2011 Şubat Anneleri

çin takvimine göre planladım ben bebişi özellikle seçtim günleri erkek olsun diye tutarsa doğru diyeceğim yanizemuszemus

çin takvimine görede sana erkek görünüyo hayırlısı

Evet kafamçokkarıştı

Yok ben öyle çok alıştırmadım. Zaten dikkat ediyorum ilki kızsa 2. de kız, ilki erkekse 2. de erkek oluyor günümüzde.

Farklı olan çok az.

Bir de diyorlarki oglumun burun kemiğinde morluk var, arkası da erkek olur diyorlar.

kızlar ben çıkıyorum kızımın uykusu gelmiş birlikte yatacağız
iyi geceler
öptüüüümmmopuyorumnanaktan

selam kızlar. maşallah yine sayfalar artmış :) ikili test sonucu iyi çıkan arkadaşların gözüaydın olsun.bebişin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

kızlar ben çıkıyorum kızımın uykusu gelmiş birlikte yatacağız
iyi geceler
öptüüüümmmopuyorumnanaktan

İyi geceler canım. Kendine iyi bak. Tatlı kızını da öpüyorum opuyorumnanaktan

birde saç arkasına bakarkar saçın ensedeki bitimi üçgen gibiyse arkası kız düzse erkek olur derler

Yaaa, oglumun düz yahu. Her şey erkege çıkıyor. Bu gidişle kesin yine erkek olacak :)

evet ben bütüüün gün burdaydım aldım vantilatörü karşıma bilg başından kalkmadım muhabbette iyiydi.kalakaldım bilg. başında

burda muhabbet süper okuduğum kadarıyla :) ama ben hiç kalamıyorum bilgisayar başında hemen bi, başağrısı oluyo.bide normalde şimdiye kadar hiç problemim yoktu ama bebek büyüdükçe problemlerim artmaya başladı.bende tersine oluyo galiba:)

evet canım benimde öyle biraz fazla oturunca midem bulanmaya başlıyr ara ara kalkıp geziniyorum ama bugün iyiyidim nispeten

benim dr randevum salıya.heralde üçlü testi yapar dr.ama en önemlisi bebişim gösterirse cinsiyetini öğreneceğiz.çook heyecanlı bir bekleyiş :)

evet canım benimde öyle biraz fazla oturunca midem bulanmaya başlıyr ara ara kalkıp geziniyorum ama bugün iyiyidim nispeten

benimde öyle hiç belli olmuyo bigün iyiysem diğer gün halsiz ve yorgun oluyorum.böyle bir zincir oldu hayatım.şimdi miskin miskin evdeyim okul açılınca o canavarlara nasıl dayanacağımı düşünmeye başladım.bide bu sene okulum tam güne geçti.

benim hep oğlum olcak gibi gelirdi ama yok belirtiydi yok çin takvimiydi yok bchg değeri kzı gösteriyor derken kız hissetmeye başladım.Bakalım ne olcak bende merak içerisindeyim.Okul konusunda haklısın en azından 20 eylüle kadar rahatız sonrasından bende korkuyorum doğrusu

sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil.aslında belirtiler, çin takvimi bunlar tutmaya biliyoda.genelde annenin hissettiği tutuyomuş :) bakalım hislerimiz doğru çıkacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…