Merhaba güzel anneler.
Ben de aşırı tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi var ve hava çokkkkkk sıcak
Bir kaç sayfayı okudum da rüya görenler olmuş.
Dün gece ben de rüya gördüm. Doktora gidiyoruz doktor aaa bu kız diyor. Hatta %100 kız diyordu. Bakalım gerçek olacak mı? :)
Busem geçmiş olsun canım. Daha mesajını okurken böbreklerden diye anladım. Çünkü kız kardeşimde de aynısı oldu.Onun da 1.5 yaşında kızı var. Hala ara ara sancısı oluyor. evet tek çaresi bol bol su içmek...
Ben de doğum fotoğrafçısı çok istiyorum,düğün fotolarım berbat içim de kaldı.
Merhaba :)
Ben artık bebişimi hissediyorum tamamen :)
Balık gibi kayıyor :)
Merhabalar...
Benim 4 yasinda bir kizim var. Su an 14 + 5 hamileyim. Cinsiyeti henüz belli degil. 9 Subat 2011 dogum tarihi diyor doktor. Ben 65 kiloda hamile kaldim simdi 63 kiloyum. Istahim yeni yeni düzelmeye basladi. Henüz yarim kilo almisim. Fazla kilo almak istemiyorum, kizimdan kalan kilolari bir türlü veremedim.
Allah hepimize hayirli saglikli hamilelikler yasatsin insallah :)
herkese merhaba ben de sizler gibi şubatta anne olucam inş acaba aranızda benim gibi ikiz bebek bekleyen varmı birde bana 12. haftamda rahme dikiş atılacak hiç dikişi olan arkadaş varmı :CüvCüv:
saol canım teşekkürlerGeçmiş olsun. Oglun da hayırlı olsun :)
Çok geçmiş olsun canım,ben atlattım hafiften ama seni bırakmadı demek ki.çok dikkat et kendine bol bol c vitamini al.
Bir erkek bebiş daha geliyor topiğimize gamyoncuiremsu
Doğru söylüyorsun canım,şimdi günlerimiz iyi günlerimiz o zaman bizim :))
benim dr başta kız dedi ama cinsiyeti görerek diil kriterlere göre dedi bugün erkek çıktı eşim erkek lafını duyunca şok oldu kendisi kız istiodu da ondancnm gözün aydınn bol bol cvitamini al taze sıkılmış meyve suları iç dikkat et kendine ii beslen bu sene erkek cogunlukta sanırım kime sorsam erkek diyor darısı bna bnde sabırsızlanıyorum cinsiyetini ögrenmek için :)
slm kızlar dr geldim bebek iyiymş çpk şüküür sadece eşi tam yerleşmediği için yatmaya devam edecekmişim ben de selçuklu nile gidiyorum
hikmet beye de gitmiştim ama hastane çok yoğun yhaa
ya doğum yapanlara yada hamilelerle dolu hastane kızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz nil hanım bna ilaç vermedi gerek yok diye sizler ne durumdasınız
esracım hayırlı olsun
topic erkek kaynıyor walla :ecrin_bebek:
kızlar benim ufaklığım resmini ekledim ama profilde görünüyo sanırım bakın bi nasılda selam vermiş...
Selam kızlar
cumartesi kontrole gittim. Herşey normal. Ufaklık kendini gösterdi. Bir oğlum olacak inş.
kızlar benim ufaklığım resmini ekledim ama profilde görünüyo sanırım bakın bi nasılda selam vermiş...
bu renkli ultrason sanırım değil mi canım? maşallah nazar değmesin çok tatlıkızlar benim ufaklığım resmini ekledim ama profilde görünüyo sanırım bakın bi nasılda selam vermiş...
ben de nil hanıma da gitmiştim ama ben hikmet beyden çok memnun kaldım çok ilgileniyo sen daha soru sormadan o sööliyo ben çok memnunum o yüzden.bana elevit verdi multi vitamin bi de demir hapı verdi bide bu aya kadar folbiol kullandım.bu aydan itibaren kullanmayı bıraktırdı.sen merkezdemisin
Gözünaydın canım ne bu böyle herkes erkek mi doğuracak yoksa bu topikte amanın yandık :))
dr bana bugün resim vermedi
Bir kızım var bide oğluş geliyor. Allah herkesin gönlüne versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?