2011 Şubat Anneleri

Cok tesekkür ederim. Seninle hemen hemen ayniyiz sanirim hafta ve gün olarak :)
Kizimda 56 kiloydum, doguma 75 kilo gittim, dogumdan sonra 63 kiloya düstüm. Ondan beri ne veriyorum ne aliyorum mafoldumben

Neyse hayirli, saglikli bebislerimiz olsunda, dogduktan sonra rejimlere baslariz. cokacimcoook

Bende bebisimi hissetmek istiyorum, 2. bebekler daha cabuk hissedilirmis, dört gözle bekliyorum kaydirigubbakcemile3

ya ben kız istiodum içime erkek doğuodu 3 hafta önce dr kriterlere göre kız dedi bende kıza alıştım ondan dolayı

hımmm hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler kız oğlan farketmez bnm de içime oğlan gibi geliyooo çintakvimine göre kız çıkıyooo bnm çevremdekilerin çin takvmne göre cindyetleri tutttu bakalım bzm ne olacak

dediğin gibi hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin gerisi boş

kızlar benim eşimde erkek istiyo o yüzden bende kız olursa üzülürmü diye endişedeyim çin takvimine göre benimde kız çıkıyo üfff bunaldım yahu

merhabalar kızlar ben açtım ama işler yoğundu bir yandan yazdıklarınızı okuyorum ancak yazabildim ne güzel haftasonunuz güzel geçmiş cinsiyetini öğrenip şaşıranlar olmuş benim için sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama insan şaşırır herhalde bir anda önce farklı söyleyip sonra farklı olunca o yüzden çoğu doktor söylemiyor
banada erkek olabilir dedi bakalım ayın sonunda süpriz olacakmı :)))

kızlar benim eşimde erkek istiyo o yüzden bende kız olursa üzülürmü diye endişedeyim çin takvimine göre benimde kız çıkıyo üfff bunaldım yahu

bende aynı durumdayım manikk cimeyvahedigeldismile benim çin takminine göre erkek çıkıyor,ama tutmayan da var o takvime göre,,

buarada kızlar ikili test kan sonucum çıkmış normalmiş henüz almadım hemşirem haber verdi,rabbime sonsuz şükür ama şu free bhcg yi merak ediyorumkaydirigubbakcemile2 birde elime almadım ya daha sonuç kağıdını inanamıyorumakannehir

Çok tatlı canım bu.Nasılda selam vermiş kurban olıyım ben o kuzuya allahım kucağımıza almayıda nasip etsin inş.

amiiiin inşallah.. hayırlarla sağlıkla huzur ve mutlulukla kucağımıza alırız inşallah...

şimdi oldu bizimkide el sallıodu dr umuz yakaladı

evet çok ilginçler mucizeye tanık oluyoruz hamdolsun...

bu renkli ultrason sanırım değil mi canım? maşallah nazar değmesin çok tatlı

amin Allah nazardan saklasın kuzularımızı.. evet renkliymiş.. siyahbeyazda varda onda pek belli değil...

çok şekerler bn de az önce az gördüm eli kulağında ezan okuyacak gibi duruyordu bide hareketli tepiniyordu öyleeee aallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

nerde gördün kız nasılda bebekmiş maşallah...

slm gözdecim canım kusura bakma msjı yeni gördüm yemek yapıyodm.Allah yardımcın olsun zorlayıcı bi hamileliğin varmış.bana ense kalınlığını ölçtüm falan demedi eger ultrason cıktısında yazıyosa bilmem artık.inş bütün hamilelerin bebekleri sağlıklı olur

merak etme canım dr ultrason goruntusune nrmal dıyorsa %80 ıyıymıs durumu
benımkıde guzel gordu ve kan testını yapmay hıc gerek gormedı:CüvCüv:

bence hiç kafanıza takmayın her halükarda sizin evladınız eşleriniz üzülmiycektir
bende kız istiyorum ama erkek olursada başımın üstünde yeri var yani
eşimde erkek istiyor ama geçen bi yerde kız ayakkabısı görmüş anlata anlata bitiremiyor zemuszemus

kızlar ben 2 dr birden gidiyorum
randevular çakıştı bu sefer bugün birine gitmiştim diğerinde de perşmbe randevu var acaba ultrasyona sık girmek problm olurmu biliyormusunuz

canımbenim pek zararı yok diyolar ama avrupada flan fazla ultrasoundu uygun görmüyolar...
bencede ultrasound dalgaları bebeği rahatsız eder bilimsel anlamdada sonuçta ışın ve titreşim gönderdiği için olumsuz etki yapabilir.....

merak etme canım dr ultrason goruntusune nrmal dıyorsa %80 ıyıymıs durumu
benımkıde guzel gordu ve kan testını yapmay hıc gerek gormedı:CüvCüv:

Fatmacım nerdesin canım sen ya,bugün hiç göremedim seni cumarteside ben yoktum ne yaptın yola çıktınız mı.Antalya'ya gidecektiniz en son.

Benim eşim de aynı şekilde erkek çocuk çok istiyor (sanki ne varsa).. . Doktor net göremedi son gittiğimizde ama kız diye düşünün dedi.Eşim baya bi bozuldu ama ben kızlarını kucaklarına aldıklarında bambaşka olacaklarını düşünüyorum... Çünkü çocu zaman erkek çocuk ve baba anlaşamazlar. Erkek anneci kız babacı olur...
Çevremde kızı olan arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum kızlarına tapıyorlar resmen... kızları onlar için herşeyden önce... Kız çocuk babaya çok cilveli oluyor,babaya düşkün oluyor.Babasının kucağı dışında bi yerde uyumayan kız bebekler biliyorum.
O nedenle bence kocişler kızlarına aşık olacaklar aşık!!!

kızlar ben geldim grip+faranjite yakalanmışım allahtan bebişim iyi doktor cinsiyetini söledi bende erkek annesi olcakmışım artık bu saatten sonra değişmez diimi

gecmıs olsun canım
bır prens daha elıyor topıgımıze gamyoncuiremsu
tebrıkler

ınsallah oyledır canım benımde ıcıme erkek doguyoropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…