salı gecesi en yakın doğumevi diye doğumevinin aciline kaldırdılar beni... tahlil muayene falandan sonrada yatırdılar.. iğne yaptılar serum falan birde üç öğün progeston mu ne ondan verdiler... çok tohaftı... şimdi biraz daha iyiyim inşallah.. progeston neydi kızlar...
kızlar bende gaz sancısı ve ishal başladı uff yaaa((
çok sagol canım.aslında 2 gün önce vermişti ilacı.kadın dogumcuma gidince sordum kullan dedi.ben kullanmamşıtım korktum.bira iyi gb.benim dişlerim çok kötü biri çekilecek 5 ay olsun dedi.1 dolgu düşmüş.bende kürdanla fırçalıyorum çıkmıyor.çok oynuyorum dişlerimle oda abse yaptı.yemek yemiyorum ne tarafla yiyeceğimi şaşırdım.solda çekilecek diş sagda dolgu düşen diş.zor işim ama agrım yok 2 gündür canım...
ben hamileliğin en başından beri elevit kullanıyorum 1 aydır da demir ilacı kullanmaya başladımkızlar side elevit kullanıyormusunuz
kızlar bende gaz sancısı ve ishal başladı uff yaaa(([/QUO
bi kaç hafta önce bende de olmuştu doktorum sıcaklarda bazı gıdaların zehirleyebileciğini sööölemişti bi de idrar yollarımda iltihap varmış 1 haftada tam 2 kilo vermiştim mutlaka önlemini al çok halsizlik oluyo insanda geçmiş olsun
gyshnky merhaba nasılsınsınız ankaranın neresinde oturuyorsunuz. benim birde oğlum var 9 yaşında 3.sınıfa gidecek. bebişde 4 aylık bakalım önceki zamana tekrar dönecem buna güzel alışmıştık....................cumartesi doktora gidecem cinsiyeti belli olacak hayırlısı bakalım .......:teytey:
merhaba efecan06
nasılsın.Sanırım sende Akropole gidiyorsun. Ben geçen cumartesi gitmiştim. Doktor cinsiyeti gördü. Bir oğlum olacak inş. .
kızlar ben bugün çok kötüyüm.antibiyotikten dolayı biraz önce herşeyi çıkarttım.rahatladım
Aynen bende ne yediysem çıkardım[
cnm varsa yeşil elma yiyin bulantıyı kesiyor
nesli81 kullanıcısından alıntı
kızlar side elevit kullanıyormusunuz
merhaba arkadaşlar:)
bende aranıza yenı katıldım. su anda 13. haftamı doldurdum fakat hıcbır sekılde karnımda dısardan bakıldıgında bır değişiklik hissedilmiyor..aranızda benimle aynı durumda olan var mı?
doktor buyuk ıhtımalle kız dedı kı zaten bende ruyamda oyle gormustum ama bılınmez tabı nasıp yıne:)
sızın karınınız buyumreye basladımı..sanırım ben 4 kılo verdıgım ıcın hıc bellı olmuyor...
neslicim geçmiş olsun biraz sabret hepsi geçecek.yediklerine dikkat edersen çok rahat atlatırsın ishalini.zaten ishal mide bulantınıda tetikler.bebikin iyidir eminimonlar orda okadar güvendelerkiii Allah ım koruyor onları...
ağustosun yarısını bitirdik artık akşamları dışarılar biraz serin oluyor gibi nefes alınabiliyor evler yine sıcak ama
mimhill hoşgeldiniz minik bebişinle birlikte
valla benim karnım çıktı gibi birazı bebek birazı gaz olsa gerek çünkü bazen bariz bir şekilde büyük oluyor bazen normall oluyor kaydirigubbakcemile3 bende anlamadım valla...kendim biraz ufak tefek olduğum için her durumdan etkileniyor galiba göbeğimmm
ama karnın çıktıkça bana tuhaf bir şekilde keyif verdiğini keşfettimsankiozaman bebeğimi daha iyi hissediyorum unutmuyorum kaydirigubbakcemile2 9 ayda top gibi olmasam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?