2011 Şubat Anneleri

Ayyüzlüm senin bebiş ne kadar net görünüyor.Ben daha hiç bu denli net göremedim.Acaba dr un kullandığı ultrason cihazı iyi değil mi?

Arkadaşlar ikili testimin sonucu çıktı doktorum herşey normal dedi.Allahıma çok şükür rahat bi nefes aldım.Darısı sonucu bekleyen arkadaşlarımın başına.

slm kızlar ikili test illaki 12.haftada mı yapılmak zorunda 13. haftaya felan sarksa da oluyor mu bilen var mı ??

benimki 13+1 gün yapıldı yapılabiliyor çok şükür allahıma herşey normal çıktı ama gergin bir kaç gün geçiriyosunuz beklerler içinizi ferah tutun herşey yolundadır dilerim

Günaydın kızlar,dün akşam çok kötüydü benim için,bacaklarım bir kitlendi bütün gece yatarak geçirdim eşim olmasa ne yapardım bilmiyorum.Eve gidince ayaklarımı yukarı kaldırdım uyumuşum öyle sonra bir uyandım yürüyemiyorum resmen ayaklarım şişmiş,eşim masaj falan yaptı ama banamısın demedi.Neden böyle oldum anlamadım.Ama allahım kimseye göstermesin çok zor bir durumdu dün geceki halim.

2'li test sonucunu alan arkadaşlar olmuş gözünüzaydın olsun.
Dillerim_lal'da dün için dr.gidecekti haberi olan varmı nasıl geçmiş dr.kontrolü

günaydın kızlar...

günaydın çiçekim geçmiş olsun... çok mu yordun kendini... cereyanda falan mı kaldın...

günaydın kızlar...

günaydın çiçekim geçmiş olsun... çok mu yordun kendini... cereyanda falan mı kaldın...

Günaydın canım yok rüzgarda falanda kalmadım.en köşedeki koltuğa gittim ben yere yattım ayaklarımıda havaya kaldırdım ama neden böyle anlamadım.Ama çok kötü bir duygu hiç kimsenin yaşamasını gerçekten istemem.

Sen nasılsın bebiş nasıl,bu resmini gördükçe içim gidiyor :))

selam bebişin ismi emir olucak sanıırım bebişlerimiz adaş nolucak :)

kayınbabamın ismini koycaz kabul ederse emir ekliycez çok seviyorum emir ismini birde kontrole gitmeden önce emir sultan ile ilgili bir rüya görmüştüm ondan etkilendim..

Ayyüzlüm senin bebiş ne kadar net görünüyor.Ben daha hiç bu denli net göremedim.Acaba dr un kullandığı ultrason cihazı iyi değil mi?

nasıl yani kııı.. hepsi böyle çıkmıyomu reenkli ultrasoundların...

hamileler hassas olur yere yatma birdaha altına kalın bir minder tarzı bişey koymadan yatma...

üşütmüşüm sanırım gece bende kötüydüm çokda duygusaldım ama şimdi bişeyler atıştırıyorum masanın altına sakladım :)

bebeğimizde iyi teyzoşu.. bende çok merakediyorum nasıl bir insan olacak.. şöyle sarı düz saçları.. zeytin gibi gözleerii annesi gibi karbeyaz teni olsa tontiş olsa birazda... :)

Altıma battaniye serip yatıyorum canım,direk temas ettirmiyorum kendimi :))

Geçmiş olsun canım,atıştırma işini gizli saklı bende yaptım :))

İnş.canım gönlünden geçen gibi olur,benim tek istediğim uslu bir çocuk olsun ama imkansız galiba dün akşam tekmelerini hissettim birde sağdan sola doğru birşey kaydı içimde büyüdükçe farkediyorum artık bebikimi.:))

ayyy maşallah... benimkide hareketli ama hissedemiyorum dedim doktora bu ayndan sonra hissedersin daha erken dedi.. bizim yaramaz neler yaparsa artık... aayyy gıdıklanıyonmu bebeğin hareket ederken gıdıklanırsam yandım ben kendimi tutaamam..

Çok farklı birşey biliyormusun,bir anda oluyor mesela,dün akşam sağımdaydı,bir anda oraya bir baskı bir baskı resmen tekmeliyor hissediyorsun,ittiriyor orayı,birde böyle karnın içine doğru çekiliyormuş gibi oluyor,gıdıklanma falan yok,kendini çok farklı hissediyorsun,saniyeler içinde oluyor.Eşimde karnıma kulağını dayayıp dinliyor çokk yaramaz bu bebiş diyor :))

inşallah darısı bize... bende eşimin bebekle ilgilenmesini onunla şimdiden konuşmasını seviyorum.. bazen kötü olunca sen bi çık ben sana biliyorum sen ananı böyle üz bakalım diyor.. eşim bana kelebek gibi davranır artık bebeğimizin üzerine nasıl titrer bilmiyorum :)

çok şükür Allahım bu duyguyu tattırdığın için... hayal bile edemezdim.. inşallah isteyen herkeze hayırlarla yaşat...

İnş.canım,şu anda benim eşimde öyle sürekli birşey olacak endişesiyle ortada dolaşıyor,ne istesem ikiletmeden yapıyor,gün geçtikçe dahada bir ilgi odağı oldum herkesin gözünde :))

günaydın güzel anneler gününüzde güzel olur inş.

Günaydın canım,nasılsın bebiş nasıl.Neslicim sende hissediyormusun artık bebişini senin haftan bendende önde çünkü

Çağlayançicek geçmiş olsun cnm. Dikkat et kendine bak senin canın hiç durmuyorr geçenlerde de temizlik yapmışsın cnm. Yorma kendini bebişin de yorulmasın opuyorumnanaktan

İkilitest sonucum çıktı daha doktora göstermedim ama internetten araştırdığım kadarıyla (eşik değerinin altında yazıyor) temiz çıktı.

Günaydın canım,saol evet ben hiç yerimde duramıyorum bu aralar,inş.yavaş yavaş uslanıcam bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Gözünaydın canım seninde test sonucun güzel çıkmış,bende dr.göstermeden kendim okumuştum risk yoktur yazıyordu sonra gidip sormuştum dr.tekrardan çok şükür oda herşey yolunda sağlıklı gebeliğiniz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…