2011 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım ,ne oldu ki birden gittin hastaneye böyle

kızlar bende gaz sancısı ve ishal başladı uff yaaa((

Günaydın canım.İshal için haşlanmış patates yeme şansın varsa hemen ye canım çok iyi geliyor,birde içebildiğin kadar su iç vucudunun kaybettiği sıvıyı telafi etsin

günaydın arkadaşlar hepinize uzun zamandan sonra bugün 9,30a kadar uyuyabildim kalkınca çok şaşırdım :))

benimde dişimde hafif bi sızlama var biraz araştırmıştım internetten kar zarar muhasabesi yapılıyomuş ve diş iltihabı bebeğe çok zararlıymış

kızlar side elevit kullanıyormusunuz
ben hamileliğin en başından beri elevit kullanıyorum 1 aydır da demir ilacı kullanmaya başladım

merhaba efecan06
nasılsın.Sanırım sende Akropole gidiyorsun. Ben geçen cumartesi gitmiştim. Doktor cinsiyeti gördü. Bir oğlum olacak inş. .

ben kızımı köşe bucak kaçırcam bu erkeklerden basbsı duyddukça çıldırıyo zaten :)))

selam kızlar nasılsınız

nesli81 kullanıcısından alıntı

geçmiş olsun bu sorunu en iyiben anlarım heralde 1 haftadan uzun süre geçmeyen ishal yaşamıştım mikrop çıkmıştı bende

durumumuzdan dolayı ilaç kullanamadığımız için en iyi yöntem perhiz.ben yediklerime dikkat ederek geçirdim bu rahatsızlığı

bir kere kesinlikle yağlı şeyler yemeyeceksin.yağsız çorba yağsız makarna ve haşlanmış patates.haşlanmış pirinçte iyi geliyor ama ben onu yiyemedim laapa gibi geldi bana.

bol su içeceksin yine bol yoğurt ve ayran.....çok kafana takma ozaman hiç geçmiyoo

gece uyutmayan cinsten değilmi sabaha kadar uyumadım öle bi gaz sancım varki anlatamam sersem gibi oldum artık gece olsa yatsam sabah olsa kalksam diyorum uyku hak getire zaten bu grip bitirdi beni napcam ben ya

kızlar side elevit kullanıyormusunuz

banada bu kontrolümde verdi daha almadım bugün alır başlarım artık...

bazı arkadaşların bulantıları hala devam ediyormuş :1no2: Allah kolaylık versin kendimi bu konuda şanslı hissediyorum.kendinize çok iyi bakın.sıcaklarla birleşince gerçekten çok zor oluyor

merhaba arkadaşlar:)
bende aranıza yenı katıldım. su anda 13. haftamı doldurdum fakat hıcbır sekılde karnımda dısardan bakıldıgında bır değişiklik hissedilmiyor..aranızda benimle aynı durumda olan var mı?

ben bi şekilde gaz sancısınada ishalede dayanırım mide bulantısı ve çıkarmayı saymıyorum onlar hep var zaten ben dayanırımda bebişime bişe olmasın yarın doktor kontrolümüz var şu günde geçse bi an öncee

Hoşgeldin canım aramıza,inş.sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.Cinsiyeti bellimi bebişinin.

neslicim geçmiş olsun biraz sabret hepsi geçecek.yediklerine dikkat edersen çok rahat atlatırsın ishalini.zaten ishal mide bulantınıda tetikler.bebikin iyidir eminimonlar orda okadar güvendelerkiii Allah ım koruyor onları...

ağustosun yarısını bitirdik artık akşamları dışarılar biraz serin oluyor gibi nefes alınabiliyor evler yine sıcak ama

mimhill hoşgeldiniz minik bebişinle birlikte

valla benim karnım çıktı gibi birazı bebek birazı gaz olsa gerek çünkü bazen bariz bir şekilde büyük oluyor bazen normall oluyor kaydirigubbakcemile3 bende anlamadım valla...kendim biraz ufak tefek olduğum için her durumdan etkileniyor galiba göbeğimmm

ama karnın çıktıkça bana tuhaf bir şekilde keyif verdiğini keşfettimsankiozaman bebeğimi daha iyi hissediyorum unutmuyorum kaydirigubbakcemile2 9 ayda top gibi olmasam bari

doktor buyuk ıhtımalle kız dedı kı zaten bende ruyamda oyle gormustum ama bılınmez tabı nasıp yıne:)
sızın karınınız buyumreye basladımı..sanırım ben 4 kılo verdıgım ıcın hıc bellı olmuyor...

Gözünaydın hayırlısı olsun.Kız haberi güzel oldu çünkü topiğimizi prenseslerden çok prensesler sarmış durumda :))
Benim karnım belli oluyor artık azda olsa.15 haftanın bitimindeyim zaten.Ben henüz kg almadımda vermedimde bebişim sağlıkla büyüyordur inş.içeride

mimhil 4 kilomu verdinnn akannehir epey vermişsinnnn artık verme yavaş yavaş all

valla ben ite kaka 1 kilo aldım galibaaaa :lepi: okadarda yiyorumm amaaa

yememde bi sıkıntı olmadı heleki şimdi annemin yanındayım hergün bişi istiyorumm

şımardık bebişimleee

Bebişin sağlıklı olsunda sen kg'lar yeterki doğumdan sonra zayıflama topiği kurcaz böyle giderse zaten hep beraber oraya gideriz artık bu seferde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…