• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ben ben ben geceleri hiç ytamrum sağda sola döerken uyanıorum öyle dönüyorume ağrı oluyor hzursuzum sürkl gec uykum çok na ne yapıcaz bi böyle

bende geceleri hep sag tarafımda yatıyorum.10 kere dönüyorum hava sıcak birde camları yatarken açıyorum.geceleri soguk oluyor. şu havalarda normale dönse bari

Günaydın kızlar,akşam gene karın ağrılı geçti bu miniş hiç rahat durmuyor benim karnımda ama bugün çok şükür daha iyiyiz :))

Sudenur günaydın canım,dişin için çok üzüldüm ama dr.söylediklerini dinle canım,onun dozunu ona göre vermişlerdir zaten.İnş.çabucak iyileşirsin

kızlar kıllanma bende de var.aslında yıllardır çekiyorum ama bu aralar daha da çoğaldı.

uyurken yüz üstü çok yatıyoedum.ayrıca bacaklarımıda katlama huyum var.eşim çok kızıyordu bebeğe zararı olur diye.dr sordum 5. aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin zararı olmaz dedi.bende süt içemeeynlerdenim.sadece nesquikle içiyordum.dr nesquik pek önermiyrum dedi.bende bıraktım içmeyi.arada muzlu süt içiyorum.

ben hala kotlarımı giyebiliyorum.hiç de rahatsız olmuyorum.okullar açıldığı zaman inş. göbüşümde çıkar.kızlar dört gözle beklio:)

ayyyy ne kadar çok konuda konuşmuşsunuz yetişemiom maşalah.
allah muhabbetimizi artırsın.

bende hiç süt içemiyorum.peynir, yogurt,ayran tüketiyorum bl bol

Günaydın kızlar,akşam gene karın ağrılı geçti bu miniş hiç rahat durmuyor benim karnımda ama bugün çok şükür daha iyiyiz :))

Sudenur günaydın canım,dişin için çok üzüldüm ama dr.söylediklerini dinle canım,onun dozunu ona göre vermişlerdir zaten.İnş.çabucak iyileşirsin

çok sagol canım.aslında 2 gün önce vermişti ilacı.kadın dogumcuma gidince sordum kullan dedi.ben kullanmamşıtım korktum.bira iyi gb.benim dişlerim çok kötü biri çekilecek 5 ay olsun dedi.1 dolgu düşmüş.bende kürdanla fırçalıyorum çıkmıyor.çok oynuyorum dişlerimle oda abse yaptı.yemek yemiyorum ne tarafla yiyeceğimi şaşırdım.solda çekilecek diş sagda dolgu düşen diş.zor işim ama agrım yok 2 gündür canım...

karın agrısı gece bendede oluyor.birde ayakta fazla olunca

Tetanoz aşısının uygulanış programı;

1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.

birde bu aşı varmış

günaydınnn kızlaarr nasılsınız allaha şükür bugün iyiyim ben sabhtan kusmam falan olmayınca güne iyi başaldım umarım sizinde öyledirr :)

çok sagol canım.aslında 2 gün önce vermişti ilacı.kadın dogumcuma gidince sordum kullan dedi.ben kullanmamşıtım korktum.bira iyi gb.benim dişlerim çok kötü biri çekilecek 5 ay olsun dedi.1 dolgu düşmüş.bende kürdanla fırçalıyorum çıkmıyor.çok oynuyorum dişlerimle oda abse yaptı.yemek yemiyorum ne tarafla yiyeceğimi şaşırdım.solda çekilecek diş sagda dolgu düşen diş.zor işim ama agrım yok 2 gündür canım...

Bence ihmal etme canım hiç daha fazla sorun olmasın yazık bebişinde böyle olunca etkilenecek stresten sen dr.tavsiyelerini dinle ve ne derlerse yap canım

karın agrısı gece bendede oluyor.birde ayakta fazla olunca

Ben bütün gün oturuyorum ya sıkışıyor sanırım karnım akşam yatıncada yayılınca ağrı giriyor diye düşünüyorum :((

cinsiyet belli oldumu senin ben çok ısrar ettim erken miş birde bacaklarını kapatmış dedi

Yok canım cinsiyeti haftaya öğrenicez çarşamba günü inş.

günaydın kızlar...

Günaydın canım nasılsın bakalım bebiş nasıl :))

günaydınnn kızlaarr nasılsınız allaha şükür bugün iyiyim ben sabhtan kusmam falan olmayınca güne iyi başaldım umarım sizinde öyledirr :)

Günaydın canım,güne nasıl başlarsak öyle gidiyor dimi.Eğer azıcık bir yerimiz ağrısa günde ölüyor :))

günaydın kızlar

Günaydın canım,nasılsın ?

salı gecesi en yakın doğumevi diye doğumevinin aciline kaldırdılar beni... tahlil muayene falandan sonrada yatırdılar.. iğne yaptılar serum falan birde üç öğün progeston mu ne ondan verdiler... çok tohaftı... şimdi biraz daha iyiyim inşallah.. progeston neydi kızlar...

salı gecesi en yakın doğumevi diye doğumevinin aciline kaldırdılar beni... tahlil muayene falandan sonrada yatırdılar.. iğne yaptılar serum falan birde üç öğün progeston mu ne ondan verdiler... çok tohaftı... şimdi biraz daha iyiyim inşallah.. progeston neydi kızlar...

geçmiş olsun düşük önleyici ilaç canım

Back
X