• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

tabiki öyle ara ara bebek özlemi çekenlerin açtığı konuları okuyorumda Allahım sonsuz şükür diyorum hiç aratmadı planladığım ay hamile kaldım.Neler neler yaşıyorlar.Biz çok ama çok şanslıyız. Tabi birde ileridi haftalarda bebeklerini kaybedebler var onları okuyunca da ürperiyorum ister istemez Allah ehpimizi korusun.

aminnnn canım.gerçekten çook şükretmek gerek.biz bebişlerimizleyiz inş. sağlıcakla kucağımızada alırız.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...

Arkadaşlar sizden isim konusunda yardım istiyorum.Erkek çocuğu için isim önerilerinizi bekliyorum.Hepinize iyi geceler.Rüyalarınızda bebişlerinizi görün:))

çin takvimine göre planladım ben bebişi özellikle seçtim günleri erkek olsun diye tutarsa doğru diyeceğim yanizemuszemus

Biz çin takvimine göre planlamadık ama çin takvimine göre erkekti.. Diğer yan aylarda kızdı. Yani tek ay erkekti we benim bebeğim erkek :) Ben de tuttu bakalım sende ne olacak:)

Günaydın kızlar dün akşam ne güzel muhabbetler etmişsiniz öyle :))

Fatmacım ben senin o msj görmemişim tatlım.Ama okuduklarımdan tatil güzel gidiyor anladığım kadarıyla bu aralar bende izne çıkmayı düşünüyorum bakalım izin alabilecekmiyiz :))

Dün geceyi ben çok güzel ve rahat geçirdim karnımın ağrısı dışında pek birşeyim olmadı,birde bu uykusuzluk çok kötü yemekten sonra uyuyorum ama gece sahurdan sonrası çok büyük ceza geliyor. :))

bende ne yapıcağımı bilmiyorum bu çatlaklar konusunda bu kremi mutlaka araştırmışsındır bende alsam mı bilemedim birde fiyatını yazabilirmisin ?

merhaba violina bende samsundayım sen nereye gidiyorsun doktora ben büyük anadolu hastanesine gidiyorum bana doktorum aslında başka marka önerdi ama onu hiç duymadım genelde internetten araştırdığıma göre lieracı öneriyorlar daha çok bahsedilmiş ben de bu doğrultuda aldım zaten bakalım işe yarayacakmı
aslında ben bu çatlak olayının genetik olduğunu düşünenlerdenim ne kullanırsan kullan olacaksa oluyor düşüncesindeyim ama sırf pişman olmamak keşke dememek için aldım
fiyatıda:56 tlvereliniortak

Kızlar sizde unutkanlık varmı,ben birşeyi nereye koyduğumu hatırlamıyorum,masamdan kalkıyorum mesela şu işi yapıcam diye sonra neden kalktığımıda unutuyorum.Birazda böyle şaşkınlık olaylarıda var,algılamamda düşüyor gibime geliyor bu aralar,sizlerde böyle birşeyler varmı?

Herkese günaydın. Dün internete hiç bakamadım. Ne de çok sayfa birikmiş okumak için. Muhabbetiniz bol olsun kızlar.Umarım herkes iyidir.

Kızlar sizde unutkanlık varmı,ben birşeyi nereye koyduğumu hatırlamıyorum,masamdan kalkıyorum mesela şu işi yapıcam diye sonra neden kalktığımıda unutuyorum.Birazda böyle şaşkınlık olaylarıda var,algılamamda düşüyor gibime geliyor bu aralar,sizlerde böyle birşeyler varmı?

evet canım aynı şikayet bende de var hatta eşim sen aklını kızına veriyosun heralde diyo bana eskiden akıllı bi kadındım be yahuu şimdi saçma sapan olmıycak şeyler yapıyorum geçen elimde açık su şisesini unutup elimi yan çevirince 0,5 lt suyu eşimin üstüne döküverdim.:)) sonrada sıcak hava rahatla diye dedim :))

merhaba evet aynen katılıyorum algılamam düşt benimde hafızam normalde kuvvetlidir ama bu sıralarda hiçte iyi sayılmaz ayrıca böyle bir boşvermişlik çöktü üstüme daha neler göreceğiz bakalım

Arkadaşlar sizden isim konusunda yardım istiyorum.Erkek çocuğu için isim önerilerinizi bekliyorum.Hepinize iyi geceler.Rüyalarınızda bebişlerinizi görün:))

canım eğer oğlum olsaydı rüzgar veya çınar düşünüyoduk

evet canım aynı şikayet bende de var hatta eşim sen aklını kızına veriyosun heralde diyo bana eskiden akıllı bi kadındım be yahuu şimdi saçma sapan olmıycak şeyler yapıyorum geçen elimde açık su şisesini unutup elimi yan çevirince 0,5 lt suyu eşimin üstüne döküverdim.:)) sonrada sıcak hava rahatla diye dedim :))

Günaydın canım sabah sabah çok güldüm allah senide hep güldürsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba evet aynen katılıyorum algılamam düşt benimde hafızam normalde kuvvetlidir ama bu sıralarda hiçte iyi sayılmaz ayrıca böyle bir boşvermişlik çöktü üstüme daha neler göreceğiz bakalım

Boşvermişlik bende'de var.Haftalar ilerleidkçe sürekli sürekli başka birşeyler çıkıyor ortaya

Erkek isim için çınar ve rüzgar güzelmiş bende liste yapıyım bari yazdığınız isimleri kızlar,cinsiyet belli olunca çok aramak zorunda kalmam :))

daha ben isim düşünemedim tam olarak cinsiteti tam belli olmadığı için öncedende bir isim belirlememiştim benim şimdilik düşündüğüm erkek için batu, yiğit kız için ise nisa,dilay bunlar doğuma kadar çok değişri diye düşünüğyorum bakalım

Back