağılım yok. Her gören önde bir basket topu geziyorsun diyor :KK1:

28 . haftamdayım 72 kiloyum toplamda 7 kilo aldım.:kk77:

X