Şu havalar soğusun artık ne olur valla nefes almayı özledik dimi ama? Sonbahar gelse karnımız büyüse... Çok mu hayal kurdum acaba?
DR bana %70 erkek dedi ya ben hala kız gibi hissediyorum, annelerin içine doğan olur dimi? İlginç yoksa bir tercihim yok ama içine doğan kız :))
hımm ii hayırlı benimki de içime kız doğuyor ama bilmem artık sa sağlm dogsunda inş
evet öğretmenim sen nerde görev yapıyrsun?
arkadaşlar bacağında varis oluşan varmı? çok ağrı yapıyor ne yapmam gerek ağrılarım için yada varisin yayılmaması için.
kızlar yaa.. cuma dr. a kontrole gittim c.tesi bir uyandım karma karışık rüyalarla bana bir ses diyoki bebeğin 12 eylülde ölecek diyodu durmadan ağlayamadımda bi tohaf uyandım.. bebekler falan gördüm öyle rüyamda...
canım o ne biçim şey öyle düşünme böyle şeyler referandum haberleri kalmıştır aklında:) ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez.Sen kalbini ferah tut böyle şeylerle kendini üzme
kızlar yaa.. cuma dr. a kontrole gittim c.tesi bir uyandım karma karışık rüyalarla bana bir ses diyoki bebeğin 12 eylülde ölecek diyodu durmadan ağlayamadımda bi tohaf uyandım.. bebekler falan gördüm öyle rüyamda...
kardeşimde öyle yorumladı.. heralde referandumla ortalık iyce karışacak diye düşünüyosun ondan etkilendin diyo :) ama çok korktum...
Bence tamamen bilinçaltı bir rüya canım.bebislerimizin saglıgı için sürekli endiselendigimiz için bilinçaltımıza böyle negatif seyler yukluyoruz farkında olmadan.birde simdi referandum sebebiyle 12 eylul tarihini siklikla duyuyoruz ordan takilmistir ruyana.sakın dert etme.ben de birara sürekli kabuslar görüyordum.gece yattığında düzenli olarak amenerasulu ayetel kursu felak nas okuyunca artık görmüyorum çok şükür.
anlıyorum seni canım bende çok gerçekçi rüyalar görürüm ve kendime bir türlü gelemem ama endişelenmemeiz lazım biliyorsun sen kalbini ferah tut.
ben sınıf öğretmeniyim inş hersey istediğin gibi olur senin 2 li test oldu mu dr bana yapmadı nedense
ben kadınhanı selcuklu nil okur sen?
bende selçukluda hikmet karabacak
kızlar bebeğimin resmini ekledim görebiliyomusunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?