2011 Şubat Anneleri

bende öyle umuyorumve seninle aynı düşüyorum. aslında eşim çokta erkek delisi değil ama erkek torun olmadığı için ailede öyle olsun istiyor yoksa çok süper bir kız babası olacağına eminim.ve kızımında benden çok onu seveceğini düşüyorum.çok yufka yüreklidir çünkü

testini eline alır almaz haber ver hep birlikte sevinelim.Senin en azından takvime göre çıkıyor benim her türlü yönteme göre kız görünüyor.Açıkcası bende erkek çocuğundan korkuyorum.sınıflarımdaki yaramazları göre göre tırstım erkeklerden.Kız olsa daha rahat ederim gibi geliyor.Bide süsü püsü aman ne bileyim ne istiyeceğimi bende şaşırdım bilmiyorumkismile

Hcg de ne oluyor arkadaşlar ona göre mi cinsiyet belli oluyor?

Benim sonuçlarda fB-hcg 30.8 karşısında ise 0.86 düzeltilmiş mom yazıyor. Ne demek?

Son düzenleme:
Hcg de ne oluyor arkadaşlar ona göre mi cinsiyet belli oluyor?

Benim sonuçlarda fB-hcg 30.8 karşısında ise 0.86 düzeltilmiş mom yazıyor. Ne demek?

canım düşük olursa erkek yüksekse kız ihtimali artıyormuş.Seninki düşük sayılır erkekmi? papp-a değerin kaç canım?

kızlar benim ufaklığım resmini ekledim ama profilde görünüyo sanırım bakın bi nasılda selam vermiş...
kıssss bu ne tatlılık böyleeeee yerim seni bebişşşşşşş

valla 2010 şubat erkeklerle dolu biz kızlarımızı nasıl koruycaz onlardan bilmem

valla doğasıya kadar bi koruma yöntemi düşünmemiz lazımm :)))))

buarada kızlar ikili test kan sonucum çıkmış normalmiş henüz almadım hemşirem haber verdi,rabbime sonsuz şükür ama şu free bhcg yi merak ediyorumkaydirigubbakcemile2 birde elime almadım ya daha sonuç kağıdını inanamıyorumakannehir[/QUOTE]

hadi gözün aydın canım

Ne güzel cinsiyetlerini konuşuyorsunuz kızlar sizi okuyorum ama içimden hiç yazmak gelmiyor,bugün 3.5lt su içtim burada ve resmen eriyorum dakika dakika çok sıcak burası.neyseki az kaldı eve gitmemize.
Benim içime doğan kız çocuğu,eşimde bazen kız bazen erkek olsun istiyorum ama ikisinide çok sevicem ben kesin diyor,zaten benden çok sever,ve çokta güzel bakar çocuğumuza eminim.Şafak 9 inş.o gün gösterirse bize kendini bebişimizin cinsiyetini öğrenicez.

hadi canım inş merakla bekliyorum bebişinin cinsiyetini ve kontrolünü.bende 3 eylül öğrenicem nasipse inş

selam kızlar.geçmişi fazla okuyamadım ama ikili test sonucunu alanlar olmuş.onların gözü aydın olsun.cinsiyetlerini öğrenenleride tebrik ediyorum.darısı bizlere inş :))

bugün foruma hiç giremedim.haftasonu temizlik yaptım ondanmıdır ne üzerimde bi kırıklık ve çook kötü bel ağrısı var.hep uzandım bugün.inş. szler ve bebişleriniz iyidir..

benimde pko hastasıydım tedavi oldum 7 ay olmadı bide düşük yaşadım çok şükür sağlıklı şimdi bende dr dr gezdim şimdi hikmet beyden çok memnunum o yüzden direkt cep numarasını veriyo sıkıntı olursa çekinme ara diye inşşalh bi sıkıntı çıkmadan atlatırız

kızlar bu da benim kızım dr tam annesini tepiklerken çekmişti.13. haftada

slm kızlarr bende yarına randevu aldım.ikili test için gidecez.inşallah herşey normaldir..
hımm belki cinsiyetini de öğreniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…