ben ben ben geceleri hiç ytamrum sağda sola döerken uyanıorum öyle dönüyorume ağrı oluyor hzursuzum sürkl gec uykum çok na ne yapıcaz bi böyle
kızlar kıllanma bende de var.aslında yıllardır çekiyorum ama bu aralar daha da çoğaldı.
uyurken yüz üstü çok yatıyoedum.ayrıca bacaklarımıda katlama huyum var.eşim çok kızıyordu bebeğe zararı olur diye.dr sordum 5. aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin zararı olmaz dedi.bende süt içemeeynlerdenim.sadece nesquikle içiyordum.dr nesquik pek önermiyrum dedi.bende bıraktım içmeyi.arada muzlu süt içiyorum.
ben hala kotlarımı giyebiliyorum.hiç de rahatsız olmuyorum.okullar açıldığı zaman inş. göbüşümde çıkar.kızlar dört gözle beklio:)
ayyyy ne kadar çok konuda konuşmuşsunuz yetişemiom maşalah.
allah muhabbetimizi artırsın.
Günaydın kızlar,akşam gene karın ağrılı geçti bu miniş hiç rahat durmuyor benim karnımda ama bugün çok şükür daha iyiyiz :))
Sudenur günaydın canım,dişin için çok üzüldüm ama dr.söylediklerini dinle canım,onun dozunu ona göre vermişlerdir zaten.İnş.çabucak iyileşirsin
Günaydın kızlar,akşam gene karın ağrılı geçti bu miniş hiç rahat durmuyor benim karnımda ama bugün çok şükür daha iyiyiz :))
Sudenur günaydın canım,dişin için çok üzüldüm ama dr.söylediklerini dinle canım,onun dozunu ona göre vermişlerdir zaten.İnş.çabucak iyileşirsin
karın agrısı gece bendede oluyor.birde ayakta fazla olunca
günaydın kızlar...
kızlar side elevit kullanıyormusunuz
çok sagol canım.aslında 2 gün önce vermişti ilacı.kadın dogumcuma gidince sordum kullan dedi.ben kullanmamşıtım korktum.bira iyi gb.benim dişlerim çok kötü biri çekilecek 5 ay olsun dedi.1 dolgu düşmüş.bende kürdanla fırçalıyorum çıkmıyor.çok oynuyorum dişlerimle oda abse yaptı.yemek yemiyorum ne tarafla yiyeceğimi şaşırdım.solda çekilecek diş sagda dolgu düşen diş.zor işim ama agrım yok 2 gündür canım...
karın agrısı gece bendede oluyor.birde ayakta fazla olunca
cinsiyet belli oldumu senin ben çok ısrar ettim erken miş birde bacaklarını kapatmış dedi
günaydın kızlar...
günaydınnn kızlaarr nasılsınız allaha şükür bugün iyiyim ben sabhtan kusmam falan olmayınca güne iyi başaldım umarım sizinde öyledirr :)
günaydın kızlar
salı gecesi en yakın doğumevi diye doğumevinin aciline kaldırdılar beni... tahlil muayene falandan sonrada yatırdılar.. iğne yaptılar serum falan birde üç öğün progeston mu ne ondan verdiler... çok tohaftı... şimdi biraz daha iyiyim inşallah.. progeston neydi kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?