• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar...benimde dr kontrolüme daha 2 hafta vardı ama ben dayanamayıp bugün gittim.cinsiyeti için kesin bişey söylemedi bacaklarını tam açmıyo dedi ama bi çıkıntı var dedi erkekte olabiliirrr bebek kordonda hayırlısı olsunda hiç farketmez.

merhaba arkadaşlar bu alltdaki çizergeyi nasıl yapıyoruz ben yeni katıldığım için bilmiyorum oğlum çok istiyor bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler .......:dance:

gyshnky merhaba nasılsınsınız ankaranın neresinde oturuyorsunuz. benim birde oğlum var 9 yaşında 3.sınıfa gidecek. bebişde 4 aylık bakalım önceki zamana tekrar dönecem buna güzel alışmıştık....................cumartesi doktora gidecem cinsiyeti belli olacak hayırlısı bakalım .......:teytey:

Gülşahçım ekledim canım. :))

çağlayancım ellerine sağlık listemiz harika görünüyor.Şu an prensler önce gidiyor galiba :) Ama bana öyle geliyorki ilerleyen dönemde prensesler daha fazla olacak...
Bu arada benim altımda yazılı olan mugmug1 benim başka bir topicten canım arkidişim... O bu sıralar internete giremiyor.Geçenlerde geldi bizim diğer topice çok bulantısı var hatta 2 günde 1 hastaneye gitmek zorunda kalıyorum serum veriyorlar falan demişti.Sanırım kendini daha iyi hissettiğinde o da aramıza katılır.

Birinden biri atak yapacak ama bakalım kim,kızlar daha yok ortada çok nazlılar :))
Anladım canım geçmiş olsun,iyi olupta gelir inş.bir an önce aramıza

merhaba arkadaşlar bu alltdaki çizergeyi nasıl yapıyoruz ben yeni katıldığım için bilmiyorum oğlum çok istiyor bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler .......:dance:

Hoşgeldin canım aramıza,1.sayfada nasıl yapabileceğin var ordan bak istersen yapamazsan ben sana yardımcı olurum.

merhaba kızlar...benimde dr kontrolüme daha 2 hafta vardı ama ben dayanamayıp bugün gittim.cinsiyeti için kesin bişey söylemedi bacaklarını tam açmıyo dedi ama bi çıkıntı var dedi erkekte olabiliirrr bebek kordonda hayırlısı olsunda hiç farketmez.

benimde aynı şekilde oldu canım... bi çıkıntı gözüktü ama kız d olabilir dedi doktorum çünkü kızların da klitorisleri şişkin ve çıkık olabiliyormuş aynı pipi gibi gözükebiliyormuş.Ne yapalım biraz daha sabredicez.

gyshnky merhaba nasılsınsınız ankaranın neresinde oturuyorsunuz. benim birde oğlum var 9 yaşında 3.sınıfa gidecek. bebişde 4 aylık bakalım önceki zamana tekrar dönecem buna güzel alışmıştık....................cumartesi doktora gidecem cinsiyeti belli olacak hayırlısı bakalım .......:teytey:

Merhaba canım... benim ilk bebeğim olacak .Ben ilaç tedavisi ile hamile kaldım bebişime. Küçükesatta oturuyorum.Kennedy caddesinde.
Sen şimdi en azından oğlundan talimlisin biz iyice acemiyiz... Oğlunda büyümüş zaten sana yardımcı olur merak etme.

Gülşahçım ekledim canım. :))

Birinden biri atak yapacak ama bakalım kim,kızlar daha yok ortada çok nazlılar :))
Anladım canım geçmiş olsun,iyi olupta gelir inş.bir an önce aramıza

Hoşgeldin canım aramıza,1.sayfada nasıl yapabileceğin var ordan bak istersen yapamazsan ben sana yardımcı olurum.

teşekkür ederim cnm

Selam Kızlar okumak öyle zevkli ki yazmaya sıra gelemedi bir türlü. Bende Ankara'da oturuyorum ve Ankara'yı çok seviyorum açıkcası. 14.haftama bugün girdim :)) Çatlak kremi olarak AVENE kullanıyorum Premaman'dan aldım. Bir de duş jeli öneriniz varmı?

bugün bende dr gittim bacaklarını kapatmış dedi.erkenmiş 16. haftadan önce
bana kız geliyor göstermediğine göre:

Valla karnımda ufak ufak kaşıntı başladı birde ne kadar erken o kadar iyi baştan nemlenirse çatlamaz diye kullanmaya başladım bence hepimiz başlamalıyız nemlendirmekten zarar gekmez dimi ama?

tabi kalıtımsal aynı zamanda ama benim annemde oluşmuş benimde cildim çok yatkın ondan belki de hemen başladım ben

hamile elbiseleri çok büyükkk içinde kayboluyorum zaten denemedim bile normal elbiselerde dar hep belden dar ama bir elbise buldum göğüs altından bolll çok şirin göbeğim hafif çıkıyor ve bol

bu sıcaklarda tek parça içine dışına birşey giymeden giyebileceğim hafif bir elbise arıyordum iyi oldu hemde 20 lira.şu sıralar eski kıyafetlerim hiiçç olmuyoorrr..1 kilo almışım ama dışardan bakınca karnım belli oluyor :ecrin_bebek:

dillerim ne tuhaf ya hamilelikler sana bol geliyormuş banada dar geliyor alamıyorum:gitme:

bugün bende dr gittim bacaklarını kapatmış dedi.erkenmiş 16. haftadan önce
bana kız geliyor göstermediğine göre:

hayırlısı olsun canım sen kız istiyorsun sanırım :)

ben krem kullanmıyorum

bende kllanmıyorum
kızıma hamileykende hiç kullanmamıştım ve 1 tane bile çatlağım olmadı
sonuçta hepsi kimyasal şeyler
arada saf zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum bu sefer ama daha erken 6. - 7. ayda falan

Back
X