2011 Şubat Anneleri

hayaller süper o günleride görücez inşallah... doktorlar genelde tahminlerinde yanılmıyorlar ama genede allah gönlüne göre versin inşallah bu ara erkekler aldı başını gidiyor....

hımm ii hayırlı benimki de içime kız doğuyor ama bilmem artık sa sağlm dogsunda inş

annenin içine ne doğuyosa o oluyo diyolar ama bilemiyoum benimde içime kız doğuyodu ve kız oldu :)) bu arada sende öğretmensin sanırım

arkadaşlar bacağında varis oluşan varmı? çok ağrı yapıyor ne yapmam gerek ağrılarım için yada varisin yayılmaması için.

kızlar yaa.. cuma dr. a kontrole gittim c.tesi bir uyandım karma karışık rüyalarla bana bir ses diyoki bebeğin 12 eylülde ölecek diyodu durmadan ağlayamadımda bi tohaf uyandım.. bebekler falan gördüm öyle rüyamda...

arkadaşlar bacağında varis oluşan varmı? çok ağrı yapıyor ne yapmam gerek ağrılarım için yada varisin yayılmaması için.

canım aynı sorun bende de var görünürde bişey olmasada sert zeminde plastik sandalye tahta vb. oturduğumda üst bacaklarımın arkası müthiş ağrıyor bende korkuyorum ve ne yapacağımı bimiyorum.

herkese merhaba ben de sizler gibi şubatta anne olucam inş acaba aranızda benim gibi ikiz bebek bekleyen varmı birde bana 12. haftamda rahme dikiş atılacak hiç dikişi olan arkadaş varmı :CüvCüv:

canım o ne biçim şey öyle düşünme böyle şeyler referandum haberleri kalmıştır aklında:) ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez.Sen kalbini ferah tut böyle şeylerle kendini üzme

canım o ne biçim şey öyle düşünme böyle şeyler referandum haberleri kalmıştır aklında:) ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez.Sen kalbini ferah tut böyle şeylerle kendini üzme

kardeşimde öyle yorumladı.. heralde referandumla ortalık iyce karışacak diye düşünüyosun ondan etkilendin diyo :) ama çok korktum...

Bence tamamen bilinçaltı bir rüya canım.bebislerimizin saglıgı için sürekli endiselendigimiz için bilinçaltımıza böyle negatif seyler yukluyoruz farkında olmadan.birde simdi referandum sebebiyle 12 eylul tarihini siklikla duyuyoruz ordan takilmistir ruyana.sakın dert etme.ben de birara sürekli kabuslar görüyordum.gece yattığında düzenli olarak amenerasulu ayetel kursu felak nas okuyunca artık görmüyorum çok şükür.

kardeşimde öyle yorumladı.. heralde referandumla ortalık iyce karışacak diye düşünüyosun ondan etkilendin diyo :) ama çok korktum...

anlıyorum seni canım bende çok gerçekçi rüyalar görürüm ve kendime bir türlü gelemem ama endişelenmemeiz lazım biliyorsun sen kalbini ferah tut.

anlıyorum seni canım bende çok gerçekçi rüyalar görürüm ve kendime bir türlü gelemem ama endişelenmemeiz lazım biliyorsun sen kalbini ferah tut.

ewet sanırım haklısıınız kızlar... Allah korusun... "Euzu-bi kelimatillahit-tammati min şerri ma halak..."

merhaba güzel anneler,

cumartesi test sonucumu aldım. Dr. herşey güzel dedi merak edilecek birşey yokmuş çok sevindim.
bayramdan önceki hafta 3 lü test yapılcak cinsiyette galiba kesinleşir o zaman. Bu arada kasık ağrısı olanlar varmış bende sordum Dr. rahim genişlemesinden dedi. sol bacağımda kasılmalar da ondan kaynaklanıyormuş korkulacak bişey yok yani sizlerde telaşlanmayın. bide benim göbek çıkmıyor hala böyle hafif öne toplandı sanki okadar önceden hafif ayva göbekliydim zaten büyüsün hemen resmini koycam ama :) öpüyorum hepinizi.))

ben sınıf öğretmeniyim inş hersey istediğin gibi olur senin 2 li test oldu mu dr bana yapmadı nedense

benim drum yaptı ama genelde burun ölçüsü ve ense kalınlığına bakıp doktorlar gerek duymazlarsa yapmıyolar benim doktrum herşey normal dedi ama yinede yaptırdı allahtan iyi çıktı

ben kadınhanı selcuklu nil okur sen?

bende selçukluda hikmet karabacak

slm kızlar dr geldim bebek iyiymş çpk şüküür sadece eşi tam yerleşmediği için yatmaya devam edecekmişim ben de selçuklu nile gidiyorum
hikmet beye de gitmiştim ama hastane çok yoğun yhaa
ya doğum yapanlara yada hamilelerle dolu hastane kızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz nil hanım bna ilaç vermedi gerek yok diye sizler ne durumdasınız

Arkadaslar
bir haftadır her gece değil ama bazı geceler afedersiniz ağzımdan salya geliyor ve beni çok rahatsız ediyor.gecen ayda 1-2 defa olmuştu.sizin başınıza geldiniz mi? hamilelikten mı kaynaklanıyor yoksa parazit falan olabilir mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…