çin takvimine görede sana erkek görünüyo hayırlısı
ya onlar sadece batıl inanç
ama varya benimde içime kızım olacak gibi geliyor
hayırlısı tabiiki ama sanırım kendimi erkeğe çok alıştırdım inşallah üzülmem cocugun bunu hissetmesini istemem cünkü
ben senin kilonda olsam 30 kiloyada razı olurdum
nasılsa sen doğumdan 2 gün sonra 44 olacaksın yine
2-3 sene dietle uğraşanda biz şişmanlar olacagız sempatiksalakcinni
çin takvimine göre planladım ben bebişi özellikle seçtim günleri erkek olsun diye tutarsa doğru diyeceğim yanizemuszemus
kızlar ben çıkıyorum kızımın uykusu gelmiş birlikte yatacağız
iyi geceler
öptüüüümmmopuyorumnanaktan
birde saç arkasına bakarkar saçın ensedeki bitimi üçgen gibiyse arkası kız düzse erkek olur derler
selam kızlar. maşallah yine sayfalar artmış :) ikili test sonucu iyi çıkan arkadaşların gözüaydın olsun.bebişin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarıda tebrik ediyorum.
selam hoşgeldin
benim dr randevum salıya.heralde üçlü testi yapar dr.ama en önemlisi bebişim gösterirse cinsiyetini öğreneceğiz.çook heyecanlı bir bekleyiş :)
evet canım benimde öyle biraz fazla oturunca midem bulanmaya başlıyr ara ara kalkıp geziniyorum ama bugün iyiyidim nispeten
senin içine doğan bişey varmı?
benim hep oğlum olcak gibi gelirdi ama yok belirtiydi yok çin takvimiydi yok bchg değeri kzı gösteriyor derken kız hissetmeye başladım.Bakalım ne olcak bende merak içerisindeyim.Okul konusunda haklısın en azından 20 eylüle kadar rahatız sonrasından bende korkuyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?