Benim eşim de aynı şekilde erkek çocuk çok istiyor (sanki ne varsa).. . Doktor net göremedi son gittiğimizde ama kız diye düşünün dedi.Eşim baya bi bozuldu ama ben kızlarını kucaklarına aldıklarında bambaşka olacaklarını düşünüyorum... Çünkü çocu zaman erkek çocuk ve baba anlaşamazlar. Erkek anneci kız babacı olur...
Çevremde kızı olan arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum kızlarına tapıyorlar resmen... kızları onlar için herşeyden önce... Kız çocuk babaya çok cilveli oluyor,babaya düşkün oluyor.Babasının kucağı dışında bi yerde uyumayan kız bebekler biliyorum.
O nedenle bence kocişler kızlarına aşık olacaklar aşık!!!
bende aynı durumdayım manikk cimeyvahedigeldismile benim çin takminine göre erkek çıkıyor,ama tutmayan da var o takvime göre,,
buarada kızlar ikili test kan sonucum çıkmış normalmiş henüz almadım hemşirem haber verdi,rabbime sonsuz şükür ama şu free bhcg yi merak ediyorumkaydirigubbakcemile2 birde elime almadım ya daha sonuç kağıdını inanamıyorumakannehir
Hcg de ne oluyor arkadaşlar ona göre mi cinsiyet belli oluyor?
Benim sonuçlarda fB-hcg 30.8 karşısında ise 0.86 düzeltilmiş mom yazıyor. Ne demek?
canım düşük olursa erkek yüksekse kız ihtimali artıyormuş.Seninki düşük sayılır erkekmi?
Daha belli degil canım. Cuma günü ögrenecegiz.
Ay ya ama ben kız istiyorum. Oglum var çünkü bilmiyorumkismile
canım bu zaten kesin bişi değil tutmayanda çok var benim hcg 85 çıktı
Seninki tutmuş ama :) degil mi?
kıssss bu ne tatlılık böyleeeee yerim seni bebişşşşşşşkızlar benim ufaklığım resmini ekledim ama profilde görünüyo sanırım bakın bi nasılda selam vermiş...
valla 2010 şubat erkeklerle dolu biz kızlarımızı nasıl koruycaz onlardan bilmem
Ne güzel cinsiyetlerini konuşuyorsunuz kızlar sizi okuyorum ama içimden hiç yazmak gelmiyor,bugün 3.5lt su içtim burada ve resmen eriyorum dakika dakika çok sıcak burası.neyseki az kaldı eve gitmemize.
Benim içime doğan kız çocuğu,eşimde bazen kız bazen erkek olsun istiyorum ama ikisinide çok sevicem ben kesin diyor,zaten benden çok sever,ve çokta güzel bakar çocuğumuza eminim.Şafak 9 inş.o gün gösterirse bize kendini bebişimizin cinsiyetini öğrenicez.
evet cenım merkezdeym benm tedaviyle oldu bebişim tüp bebek bu arada tedaviyi yapan dr.gidiyorum bnm hamileliğim riskli gidiyor gece gündüz onu arayabiliyorum selçuklnn dr. gece ulaşamıyorsun ama nil hanımda konuşuyor anlatıyor rahat sorabiliyorum herşeyi işte ikisini karıştırıp devam ediyoruz bakalm şimdilik
kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum... görüşmek üzere iyi akşamlaaar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?