banada vermedi :çok üzgünüm:heycandan bende istemeyi unuttm
bende heyecandan istemeyi unuttum :) cinsiyeti duyunca afalladım
hayırlı olsun 2. hamileliğin canım ne güzel tecrübelisindir sen şimdi her konuda.Kilo konusu beni de rahatsız ediyor bende verememekten korkuyorum doğum sonrası.İlk hamileliğine kaç kilo ile başlamıştın?
niye afalladın arkadaşım tersini mi düşünüyordun içine doğan mı oldu senn annenin içine ne doğuyorsa o oluyor diyorlar
ya ben kız istiodum içime erkek doğuodu 3 hafta önce dr kriterlere göre kız dedi bende kıza alıştım ondan dolayı
hımmm hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler kız oğlan farketmez bnm de içime oğlan gibi geliyooo çintakvimine göre kız çıkıyooo bnm çevremdekilerin çin takvmne göre cindyetleri tutttu bakalım bzm ne olacak
kızlar benim eşimde erkek istiyo o yüzden bende kız olursa üzülürmü diye endişedeyim çin takvimine göre benimde kız çıkıyo üfff bunaldım yahu
Çok tatlı canım bu.Nasılda selam vermiş kurban olıyım ben o kuzuya allahım kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
şimdi oldu bizimkide el sallıodu dr umuz yakaladı
bu renkli ultrason sanırım değil mi canım? maşallah nazar değmesin çok tatlı
çok şekerler bn de az önce az gördüm eli kulağında ezan okuyacak gibi duruyordu bide hareketli tepiniyordu öyleeee aallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ense kalınlığı iyi dedi.. testi devlet ödemiyomuş da sanırım.. sonuç iyi ola ola test yapmaya gerek görmüyorum bebek sağlıklı inşallah dedi zaten bir aydan üçlü test yaparız dedi... birde kilo veriyorum almam gerekiyoken.. ilaç tedavisini pek sevmiyo doktorum şu durumda mecburen vitamin yazıyorum dedi...
bende aynı durumdayım manikk cimeyvahedigeldismile benim çin takminine göre erkek çıkıyor,ama tutmayan da var o takvime göre,,
buarada kızlar ikili test kan sonucum çıkmış normalmiş henüz almadım hemşirem haber verdi,rabbime sonsuz şükür ama şu free bhcg yi merak ediyorumkaydirigubbakcemile2 birde elime almadım ya daha sonuç kağıdını inanamıyorumakannehir
kızlar ben 2 dr birden gidiyorum
randevular çakıştı bu sefer bugün birine gitmiştim diğerinde de perşmbe randevu var acaba ultrasyona sık girmek problm olurmu biliyormusunuz
merak etme canım dr ultrason goruntusune nrmal dıyorsa %80 ıyıymıs durumu
benımkıde guzel gordu ve kan testını yapmay hıc gerek gormedı:CüvCüv:
merak etme canım dr ultrason goruntusune nrmal dıyorsa %80 ıyıymıs durumu
benımkıde guzel gordu ve kan testını yapmay hıc gerek gormedı:CüvCüv:
kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum... görüşmek üzere iyi akşamlaaar...
kızlar benim eşimde erkek istiyo o yüzden bende kız olursa üzülürmü diye endişedeyim çin takvimine göre benimde kız çıkıyo üfff bunaldım yahu
kızlar ben geldim grip+faranjite yakalanmışım allahtan bebişim iyi doktor cinsiyetini söledi bende erkek annesi olcakmışım artık bu saatten sonra değişmez diimi
Şu havalar soğusun artık ne olur valla nefes almayı özledik dimi ama? Sonbahar gelse karnımız büyüse... Çok mu hayal kurdum acaba?
DR bana %70 erkek dedi ya ben hala kız gibi hissediyorum, annelerin içine doğan olur dimi? İlginç yoksa bir tercihim yok ama içine doğan kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?