- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salı gecesi en yakın doğumevi diye doğumevinin aciline kaldırdılar beni... tahlil muayene falandan sonrada yatırdılar.. iğne yaptılar serum falan birde üç öğün progeston mu ne ondan verdiler... çok tohaftı... şimdi biraz daha iyiyim inşallah.. progeston neydi kızlar...
Günaydın kızlar,akşam gene karın ağrılı geçti bu miniş hiç rahat durmuyor benim karnımda ama bugün çok şükür daha iyiyiz :))
bende geceleri hep sag tarafımda yatıyorum.10 kere dönüyorum hava sıcak birde camları yatarken açıyorum.geceleri soguk oluyor. şu havalarda normale dönse bari
merhaba arkadaşlar:)
bende aranıza yenı katıldım. su anda 13. haftamı doldurdum fakat hıcbır sekılde karnımda dısardan bakıldıgında bır değişiklik hissedilmiyor..aranızda benimle aynı durumda olan var mı?
kızlar günaydın.dişçiye gittim agrıyan dişim için antibiyotik verdi.birde minoset çok kötü agrıyor bazen geceleri aglatacak kadar.abse kötüymüş.sabah antibiyotiği içtim midem çok kötü oldu.günde 1 tane
bilmiyorum içmesem.kadın dogumcum iç dedi.abse yaparsa kana karışır.bebek zarar görürmüş
hmmm sevındım sızın adınıza..benım ılk gebelıgım oldugu halde sıkıntılı gecıyor baya..gecen gun ogrendımkı kum dokuyormusum fazlaca,bırde tansıyon sıkıntım varmıs galıba vee dahada kötusu 2 dir kanamalarım oluyor..yanı aklasık ıkı aydır yatıyorum..bulnatılırım ve kusmalarım dun ve bugun hamd olsun azaldı baya hatta mucıze gıbı ama dun aksam cerez bıle yedım:)
benım ıcın cok zor gectı ılk aylar ıns gerısı saglıklı ve huzurlu olur..
ama doktorun dedıgıne gore bebgın gelısımı gayet ıyıymıs..1 hafta 10 gun onden gıdıyormus...umarım bundan sonra ayaga kalkabılırımde hamılelıkten bıraz zevk alırım![]()
slm kızlar nasılsınız ya benden 2 gündür su geliyor idrar kaçırır tarzda
neden acaba dr. gitcm 4 te ama korkuyorum bir sıkıntı yoktur inşlhhh sebibni biliyormusunuz
hmmm sevındım sızın adınıza..benım ılk gebelıgım oldugu halde sıkıntılı gecıyor baya..gecen gun ogrendımkı kum dokuyormusum fazlaca,bırde tansıyon sıkıntım varmıs galıba vee dahada kötusu 2 dir kanamalarım oluyor..yanı aklasık ıkı aydır yatıyorum..bulnatılırım ve kusmalarım dun ve bugun hamd olsun azaldı baya hatta mucıze gıbı ama dun aksam cerez bıle yedım:)
benım ıcın cok zor gectı ılk aylar ıns gerısı saglıklı ve huzurlu olur..
ama doktorun dedıgıne gore bebgın gelısımı gayet ıyıymıs..1 hafta 10 gun onden gıdıyormus...umarım bundan sonra ayaga kalkabılırımde hamılelıkten bıraz zevk alırım![]()
slm kızlar nasılsınız ya benden 2 gündür su geliyor idrar kaçırır tarzda
neden acaba dr. gitcm 4 te ama korkuyorum bir sıkıntı yoktur inşlhhh sebibni biliyormusunuz
Akıntı olabilir mi?
cnm geçmiş olsun cok kum döken biri olarak biliyorum agrsıs cok fazla olyuor ben resmen iş yerinde kıvranıyordum allah sükür iki hftadır iyiyim arada kasık agrım oluyor bolbol su iç cnm
hayır canım akıntı değil bildiğin suuuu ben önce ter zennettim sıcak ya havalar ama bugün kesin öğrendim vajinadan geliyor adet olduğumuzda hissederiz bazan kanamanın geldiğini bu da öyle oldu az önce
hayır canım akıntı değil bildiğin suuuu ben önce ter zennettim sıcak ya havalar ama bugün kesin öğrendim vajinadan geliyor adet olduğumuzda hissederiz bazan kanamanın geldiğini bu da öyle oldu az önce
Dr.arayıp sordun mu bu konuyla ilgili o sana bizden daha fazla yardımcı olur,bende merak ettim şimdi inş.birşey yoktur.
Evridiki hoşgeldin canım,ne temizliği kız bu sıcakta bırak akşam serinliğinde yaparsan yorma kendini bu sıcaklarda :))
Yarın için heyecan varmı.Büyük gün'e az kaldı.
hmmm netten buldum şimdi enfeksiyon yada kesenin yukardan biryerlerden delinmesine bağlıymışşş ayyy inşallah basit bir enfeksiyondur kızlar4 e kadar nasıl zaman geçecek birde vajinal muayneyle anlaşılır diyor bu haftalarda sıkıntı değilmi zaten bende düşük tehlikesi de vardı allahım hayırlısıyla bir atlatsaydık şu sıkıntılarımızı ilk hamileliğim tüp bebekle 8 sene sonra bulduk bebişimizi hamileliğimin keyfini çıkartamadım hiçççç inşallah bebişime bişey olmasın da razıyım artık her şeye dua istiyorum akadaşlar